{ 6. oktober 2011 }

Marcipan Mandel Makroner

 

Marcipan Mandel Makroner

Denne opskrift har jeg selv bakset sammen og jeg synes, at kombinationen af kokos, mandler og marcipan er helt fortryllende, mens den mørke chokolade fuldender den lille makron!

{Kokosmakroner}

25 g smeltet smør
1 æg
60 g sukker
20 g marcipan
100 kokosmel
1 lille håndfuld mandler, hakket
Ca. 40-50 g mørk chokolade

★★★★★★

Pisk æg, marcipan og sukker godt sammen og tilsæt det smeltede smør.
Vend kokosmel og mandler i.
Form små toppe og sæt dem på en bageplade.
De bages ved 200 grader i ca. 8 minutter – hold øje!

Marcipan Mandel Makroner

Når toppene er kølet af, skal enden en tur i smeltet mørk chokolade. Hvis man har lyst, kan toppene pyntes med mere end bare chokolade, f.eks. med farvet sukker, som jeg smukkeserede mine med idag. Mit nye blå sukker fra Dean & Deluca købt i sidste uge i New York!

Marcipan Mandel Makroner

Marcipan Mandel Makroner

Da kagerne var færdige, var der allerede mørkt, hvilket gør mig en smule i dårligt humør, for det betyder at mine billeder bliver så meget dårligere end hvis de tages i dagslys. Vi går en trist billedetid i møde. Dog har jeg snart en makrolinse i sigte, hvilket måske kan hjælpe til med nogle bedre billeder.

Kagerne røg ned med et glas nypresset æble-gulerodssaft.

Marcipan Mandel Makroner

Marcipan Mandel Makroner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *