{ 27. oktober 2013 }

Min Morgenmadsmission

Min Morgenmadsmission

Jeg har en mission – en rigtig vigtig mission. Det sidste laaaaange stykke tid har jeg arbejdet på et meget personligt projekt, som jeg nu endelig er klar til at afsløre, og jeg håber I vil tage rigtig godt imod det. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er VILD med morgenmad og vægter morgenmåltidet meget højt.

Derfor har jeg nu lavet en rigtig lækker e-bog om morgenmad, Morgenmadmissionen, som meget snart bliver sat til salg her på bloggen. Jeg har valgt at lave en bog om morgenmad, da jeg synes det er vigtigt at sætte fokus på det gode morgenmåltid, uanset om du har en stor eller lille appetit, har god tid, eller har travlt. Det er ærgerligt, at morgenmåltidet er så rutinepræget, og jeg forstår ikke folk, der kan spise det samme til morgenmad igennem flere år – det ville jo aldrig ske med de øvrige måltider. Derfor håber jeg, at min bog kan hjælpe til med at få alle de forarbejdede og sukkerholdige morgenmadsprodukter ud, og i stedet lave et ordentligt, lækkert og mættende morgenmåltid.

Bogen er delt op i fem kapitler, og indeholder mere end 80 opskrifter på bl.a grød med saltet dadelkaramel, bagte avocado med æg, baconmuffins, æblepandekager, tips til at lave din egen surdej, hjemmelavet nøddesmør og mange andre skønne opskrifter. Der er opskrifter både til den travle hverdagsmorgen og til weekendmorgener, hvor tiden er bedre, og der måske også er plads til et sødt indslag.

Bogens opskrifter, grafik og billeder kommer selvfølgelig fra egen hånd, og til bogens opsætning og de nørdede detaljer har jeg fået den bedste hjælp, nemlig fra min meget dygtige mand, Søren, som er en haj til edb ☺
Jeg har valgt at lave Morgenmadsmissionen som en e-bog, da jeg kan fornemme, at interessen for e-bøger tydeligvis er stigende, og jeg selv må indrømme, at jeg efterhånden bruger e-bøger og e-magasiner mere og mere. Normalt sværger jeg til det trykte medie, da det helt sikkert er mere charmerende at have en flot, trykt bog i hænderne, men når det kommer til at stå i køkkenet, så er det utrolig praktisk at have sin iPad med fremfor en “rigtig” bog. En e-bog giver desuden mulighed for en bedre pris, levering med det samme og er super praktisk at have på mobilen når der skal handles ind til opskrifterne.

Jeg håber inderligt, at I vil bakke op om mit lille projekt og lade jer inspirere til at lave en masse lækker morgenmad og få en god start på dagen.

Stay tuned – snart mere info om min mission, men først et lille smugkig fra bogen.

Min Morgenmadsmission

Min Morgenmadsmission

34 tanker om "Min Morgenmadsmission"

 1. Tina Fischer/Mad i farver

  Det er en super ide og jeg glæder mig meget til at se den. Jeg sætter selv pris på god morgenmad, men må så samtidig indrømme, at det ofte bliver det samme, især på travle hverdagsmorgner.
  Flot og inspirerende blog, tak for det.
  Hilsen Tina
  Kig i øvrigt forbi, min noget mindre og knapt så storslået madblog “Mad i farver”

  Reply
 2. Louise B

  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge, hvor du har købt dit Ball mason jar (glasset) på billedet med de stribede sugerør? Har ledt efter de glas så længe, men synes de er umulige at opstøve i Danmark.

  Reply
 3. Freya

  Jeg har flere gange spekuleret på, hvad det med morgenmadsmissionen mon gik ud på – og jeg er altså positivt overrasket nu, hvor du har løftet sløret 🙂
  Morgenmad er mit yndlingsmåltid og det, som jeg bedst kan lide at lave, udtænke og spise. Jeg spiser kun sjældent den samme morgenmad to dage i streg, og det er mig en gåde, at nogen kan trives med at spise det samme hver morgen i årtier!
  Jeg er altid på jagt efter nye (morgenmads)opskrifter, så jeg glæder mig helt vildt til at få fingrene i din nye e-bog. Tillykke med det spændende projekt!

  Reply
  1. Ditte

   Ja, nu er mit lille projekt endelig ude i det åbne og hvor dejligt, at du også elsker din morgenmad 🙂 Håber du kan blive inspireret af mine opskrifter – tak for de søde ord.

   Reply
 4. Kirstine

  Fantastisk! Glæder mig til at blive proppet med inspiration og lysten til at gøre mere ud af mine morgenmadsrutiner 🙂

  Reply
 5. Michelle

  Yeah! Jeg skrev til dig for laaaaaang tid siden, at jeg synes, du skulle udgive en bog om morgenmad. Så jeg er glad! Og vil helt 100 købe den. Selvom jeg er lidt skeptisk overfor e-bøger (jeg ejer nemlig ikke en iPad… endnu). Sikke en god nyhed. Og så må jeg sige, at du er mega sej – to bøger udgivet, en e-bog på vej, lidt forskellige samarbejder og jeg er sikker på endnu flere spændende projekter i fremtiden.

  Reply
  1. Ditte

   Tusind tak for alle de søde ord, Michelle – hvor er det dejligt, at du også elsker morgenmad. Det er slet ikke nødvendigt at have en iPad, for min e-bog kan nemlig sagtens læses på din computer eller mobil 🙂

   Reply
 6. Inger

  Hej Ditte.
  TILLYKKE med dit projekt – det lyder rigtig spændende!
  Et fantastisk flot smugkig – du er mega sej 🙂 Og en rigtig god ide med en E-bog.
  Jeg GLÆDER mig til Morgenmadsmissionen.
  Kh Inger

  Reply
 7. Rikke

  Glæder mig super meget til at se din nye bog, æææææææælsker din bog om salater. Hvis du får brug for afprøvning af opskrifter skriver du bare.

  Pøj pøj hilsen Rikke

  Reply
 8. Mille

  Fantastisk idé – glæder mig til, at den udkommer! Bliver mega inspireret af alle dine dejlige opskrifter og billeder – bruger ugenligt dine opskrifter fra bloggen og din salatbog. Tak for god inspiration 🙂

  Reply
  1. Ditte

   Hvor er det dejligt at min e-bog bliver taget så godt imod – det gør mig virkelig glad. Tak for de fine ord, Mille 🙂

   Reply
 9. Rikke

  Lyder fantastisk med ny morgen-inspiration… Bring it on… Og ja, brug os endelig som prøvekaniner på opskrifter 🙂

  Reply
 10. Sara

  Ih, det glæder jeg mig til! Jeg tror måske endda det var en søgning efter noget morgenmadsinspiration, der i sin tid fik mig ind på din blog, som nu er den absolut mest læste blog fra min computer (og den “kogebog”, hvorfra jeg har prøvet flest opskrifter…) Rigtig rigtig god idé!!

  Reply
 11. Frk. Struds

  Super god idé, som jeg vil se frem til at læse. 🙂

  Jeg ville dog foretrække, hvis den også kom som en fysisk bog. Det er noget nemmere at have med i køkkenet, synes jeg.

  Mvh. Frk. Struds (som ikke ejer en I-Pad)

  Reply
 12. Birgit Mathiesen

  Hej Ditte
  Kæmpe tillykke med din “snart” gennemførte Morgenmadsmission, COOL :O)
  Morgenmaden er som du selv nævner… “det vigtigste måltid på dagen”.
  eller som jeg ofte kalder det “sæt i gang.. brændstof”.
  Ja og spørgsmålet lyder, hvorfor skal det altid være det samme morgen efter morgen..
  Glæder mig vildt meget til ny inspiration og forhåbentligt er det rimeligt nemt at lave, for her ender det ofte med gryn og mælk.. vi skal jo hurtigt ud af døren..
  Nu glæder jeg mig bare til.. at bladre i din nye e-bog om morgenmad :O)
  Så julegave ønske fra mig bliver en I-Pad.
  Kh. Birgit

  Reply
 13. Benedikte Capion

  Hej Ditte,
  Det synes jeg er en virkelig god ide, og det kan kun blive et lækkert produkt, når det kommer fra dig! Støtter dig i ideen om e-bogsformatet – det synes jeg bestemt, at du bare skal gå efter! Vil glæde mig til at se resultatet!
  For morgenmaden er vitterligt dagens bedste måltid…….. 🙂

  Mange hilsner Benedikte (fra SUND MUMS)

  Reply
  1. Ditte

   Tusind tak, Benedikte – dejligt du støtter op om mit lille projekt. Så håber jeg bare der også er rigtig mange andre, som har lyst til at købe en e-bog 🙂

   Reply
 14. Louise Kofoed

  Jeg ved ikke engang, om jeg tør læse din e-bog – jeg døde lige af savl og mundvand, da jeg læste “grød med saltet dadelkaramel”! Du godeste, det lyder godt 🙂 Jeg er total vanedyr med min morgenmad – rugbrød med ost og spejleæg hver dag. Men i weekenderne, og når der kommer brunch-gæster, har jeg sommetider lyst til at skeje lidt mere ud – så jeg må hellere få den e-bog dér ind på min tablet, når du bliver færdig med den 🙂

  Reply
  1. Ditte

   Jaaaaa – er helt sikker på den falder i din smag og måske får du lyst til at skifte din skive rugbrød ud 🙂 Der er i hvert fald opskrifter til både hverdag og weekend.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *