{ 9. august 2013 }

Ispinde med ingefær & kokos

Ispinde med ingefær & kokos

Forleden dag faldte jeg tilfældigvis over denne opskrift på ispinde med ingefær på Kinfolk’s website – jeg er stor fan af ingefær, så jeg måtte straks teste den. Jeg havde dog ingen frisk ingefær, men derimod en lækker honning fra HELT med ingefær, så den brugte jeg i stedet. Jeg valgte at komme en smule smeltet mørk chokolade på mine ispinde, men det kan sagtens undlades. 

Ispinde med ingefær & kokos

Ispinde med ingefær, 4-6 stk.

1 ds kokosmælk
100 g honning, evt. med ingefær

75 g mørk chokolade 72%
hakkede nødder til pynt

Varm kokosmælk og honning op til kogepunktet – køl ismassen helt af inden den fordeles i ispindeforme. Kom ispindene på frost i min. 3-4 timer.
Hvis ispindene er svære at få ud af formene, så vent nogle minutter eller hold dem under det varme vand i kort tid indtil de løsner sig fra formen. Smelt chokoladen ved svag varme eller over vandbad – dyp ispindene i chokoladen og pynt dem med hakkede nødder.  Kom ispindene tilbage i fryseren indtil de skal spises.

Ispinde med ingefær & kokos

5 tanker om "Ispinde med ingefær & kokos"

    1. Ditte

      De smager rigtig skønt! Jeg kan simpelthen ikke huske hvor mine isforme er fra, men prøv at søg lidt rundt på nettet – er ret sikker på de kan købes mange steder 🙂

      Reply
  1. Laura

    Hvordan lød opskriften med frisk ingefær? Kan jeg muligvis få et link? Jeg er nemlig også helt vild med ingefær og har en rest liggende 🙂

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *