{ 1. marts 2017 }

Namaste fra Nepal

Lige nu befinder jeg mig i Nepal – jeg er draget ud på eventyr med CARE Danmark og H.K.H Prins Joachim, for at se nærmere på Nepal og de projekter som CARE arbejder på. Det er mit første besøg i landet og jeg er blæst fuldstændig bagover. Jeg har aldrig oplevet natur som her i Nepal – det er svært at beskrive, men jeg håber I kan få et glimt af det igennem mine billeder. Befolkningen er utrolig imødekommende og tager varmt imod os alle steder vi kommer. 

Den nepalesiske mad…. hmmm, ja – vi spiser mest Dal Bhat, som er national retten og består af ris og linser – jeg håber at grave lidt dybere og finder ud af lidt mere om madkulturen. Jeg vender tilbage med flere updates her fra Nepal, men indtil da vil jeg lade billederne tale for sig selv.

 

8 tanker om "Namaste fra Nepal"

 1. Inger

  Flotte, flotte billeder Ditte!
  Det må være meget spændende og fantastisk, alt det du oplever.
  Fortsat rigtig god tur! Jeg nyder at følge dig :-))

  Reply
  1. Ditte Ingemann Forfatter

   Mange tal – dejligt du følger med. Vi er på lidt af et eventyr og Nepal er super spændende.

   Reply
 2. Karin H

  Også tak herfra – formidable fotos. Var der selv for 26 år siden med rygsæk og ungt sind – flinke folk og fantastisk natur.

  Reply
  1. Ditte Ingemann Forfatter

   Ja, her i Nepal er naturen noget helt særligt – jeg må helt sikkert tilbage en anden gang og udforske mere af landet. Kh Ditte

   Reply
 3. Birgit Mathisen

  Velkommen hjem Ditte.
  Fantastiske billeder med både smukke og skønne farver..
  men også med en storslået barsk natur og fattige omgivelser..
  og wohuu.. lidt kongelig har du jo også haft lov til at være i Nepal 😉
  Håber din mave er okay..

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *