{ 3. januar 2017 }

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

blend

Kære allesammen,
Rigtig godt nytår – jeg håber I alle er kommet godt og sjovt ind i det nye år. Jeg fejrede nytår i Olso, da jeg var på roadtrip gennem Norge sammen med min mand… og hold da op, hvor er Norge ualmindelig smuk – jeg må helt sikkert tilbage og udforske mere af det land.
Nu er jeg tilbage i virkeligheden, men heldigvis byder 2017 på nogle rigtig spændende ting for mit vedkommende og én af dem er, at jeg er blevet ansat hos Aarstiderne i deres afdeling for produktudvikling, hvilket er helt fantastisk. Som I nok ved, så udkom bogen BLENDER sidste år, som er skrevet i samarbejde med Søren Ejlersen fra Aarstiderne, og eftersom jeg er lidt af en blender-nørd, så har jeg fået mulighed for at være med til at udvikle Aarstiderne’s flydende univers, som består af forskellige kasser, bl.a juice selv-kassen, blend selv-kassen og den grønne juicekasse m.fl. 

blend-1

Hvis du gerne vil skyde året i gang med flydende lækkerier, så kan du jo passende tage et kig på de forskellige kasser, og mon ikke af dem passer til dig.

Jeg er selv ret begejstret for Blend Selv-Kassen, for langt de fleste morgener starter jeg ud med at tænde for blenderen og lave en greenie fyldt med grøntsager og andre gode sager. Blend Selv-kassen vil hver uge være sammensat af spændende og smagfulde blandinger af alt fra planteriget, der dækker over frugter, grøntsager, smagsgivere og nødder. Der følger tre forskellige opskrifter med, og hver opskrift giver to glas.

Alle opskrifterne er lavet, fordi netop den sammensætning af ingredienser smager super godt, og giver dig en ny smagsoplevelse hver gang. Vi er som regel rigtig gode til at spise frugt, men det kan for nogle knibe lidt med grøntsagerne – og her kan de blendede drikke hjælpe lidt på regnskabet. Når du blender, bevarer du hver eneste fiber – også de mættende kostfibre, og din krop kan bedre optage de frigivne vitaminer og antioxidanter. Der er alverdens gode grunde til at blende, men vi vil gerne hjælpe med til, at du blender, fordi det er sjovt og velsmagende. Brug dine blendede drikke som et hurtigt morgenmåltid eller som et mellemmåltid på farten.

img_7907_vi-smoothies-69a

blend-2

3 tanker om "Blend Selv-Kassen / Aarstiderne"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *