{ 16. april 2017 }

Nøddemuffins med squash

Jeg håber I nyder påsken – måske der er tid til at gå i køkkenet? Så kan jeg foreslå at bage disse meget nemme muffins, som enten kan bruges til morgenmad eller som et sødt mellemmåltid.

{ Nøddemuffins med squash & pekannødder }
8 stk

Det er lækkert at starte sin morgen med en lun muffin – og så endda med grøntsager i. Disse muffins er sødet med en smule banan, men der er intet tilsat sukker i.

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
50 g pekannødder, grofthakkede (eller valnødder)
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
125 g squash, revet

Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål. Mos bananen og bland den med æg og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst revet squash i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.

God påske. KH Ditte

9 tanker om "Nøddemuffins med squash"

  1. Ilse

    Uhm……. de ser lækre ud 😋 Vil lige spørge om du ved hvor mange kalorier og kulhydrater der i en muffin 🤔

    Reply
  2. Pingback: Nøddemuffins med squash - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com

  3. Pingback: Nøddemuffins med squash - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com

  4. Kirstine

    De ser virkelig lækre ud. Jeg er dog lidt trist over, at så mange opskrifter efterhånden består af enten mandelmel, kokosmel eller kikærtemel, da det altså er en lidt dyr affære…

    Reply
    1. Ditte Ingemann Forfatter

      Tusind tak – kokosmel er heldigvis ikke så dyrt, og mandelmel kan du selv lave 🙂 Men jeg har også masser af opskrifter på bloggen med hvedemel og den slags 🙂

      Reply
  5. Mathilde

    Hej,
    De ser gode ud og tror jeg skal afprøve dem i aften, men er helt enig med Kirstine – det samme gælder kokosolien, ville være dejligt hvis du skrev lidt om alternativer – f.eks. hvor meget almindelig/fulkornsmel man kan udskifte med.
    På forhånd tak for en rigtig dejlig blog med dejlig inspiration

    Reply
    1. Ditte Ingemann Forfatter

      Det skal jeg bestemt have i tankerne 🙂 Men ellers er der mange opskrifter her på bloggen med almindelig mel/fuldkorn, smør m.v 🙂 God fornøjelse med bagningen. Kh Ditte

      Reply
  6. Mathilde

    Hej Ditte..
    Du har helt ret, der er massere af inspiration at hente på din skønne blog… bliver glad hver gang der tikker en mail ind om et nyt inspirerende indlæg…
    Nu er muffinsne også afprøvet, dog med lidt ændringer, havde kun 100 gram mandelmel, så det sidste blev kokusmel og kokusolien til smør.. De blev rigtig gode og der ryger nok også én eller to til morgenmaden i morgen!
    Jeg er dog pt på sukkerafvænning og det er ikke så meget crawingen, mere smagen… så én banan mere havde nok gjort underværker for mine smagsløg… de skal lige have en chance..

    Fortsat god aften

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *