{ 22. februar 2013 }

Små raw-cookies med lakrids

Sidste weekend havde jeg nogle søde piger på besøg, og i stedet for at lave en traditionel kage, kastede jeg mig ud i nogle raw cookies. Mine gæster var vilde med dem, og de smagte også rigtig godt, men næste gang bliver det nok bagte cookies i stedet!

Jeg er faktisk på vej væk på en lille roadtrip i denne weekend til Sverige, meningen var at udfolde sig på ski, men min ryg er en smule ude af drift i øjeblikket, så jeg regner med at nyde naturen og knipse en masse billeder i stedet. Men inden jeg smutter, så skal I lige have denne opskrift til weekenden, hvis nogle af jer skulle have lyst til at prøve kræfter med det rå køkken.

God weekend!

10 tanker om "Små raw-cookies med lakrids"

 1. Losarinas mor

  Lyder og ser yderst lækre ud. Jeg holder nu bare så meget af en god gammeldags bagt cookie :)
  Men, man kunne jo lave begge slags…
  Rigtig god weekend i det svenske !

  Svar
  1. Ditte Forfatter

   Jeg holder også af bagte cookies, men engang imellem må jeg prøve noget nyt :-) Også god weekend til dig.

  1. Ditte Forfatter

   Du kan sagtens bruge stødt lakridsrod. Jeg bruger lakridspulver fra Johan Bülow, for den er nemlig rigtig god.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>