{ 22. februar 2013 }

Små raw-cookies med lakrids

Små raw-cookies med lakrids

Sidste weekend havde jeg nogle søde piger på besøg, og i stedet for at lave en traditionel kage, kastede jeg mig ud i nogle raw cookies. Mine gæster var vilde med dem, og de smagte også rigtig godt, men næste gang bliver det nok bagte cookies i stedet!

Små raw-cookies med lakrids

Små raw-cookies med lakrids

Jeg er faktisk på vej væk på en lille roadtrip i denne weekend til Sverige, meningen var at udfolde sig på ski, men min ryg er en smule ude af drift i øjeblikket, så jeg regner med at nyde naturen og knipse en masse billeder i stedet. Men inden jeg smutter, så skal I lige have denne opskrift til weekenden, hvis nogle af jer skulle have lyst til at prøve kræfter med det rå køkken.

God weekend!

Små raw-cookies med lakrids

Små raw-cookies med lakrids

11 tanker om "Små raw-cookies med lakrids"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *