{ 4. april 2017 }

VIND MIN VEGETARBOG

KONKURRENCEN ER SLUT. Vinderen blev Lotte Hockauf, som har fået direkte besked – TILLYKKE.

Som mange af jer sikkert ved, så udgav jeg sidste år kogebogen VEGETAR. Bogen har fået så mange rosende ord og skønne anmeldelser med på vejen og den er allerede blevet genoptrykt – juhuuuuuu. Bogen har en helt særlig plads i mit hjerte og jeg skylder en stor tak til alle jer, som allerede har været ude og købe bogen. Men nu er tiden inde til at forære et eksemplar væk til en af jer!

VEGETAR indeholder 140 opskrifter, så det er lidt af en moppedreng og er inddelt i følgende kapitler; Forrådskammer, Go’morgenmad, I skålen, I gryden, På tallerkenen, Til den lille sult og Til den søde tand – der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Der er alt fra kimchi og surdej til burger og “kødboller”. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen.

Hvis du gerne vil være med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen VEGETAR, så skriv en kommentar i kommentarfeltet og fortæl mig hvorfor du skal vinde bogen. Jeg trækker en vilkårlig vinder søndag d. 9. april kl. 20. Vinderen får direkte besked pr. mail og du kan deltage, uanset hvor i Danmark du bor.

KH Ditte

PS. Hvis du ikke er den heldige vinder, men stadig gerne vil have fingre i et eksemplar, så kan du bestille bogen lige her – oven i købet et signeret eksemplar.

247 tanker om "VIND MIN VEGETARBOG"

 1. Amalie Vestergaard

  Jeg er en kæmpe fortaler for vegetarmad men det er tit svært at udleve hjemme hos mig – måske bogen kunne hjælpe mig på vej?

  Reply
 2. Anne Teglhus Riis

  Savner ny inspiration til at lave mad, hvor kødet ikke er det centrale i madlavningen. Men også ideer til at udnytte flere grøntsager i madlavningen:-)

  Reply
 3. Mathilde

  Jamen, jeg (eller vi – for det bliver jo til hele familien) skal vinde bogen! Vi er ikke vegetarer, men vi har længe haft én vegetardag om ugen, men nu vil vi gerne op på to! Men dertil mangler vi inspiration, så det ikke altid blot er suppe den anden gang (specielt nu hvor foråret er på vej – så synes jeg at suppesæsonen slutter…)
  Jeg håber at vinde bogen, flere af dine dejlige inspirerende kogebøger står allerede på hylden og er i brug ugentlig! Nyder at følge dit madunivers! Hilsen Mathilde

  Reply
 4. Jens

  Jeg spiser meget vegetarmad og vil gerne inspireres. Jeg kender til din mad fra salatbogen, indlæg i politiken samt her på bloggen og har lavet mange af dine retter. Jeg synes de for det meste er fortrinlige. Derfor vil jeg godt have finger i din bog i samlingen.

  Reply
 5. Line Andersen

  Vi er netop begyndt at tage spæde skridt imod at blive helt kødfri herhjemme, så det ville være et kæmpe plus at have din fine bog som hjælpende hånd 🦄

  Reply
 6. Grith Hultberg

  Jeg er ikke den store kødelsker men savner at have nogle exceptionelle opskrifter, der kan få min mand med på idéen om at kødfrie dage kan være (mindst) lige så meget værd at se frem til, som dem hvor der står T-bone steak på menuen.
  Ville elske at have din flotte bog som inspiration!!!!
  Kh og tak for at redde min madplan gang på gang.

  Reply
 7. gitte

  Uhhh mangler god inspiration til min datter, søn og jeg. Syns det er svært at komme igang men ser ud til at være en fantastisk god bog 🙂

  Reply
 8. Maja kyndesen

  Jeg elsler vegetarmad. Og efter jeg er startet i en rudolf steiner børnehave. Den er vegetarisk. Har jeg sværet ved at spise kød. Så derfor mamgler jeg en masse gode opskrifter så jdg ikke behøver at spise det. Men kan logge manden med på vognen😀

  Reply
 9. Emilie Pedersen

  Hej Ditte,
  Jeg er selv vegetar og har tidligere haft stor glæde af både din blog, men især også din grøntsagsbog!
  Jeg synes til tider, det kan være svært at finde på spændende og varierede vegetariske retter, men du får det til at se både nemt og lækkert ud!
  Stor ros for blog og kogebøger herfra!

  Reply
 10. Mia D.

  Sikke en dejlig konkurrence. Jeg er for nyligt begyndt at lege med vegetarretter, så det ville være en lækker start til en masse lækker inspiration. Jeg krydser fingre!

  Reply
 11. Cecilia

  Jeg vil meget gerne vinde din flotte og inspirerende bog. Vi forsøger at have min 4 kødfrie dage herhjemme og kunne godt bruge lidt inspiration til dette. Og derudover er så ELSKER jeg kogebøger 🙂

  Reply
 12. Hanne M

  Vi spiser al for meget kød i vores familie. Det vil være dejligt med en rigtig god kogebog, når vi skal forsøge os med vegatarretter.

  Reply
 13. Ann-Christina L. Knudsen

  Bogen trækker med stor autoritet på traditioner og smagskombinationer fra alle verdenshjørner. Den er interessant både som madbog og som bidrag til en fødevarepolitisk dagsorden, hvor så mange som muligt bør inspireres til at spise mindre kød.

  Reply
 14. Marie

  Fordi jeg ville elske hvis min mor kunne lære at lave vegetarmad… i min familie er mad lig kærlighed og derfor vil den her bog varme endnu mere

  Reply
 15. Eva Eline

  Min voksne søn og jeg vil rigtig gerne prøve at spise vegetarisk, men kunne virkelig godt bruge din lækre bog som start-hjælper og inspirationskilde. Vi håber på at være de heldige 🙂

  Reply
 16. Mette

  Jeg er lige flyttet, og har i den forbindelse nu en køkkenhave, som jeg helt vildt gerne vil udnytte! Desuden findes der en herhjemme, som skal overtales til at spise mindre kød, og dine opskrifter og billeder er bare så skønne!!

  Reply
 17. Charlotte Mørck

  Jeg bor i en familie, hvor vi altid køber en hel masse grønt med hjem fra supermarkedet sammen med alle de andre varer. Så ærgerligt ofte at måtte kassere en del af de sundeste indkøb, fordi vi mangler ideer til at tilberede dem. Denne kogebog vil bringe vores madspild til ophør og give os nye og bedre spisevaner😊

  Reply
 18. Camilla wihlborg

  Fordi den er et “must have” i min kogebogssamling. Vil elske at forkæle mig selv og mine kære med mad fra dem🙏🏻
  Mvh Camilla

  Reply
 19. Johanne Leth

  Jeg er i fuld gang med at øve mig i at lave mere vegetarisk mad, så jeg ville blive megaglad for en så fantastisk bog med yderligere inspiration 🙂

  Reply
 20. Heidi Eriksen

  Jeg vil så gerne blive bedre til at have kødfrie dage på menuen, uden at det bliver kedeligt. Det er jeg sikker på din bog kan hjælpe godt på vej.

  Reply
 21. Katrine

  Jeg har været vegetar i 7 år, og min kæreste har netop meddelt at han hopper med på den grønne vogn! Så han skal da have bogen, for at fejre og vise ham hvor meget fantastisk vegetarmad der eksisterer.

  Reply
 22. Sunflower

  Som inspiration ønskes den for at vegetardagene bliver med større nydelse, for du har alle dage sammensat nogle skønne opskrifter med spændende kombinationer af råvarer og krydderier. Så ja-tak herfra:-)

  Reply
 23. Brith

  Jeg er i gang med en ayurvedisk og vegansk Udd. Og suger til mig af viden og inspiration så din bog ville være meget et hit på hylden

  Reply
 24. To

  Bogen ser så smuk ud! Og jeg ved fra bloggen, at dine opskrifter er noget af det lækreste. Generelt vil jeg bare gerne undvære kød i min mad, da det både gavner miljøet og min eksemplagede hud.

  Reply
 25. Tina hansen

  Jeg vil utroligt gerne vinde din vegetar kogebog, så jeg kan få ny inspiration til vegetariske aftenmåltider. Min datter valgte at blive (semi)vegetar som 5 årig, og resten af familie vil gerne følge trop 😊

  Reply
 26. Nanna

  Jeg skal vinde fordi den (bogen) simpelthen bare ser så smuk og lækker ud! Og mit køkken kunne godt trænge til at servere smuk mad 🙂

  Reply
 27. Dorthe Andersen

  Nyt år og ændret livsstil. Sådan begyndte mit 2017. Kostomlægning og meget mere motion- nu skal de sunde depoter fyldes op efter et sejt sygdomsforløb. Det ville være dejligt med ny inspiration ift det kulinariske område.
  Mange hilsner Dorthe

  Reply
 28. Charlotte Rosendahl

  Hej Ditte, Jeg har vaeret vegetar siden jeg var 14 aar – og jeg er nu 46 – en helt liv naeste! Mine far mente at det bare maatte vaere en fase og min mor var vild med det! Jeg husker den foerste middag jeg lavede til min familie – det smagte raedselsfuldt! Jeg bor nu i US og kan ikke koebe din dejlige bog! Saa send en til mig – saa laver jeg mad til min familie og amerikanske venner og jeg er sikker paa at det smager dejligt! 😉

  Reply
 29. Sophie

  Inspiration er nøgleord for mig! En bog smækfyldt med smukke billeder og en masse nye opskrifter er lige, hvad jeg har brug for på dage, hvor idéen til den kødfri ret er svær at få. Jeg er vild med vegetarisk mad, men jeg er ikke altid god til at sammensætte et måltid. Lad mig derfor blot gentage INSPIRATION.

  Reply
 30. Lotte J

  Efter barsel med nr 2 og efterfølgende forlænget forældreorlov, er der med det nu spirende forår ved at komme energi til at kigge lidt ud over den enkelte hverdag. Vi får sund og varieret mad hver dag, men ofte er det “skud fra hoften” – dvs ikke noget jeg har fundet i en kogebog, men lavet ud fra det vi har.
  Men jeg kan mærke, at der nu så småt begynder at være overskud til at genoptage min nysgerrighed på nye retter, ingredienser (er fx blevet vild med sølvbeder) og måder at gøre tingene på. Så hvis jeg er den heldige kartoffel, vil bogen være et herligt input til familiens måltider fremover. Og med den kommende sommerferie vil der formentlig blive mange gode anledninger til at prøve kræfter med nye, spændende retter.
  Forårshilsner og krydsede fingre 🙂

  Reply
 31. Katrine

  Jeg er ved at køre liiiidt træt i de samme (men lækre!) vegetar og veganer retter, og kunne virkelig godt tænke mig din flotte bog. Jeg har gemt flere hundrede opskrifter rundt omkring på min bærbar, men der er nu noget lækkert ved at have sådan en inspirerende bog i hånden og så er det bare nemmere at få kokkereret end ved at stirre ind i en skærm! Jeg krydser fingre!

  Reply
 32. Mandy

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig mere inspiration til de grønne retter. Har lavet nogle af dem du ligger på bloggen og de er vildt lækre. Så mere af det ville ikke være af vejen 😊 -og så ville det også være lettere at få kæresten overtalt til flere af de retter i løbet af ugen 😊

  Reply
 33. stinna

  Jeg ville virkelig gerne vinde.. har kæmpet med en spiseforstyrrelse længe og kunne virkelig godt bruge noget inspiration til en sund og lækker hverdag.
  Spiser ofte vegetarisk, Men ville gerne gøre det mere balanceret.

  Mvh stinna

  Reply
 34. Christine

  Jeg har allerede to af dine kogebøger og jeg er simpelthen så glad for de flotte billeder og lækre opskrifter. Jeg bruger dem så ofte og får altid ros for maden af mine venner, når jeg laver mad til dem ud fra dine opskrifter.
  Jeg vil rigtig gerne tage skridtet og blive helt vegetar, for jeg er så træt af, hvordan kød reagerer med maven, når man ikke spiser det så tit. Derfor kunne jeg rigtigt godt tænke mig noget mere inspiration og flere opskrifter til mættende vegetariske måltider 🙂
  Og så har jeg fødselsdag i dag, så den kunne være en rigtigt dejlig gave at få!

  Reply
 35. Lisbeth

  Jeg kan godt lide at lave god og nærende mad, men kunne rigtig godt tænke mig, at det grønne fik endnu mere plads på tallerkenen. Jeg har prøvet nogle af dine opskrifter og det jeg elsker ved dine retter er, at de er så velsmagende og så dejligt varieret.

  Reply
 36. Maja Laungaard

  Jeg ejer den selv og er så glad for bogen, så vinder jeg den vil jeg fluks give den til min moster Hanne til inspiration i det vegetariske køkken. Min moster er simpelthen et af de sejeste mennesker jeg kender, da hun på 18 år lever med nyt hjerte. Bl.a. fordi hun fokusere på kosten og livsstilen

  Reply
 37. Helle Kragh

  Fantastisk bog som jeg har lånt af min veninde og havde meget svært ved at aflevere tilbage😉 Tænk hvis jeg kunne vinde min egen så skulle den få hæderspladsen i mit skønne køkken så jeg kunne se på den hver dag. Mvh Helle

  Reply
 38. Maria

  Sikke en fantastisk konkurrence
  at få mulighed og en chance
  for ar vinde din inspirerende bog
  som kan gøre mig mere klog
  på hvad man kan kreere med grøntsager
  så det rigtig dejligt smager.

  Reply
 39. Michala

  Ej, hvor fedt! Den har faktisk stået på ønskelisten lige siden dens udgivelse. Alle dine andre bøger er blevet flittigt brugt, så det kunne være så fint at fuldende samlingen. Vi har mange kødfrie dage herhjemme, og jeg er hel tosset med farverig mad! Og der er “Vegetar” jo perfekt til inspiration!

  Reply
 40. Bibi

  Jeg har allerede bogen og har brugt den flittigt, men hvis jeg skulle vinde, vil jeg give den til min veninde, som har nydt den mad, som jeg har lavet ud fra opskrifterne.

  Reply
 41. Agust Thor Sigurjonsson

  Jeg er ikke den helt stor Vegetarspiser men jeg er altid frisk på at prøve noget nyt. Jeg er stor fan af økologi og bæredygtighed og det med at spise helt friske økologiske grøntsager som også er med til at fremme vores måde at leve på i fremtiden gør det lidt spænende og er en nydelse for sig selv. Din bog ville være en kæmpe stor hjælp (udover din blog som jeg læser jævnligt) i at vi i familien spiser lidt flere grøntsager og lidt mindre kød..

  Reply
 42. Anne Sofie Dydensborg Rasmussen

  halløj og sikke en lækker give-away! Jeg valgte for et halv år siden at gå den vegetariske vej og det er den BEFSTE beslutning jeg nogensinde har taget. Men jeg er 17 år gammel og hverken min mor eller far er vegetarer, så det kan til tider være en udfordring når der skal laves mad. Jeg har tilbudt selv at lave mad til dem og mig selv, men de er ikke helt modige nok til at tage vegetarvejen. Men ville så gerne vise dem hvor lækkert og skønt det er at være vegetar. Desuden kunne jeg godt bruge lidt ideer til mad, da jeg er ved at gå lidt død i linsefrikadeller;)

  Reply
 43. Dominique

  Jeg har brug for lidt mere inspiration til den daglige madlavning i håbet om at få en lidt sundere livsstil, både for mig og min kæreste, der i aller højeste grad har behov for det, idet han lider af en tarmsygdom, som jeg er overbevist om, han kan forbedre ved et sundere og mere varieret madindtag. Tak for smukke og dejlige opskrifter.
  Venligst
  Dominique

  Reply
 44. Helle

  Grønt er godt for krop og sjæl og savner ofte inspiration til at prøve nyt af, og derfor ville det være fantastisk at vinde din bog.

  Reply
 45. Miriam

  Jeg går mere og mere over imod at blive kødfri, men jeg kunne virkelig godt bruge noget god inspiration i en flot bog til at komme videee med projektet 🙂 Det bliver ofte de samme retter jeg får lavet…. og de samme slags grønsager jeg køber ind, og det er kedeligt i længden!

  Reply
 46. Terese

  Jeg er allerede godt på vej med at skære ned på kødet, men jeg savner mere inspiration til lækker hverdags- (og fest-!) mad uden kød 🙂

  Reply
 47. Line

  Tillykke med bogen!
  Jeg har kun været vegetar i et halvt år. Jeg elsker det, men mangler også lidt inspiration – særligt når jeg inviterer gæster til aftensmad. Derfor håber jeg, at jeg er den heldige vinder.

  Reply
 48. Marina

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde din bog, fordi jeg selv lige er sprunget ud som vegetar, og det er lidt sværere end jeg troede. Jeg mangler information, og jeg mangler inspiration. Det håber jeg din bog vil kunne give mig 🙂

  Reply
 49. Mette

  Jeg vil gerne vinde fordi vi mangler inspiration til de kødfrie dage – og så synes jeg din bog ser lækker ud 🍀😄

  Reply
 50. Clara

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, da jeg er studerende med et stramt madbudget, men med en stor madlavningsglæde Jeg elsker at lave mad til venner og familie, og vil gerne kunne forkæle dem med lækre vegetariske retter. Derfor er jeg altid på udkig efter ny inspiration, og din kogebog ser simpelthen så lækker og inspirerende ud!

  Reply
 51. Susanne

  Jeg ville blive SÅ glad for at vinde din bog. Min datter kunne godt tænke sig at spise mere sundt, og det kan være svært at finde på noget spændende og lækkert og som stadig er sundt.

  Reply
 52. Susanne Andersen

  Jeg kunne godt tænke mig at udforske vegetarverdenen lidt mere, så ville blive super glad, hvis jeg blev den heldige vinder af bogen.

  Reply
 53. Lea

  Efter en lang periode med travlhed og takeaway mangler jeg i den grad inspiration på grøntsagsfronten, måske det gør at jeg dropper kød helt, der i forvejen ikke fylder meget i min kost.

  Reply
 54. Ditte

  Jeg har den liggende på mit sofabord, fordi jeg lånte den på biblioteket i går. Jeg ville elske at eje den, så jeg kan fordybe mig i de lækre opskrifter uden tidsbegrænsning 🙂

  Reply
 55. Cecilie Bech

  Jeg ville elske at vinde bogen, da jeg elsker grøntsager og at stå i et køkken og lave en masser lækker mad! Jeg elsker også kødfri dage, men synes at det kan blive svært nogle gange med inspiration. Derfor ville denne bog være et fantastisk redskab for mig 😀

  Reply
 56. Katrine

  Den bog har så længe været på min ønskeliste 😊 Jeg spiser meget sjældent kød, men jeg elsker at prøve nye opskrifter af. Og intet er bedre end at blive inspireret af flotte billeder og skønne opskrifter som bogen er fyldt med (ja, jeg har bladret i den hver gang, jeg havde muligheden 😉)

  Reply
 57. Christina

  Jeg ville elske at vinde den. Elsker vegetariske opskrifter, men kunne godt bruge noget inspiration😊.

  Reply
 58. Louise

  Jeg ville sindssygt gerne spise mere grønt og mindre kød, men jeg sjældent ved jeg ikke hvor jeg skal starte. Derfor ville din bog være helt perfekt på min hylde, så jeg kan få endnu mere inspiration til at komme igang 🙂

  Reply
 59. Vibeke Hvid

  Jeg har længe ønsket at blive vegetar men jeg synes jeg mangler inspiration til vegetarmad der både er spændende, lækkert og nemt at lave. Og det tror jeg det ville være med din bog i hånden 😍💚

  Reply
 60. Sarah Staalhøj

  Min kæreste har besluttet at han gerne vil joine mig i en kødfri hverdag og jeg har derfor lyst til ny inspiration. Jeg er sikker på at jeg kan finde nye, lækre retter i din bog, som jeg kan servere for ham 🙂

  Reply
 61. Anna Rasmussen

  Jeg vil gerne inspireres til flere kødfrie dage, da det er meget de samme retter, jeg ellers får lavet. Min kæreste skal også overbevises om, at man sagtens kan undvære kød oftere. Kødfrie dage for smagens, sundhedens og ikke mindst miljøets skyld!

  Reply
 62. Mette jørgensen

  Har et par af dine andre bøger, som bare er så inspirerende og flotte ☺vil rigtig gerne inspireres yderligere med vegetarmad.

  Reply
 63. Anna Lise Kristensen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, da jeg ofte mangler inspiration til det grønne til aftensmaden 🙂

  Reply
 64. Julie

  Jeg vil enormt gerne vinde din bog! Den har stået på min ønskeseddel siden den udkom, men desværre har jeg ikke fået den endnu. Du er virkelig inspirerende og jeg snupper tit en af dine opskrifter hvis jeg skal indponere nogle gæster eller bare trylle i køkkenet for mig selv!

  Reply
 65. Helle Dreier

  Jeg mangler inspiration til kødfrie dage – syntes jeg kører rundt i de samme opskrifter, så jeg krydser fingre – og tæer 🙂

  Reply
 66. Line

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg elsker at eksperimentere med vegetarretter, men det stadig er lidt svært for mig at være opfindsom i forhold til nye opskrifter 🙂

  Reply
 67. Helene ligaard

  Vil gerne vinde er begyndt at spise mere vegetariske har iøvrigt dine andre bøger og bruger især dine kageopskriftet når det skal bages kager og brød til børnebørnene

  Reply
 68. Christina Elle

  Jeg har været vegetar i over 30 år, og elsker nye vegetaropskrifter og synes din bog ser så spændende og inspirerende ud🙂

  Reply
 69. Anne Holmboe

  Fordi min kødelskende mand, kan undvære kød, når jeg laver mad efter dine inspirerende opskrifter <3

  Reply
 70. Tina Beermann

  Er veganer og kan sagtens bruge bogen selvom noget “kun” er vegetarisk – det kan let laves vegansk alligevel, elsker dine flotte billeder.

  Reply
 71. Bodil Pedersen

  Har overvejet længe at overgå til vegetarisk mad. Måske denne bog, som kan give mig det endelige spark -:))
  Det ville glæde mig.

  Reply
 72. Sofie

  Vi elsker mad i vores familie, og spiser også gerne vegetarisk. Din kogebog ser virkelig inspirende ud 🙂

  Reply
 73. Tinna Pedersen

  Spiser mange grøntsager – dejligt med ny inspiration – også​ laver du nogle spændende ting ☺

  Reply
 74. mathilde

  Som studerende på SU er der ikke råd til meget kød, der økologisk og kommer fra dyr, som har haft det godt. Derfor står den primært på vegetarisk hjemme hos mig, og det kunne jeg virkelig godt bruge lidt inspiration til!

  Reply
 75. Anne Houman

  Er blevet vegetar efter en ferie i Sydney hos min datter, som er veganer 🙂 Og er derfor på udkig efter gode opskrifter – det ser ud som om, at din bog opfylder alle krav.

  Reply
 76. Louise T.

  Jeg vil gerne være mere sund for hele familien og introducere en eller flere vegetar dage i vores madplan – din bog vil være en enestående inspiration og motivation til at give mine børn gode vaner 😀

  Reply
 77. Sofie

  Selvom jeg allerede er den heldige indehaver af din smukke smukke vegetarkogebog, så ønsker jeg at vinde den, så jeg kan forære den til min mor i fødselsdagsgave og hermed inspirere hende til mere vegetarisk madlavning 🙂

  Reply
 78. Tina KH

  Kære Ditte,
  jeg vil mægtig gerne prøve at vinde din spændende vegetarbog:-)
  Jeg elsker sund mad og både vegetarretter og økologi er godt her på gården.
  Jeg finder meget inspiration på din blog i dagligdagen og bruger flittigt heraf.
  Da min datter fik alvorlig kræft måtte vi få lidt mere fokus på sund og god mad til hende og her igen vil jeg gerne håbe at vinde din bog.
  Rigtig god dag:-)

  Reply
 79. Simone Olsen

  Jeg mangler simpelthen noget inspiration! Jeg prøver at spise mere vegetarisk, men det ender bare altid med de samme retter og det bliver altså lidt kedeligt i længden:-)

  Reply
 80. Katrine B

  Jeg kender ingen andre med så smukke billeder – så ville elske at kunne blade bogen igennem og få inspiration til lækre retter 🙂

  Reply
 81. Linda Mortensen

  Fordi jeg savner inspiration til at lave grøntsagsretter, hvor jeg anvender nye råvarer, og hvor jeg tilberede kendte råvarer på en ny måde. Jeg tænker, der vil være masser af inspiration at hente i din kogebog.

  Reply
 82. Malene B

  Fordi jeg bare er en stor fan 😄 Dine opskrifter er mega inspirerende 😘 både indholdsmæssigt men også udseendesmæssigt. Selv om mine kreationer nu aldrig bliver lige så flotte som dine 😉

  Reply
 83. Anne-Sophie

  Jeg overvejer at forsøge mig som vegetar og en lækker bog med inspirerende opskrifter ville være kærkommen! 🙂

  Reply
 84. Mogens og Hanne

  Kære Ditte
  Som læsere af Politiken får vi fra tid til anden inspirerende opskrifter fra din hånd. De har ikke skuffe frem til nu og er en en del af den “saksede” opskriftsbunke, så at få dem i bogform sammen med nye opskrifter ville være dejligt.
  Vi er ikke “fuldblodsvegetarer”, men forsøger at få så meget varieret grønt ind i vores daglig kost.
  I år har vi besluttet at Fasten skulle være en ren vegetarperiode, og eksperimentet har vist os at den del skal fylde mere i vores dagligdag.

  Reply
 85. Pia Hjorth

  Jeg prøver at spise mig “medicinfri” ( spiserørsbrok) så ny grøn inspiration er velkommen her 🙂

  Reply
 86. Tal Haimoff

  Kære Ditte
  Jeg har nu været vegetar i nogle år og kan ofte løbe i inspirationsforladte dage, hvor jeg må nøjes med mindre gode valg. Jeg har virkeligt meget lyst til ny inspiration og som trofølger af din blog, ved jeg at din bog vil svare mine forventninger. Ved samme lejlighed vil jeg takke dig for et fantastisk blog
  God Påske til dig fra Tal

  Reply
 87. Helle Kongsted Holm

  Den bog vil jeg så gerne vinde. Vi spiser efterhånde vegetarisk flere gange om ugen. Det er jo sundt for både vores kroppe, kloden og ikke mindst økonomien. Men som forholdsvis nybegynder indenfor den vegetariske verden, så kunne jeg godt trænge til lidt frisk inspiration, så vi kan udvide vores madhorisont lidt mere 🙂
  Tak for en inspirerende blog!

  Reply
 88. Regitze

  Jeg elsker mad fyldt med grøntsager og vegetar retter 😀 Det kunne være super lækkert at vinde bogen, til noget nyt inspiration 🙂

  Reply
 89. Christina

  Med en svigermor der er vegetar (!!!) og et ønske om at kunne lave rigtig lækker mad når hun kommer på besøg samt at reducere kødforbruget i øvrigt i familien, krydser jeg fingre for at bogen bliver min!

  Reply
 90. Nanna

  Min kæreste og jeg begyndte for alvor at udforske vegetarmadens univers sidste år, og vi har lige siden holdt ved. Vi kunne dog godt bruge noget ny inspiration til vegetarretter i ny og næ, hvorfor denne bog kunne være fabelagtig at have stående på hylden!
  Tak for altid inspirerende mad 🙂

  Reply
 91. Line

  Jeg har været vegetar i mange år efterhånden, og som ægte mad-nørd elsker jeg at imponere mine mere skeptiske venner med lækre, kødfrie retter. Det kan man ALTID bruge inspiration til, og jeg vil så gerne have fingrene i din kogebog – som studerende på SU har jeg måttet skære ned på bogindkøb, men vil elske at kunne fremtrylle hjemmelavet kimchi og andet guf fra bogen – så krydsede fingre herfra, og tak for en herlig blog! 🙂

  Reply
 92. Stine Emilie

  Syntes det til tider kan være lidt svært med inspiratíon til vegetar retter. Er stadig meget ny på området, da jeg “kun” har været vegetar i lidt over 3 mdr. Så din smukke bog, vil falde på et tørt sted, som man siger;o)

  Reply
 93. Sidse

  I min lille familie har vi indført kødfrie dage et par gange i ugen med stor succes, men det kniber med inspirationen. Og ensformig aftensmad går også ud over min søns madpakke til vuggestuen, hvori han ofte får rester med. Så alt i alt ville det være vildt med dejligt med inspiration fra din bog:-)

  Reply
 94. Julie

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg er begyndt at skære ned på kød, og mangler inspiration og motivation til at lave vegetariske retter 🙂

  Reply
 95. Jeannett

  Jeg har ingen bedre grund end alle de andre der deltager 🙂 Men jeg vil SÅ gerne vinde din bog, da jeg pt er sygemeldt med stress og har brug for gode ideer til grøn mad og vil nyde at blade i din fine bog for at finde den rette opskrift

  Reply
 96. Merethe Stoffer

  Hej Ditte
  Jeg er i gennem længere tid blevet rigtig inspireret af din mad glæde og passion for grønt, jeg har afprøvet mange af dine opskrifter og ville elske at få din kogebog. Jeg vil læse den fra enden til anden .. som jeg altid gør med kogebøger. Tak for alle dine gode opskrifter.
  Kh Merethe

  Reply
 97. Olivia

  Jeg vil gerne inkorporere flere vegetardage om ugen hjemme hos mig men savner dertilhørende inspiration! Det ved jeg at bogen vil kunne bidrage med!

  Reply
 98. Lotte Hockauf

  Jeg vil SÅ gerne lære at lave lækker mad uden kød, men jeg aner ikke hvor jeg skal ende og begynde. Min familie består af voksen søn og mand, og sådan nogen mænd er jo lidt mere reserverede overfor det grønne køkken, så jeg skal virkeligt ramme rigtigt første gang :-))

  Reply
 99. June

  Jeg vil mægtig gerne vinde et eksemplar af din bog.!
  Dels for at få mere inspiration, men også for at evt. tænke anderledes 🍀☀️😍

  Reply
 100. Anne

  Jeg har simpelthen brug for hjælp, så min børn og jeg kan komme i gang med at spise mere grønt 🙂 Din bog ser meget lækker ud, så jeg er sikker på at der er hjælp at hente der 🙂

  Reply
 101. Camilla Skytte-Olesen

  Håber at kunne friste mine kødelskende drenge med grønne retter fra din bog, hvis jeg vinder 🥕🥑🥒🍅😀

  Reply
 102. Karoline E

  Jeg ønskede mig den i julegave, men fik den desværre ikke (i stedet fik jeg “Krydret Kogekunst”, så julen var ikke helt så slem 😉 )

  Jeg er lige så stille begyndt at eksperimentere med det plantebaserede og i den forbindelse ville VEGETAR jo være skøn at have på boghylden, så der altid er inspiration at hente!

  Krydser fingre! (ellers må den på ønskelisten igen i år ;-))

  Reply
 103. Nanna F

  Jeg har to af dine bøger jeg har været så super glade for dem. Jeg er lige flyttet i et lille værelse i københavn og su’en rækker ikke engang til en husleje her, så derfor håber jeg og krydser fingre for, at din dejlige bog vil krydre mit nye hjem 🙂 🙂

  Reply
 104. Eva myrup

  Jeg vil gerne vinde bogen til min datter, som er vegetar. Hun elsker at lave dejlig mad – og kan altid bruge nye ideer og lækre opskrifter. Er ellerten blevet meget inspireret at se de lækre bud du har lagt op 😀

  Reply
 105. Suzanne

  Jeg er i gang med at overgå fra kødspiser til vegetar. Derfor er det dejligt med ny inspiration.
  Jeg nyder at bruge kogebogen “Mit grønne køkken”, så derfor vil jeg meget gerne være med i lodtrækningen om denne bog.

  Reply
 106. Tenna

  Den her bog står ret højt på ønskesedlen.
  Jeg lagde sidste år min livsstil helt om og tabte 32 kg. Jeg blev inspireret af dine opskrifter gennem en veninde og har brugt flere af dine bøger og opskrifter siden. De sidste 5 mdr. har jeg mindsket vores kødforbrug herhjemme, både for at passe på naturen og miljøet, men også fordi jeg mener man sagtens kan holde en sund livsstil uden brug af kød. Med denne bog, som jeg også har brugt flere gange, ville det klart hjælpe os til at have flere veggie måltider herhjemme.

  Reply
 107. Pernille kok

  Har to døtre der er vegetarer , selv er jeg flexitar.. h en ved , måske springer jeg helt ud 😉

  Reply
 108. Michelle Svorin

  Jeg er ikke selv vegetar, MEN jeg har fornyligt besluttet mig for at familien skal have flere kød-frie dage om ugen. Jeg synes derfor det er mig der skal vinde bogen, fordi jeg har brug for lækker inspiration til vegetar-tirsdag og vegetar torsdag!

  Reply
 109. Natasja Kalving Hansen

  Jeg vil så inderligt gerne vinde den bog, så jeg kan få mere inspiration til at lave nogle sunde og nærende retter, som jeg kan bringe ud et par gange om ugen til min syge veninde, hendes krop skriger på kærlig og sund mad! <3

  Kærlige tanker og dejlig dag til dig

  Reply
 110. Lovisen

  Min yngste datter på 11 år, vil så gerne at vi får mange kødfrie dage i madplanen, den store datter på 14 elsker kød. Jeg har virkelig brug for inspiration til retter der er så lækre, at den store glemmer alt om kød.

  Reply
 111. Dorte Slouborg

  Min datter er vegetar, – så vil forkæle hende hvis jeg er den heldige. Hun kan altid bruge ny inspiration 🙂

  Reply
 112. Anne Mette Martiena

  For inspiration – til mig og ikke mindst min mand hvor det er meget fremmed for ikke at skulle spise kød hver dag. Vi vil inspireres til at bryde med det at bygge tulbehør op efter hvilket stykke kød der er på menuen!

  Reply
 113. Jette Brøndum Mortensen

  I en travl hverdag savner jeg inspiration til madlavningen hvor kød ikke altid indgår i menuen, og jeg elsker grøntsager og afprøve nye opskrifter. Samtidig er jeg så heldig at have en kæreste som også elsker grøntsager. Derfor er det mig som bør vinde bogen.

  Reply
 114. Hanne tølbøll

  Mums, hvor ser det lækkert ud.
  Vi prøver med en kødfri dag om ugen, og det ender altid med suppe. Håber at bogen kan give inspiration til nye spændende retter. 😊

  Reply
 115. Jenny

  Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg er vild med grøntsager af alle arter, men lever sammmen med en skeptikker.

  Reply
 116. Christina

  Fordi jeg virkelig mangler inspiration til at ligge kødet på hylden – og især at få min kæreste med på den ide! Det kunne derfor være super fedt med denne bog, da den ville hjælpe mig til at gøre det kødfri køkken mere spiseligt for min kæreste! 😉

  Reply
 117. Heidi

  Vi herhjemme tog for et års tid hul på en ny livsstil. Sund kost og motion. Det er det bedste vi nogensinde har gjort for os selv! Vi er blevet vilde med grøntsager, men nogengange rækker fantasien bare ikke særlig langt, så derfor ville det være skønt med noget inspiration og gerne nogle retter til kødfri dage 😊🙏🏻

  Reply
 118. Tina

  Vores søn på 14 har lige set dokumentaren cowspiracy og vil gerne spise mere vegetarisk. Det vil jeg gerne bakke op, så det ville være dejligt at bruge din bog som inspiration.

  Reply
 119. Charlotte

  Jeg er tidligere vegetar, og savner min tidligere meget mere kreative diæt. Men faktisk er bogen slet ikke til mig, men min veninde. Bare fordi hun er en af de allerbedste af slagsen.

  Reply
 120. Christina

  Vi har udskiftet 2 dage om ugen, hvor vi ikke spiser kød familien. Vi har fundet ud af, at det fungere rigtigt godt og vi får det bedre. Men vi kunne godt bruge noget mere inspiration. Jeg har faktisk haft lånt din bog på biblioteket og synes den er både mega flot og der er nogen virkelig spændende opskrifter som jeg gerne vil ha afprøvet. Så jeg er slet ikke færdig med bogen, så krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder. Og 9 april er min mands fødselsdag. Så sikken en gave.
  Hilsen Christina

  Reply
 121. Sarah ingeby

  Jeg skal vinde, da jeg nu har ønsket mig bogen både til fødselsdag og jul, normalt ville jeg selv have købt den uden at blinke, men efter en periode på barsel har der ikke været mulighed for det 🌿🌱🌿🌱🌿

  Reply
 122. justlove2ndhandbyleneb.

  Så lækkert. Den vil jeg gerne vinde til inspiration til kødfrie dage og til gæstemiddage :0)) smil Lene

  Reply
 123. Maria

  Jeg er absolut ikke vegetar, men vil meget gerne blive bedre til det, så din bog vil være en fantastisk start

  Reply
 124. Pia Marie Molbech

  Jeg ønskede mig inderligt (ønsker stadig) Salatbogen, men da jeg havde fødselsdag og mine kollegaer ville forære mig bogen, var den udsolgt.
  Jeg nyder virkelig, at du laver så smukt kombinerede billeder. Tak!
  Derfor ønsker jeg mig din nye bog.
  🙏🏽💕

  Reply
 125. Caroline

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, så jeg kan blive inspireret til at lave vegetar dage i løbet af ugen og bruge grønsager som hovedingredienserne i retten

  Reply
 126. Anna P

  Jeg er næsten lige flyttet hjemmefra, så jeg har virkelig behov for lidt inspiration til noget andet end de (også lækre) rugbrødsmadder der lidt for tit ender på min tallerken.. Og din bog ser jo så fin ud!

  Reply
 127. Kasturi

  Har været vegetar i 20+ år og har brug for ny inspiration – og hvad er mere inspirerende end smukke billeder af smuk og kærlig mad❤️

  Reply
 128. Monika Bak Johannesen

  Jeg er foodie, vinnørd og veganer der elsker at eksperimentere og lave lækre retter til familie og venner ❤ inspiration er altid velkommen og gerne i form af lækre bøger

  Reply
 129. Hellep

  som ny udsprungen vegetar – kan man sagtens bruge inspiration samt rådgivning og det at se muligheder frem for hindringer!!

  Reply
 130. Lene Jensen

  Jeg ønsker mig bogen for at få inspiration til ny madlavning når blandt andre min søn og svigerdatter kommer til middag. Der er mange unge der er klogere mht. at passe på vores jord end vi ældre der er vokset op med gammeldags dansk mad som indeholder meget kød.

  Reply
 131. Mia V. Just

  HJÆLP! Jeg mangler virkelig inspiration til nye retter! Jeg er vild med din blog, og har set og bladret igennem din bog hjemme hos en veninde – og den ser SÅ fin ud. Krydser fingre for at jeg bliver ‘udtrukket’ – så skal der rigtigt gang i køkkenet igen 🙂

  Reply
 132. Louise O

  Jeg elsker selv vegetarmad, men mangler ny inspiration ift. At få familien overbevist. Til mig selv ender jeg nemlig ofte med at lave det samme.

  Reply
 133. Ditte Rasmussen

  Jeg er begyndt at spise mindre kød i hverdagene, men mangler i den grad inspiration til lækre vegetar retter, da det ofte er de samme retter jeg laver igen og igen.. Bliver lidt kedeligt og ensformigt

  Reply
 134. Ida C

  Jeg lånte den (efter laang) ventetid på biblioteket og forelskede mig i den! Og så for at finde nogle opskrifter der kan overbevise min kæreste om lidt flere kødfri dage 🙂

  Reply
 135. Annette Krogh

  Jeg bliver ofte inspireret af dine opskrifter på bloggen og vil rigtig gerne vinde din fine bog 😊😊

  Reply
 136. AnneSofie Kuhr Brasen

  Generelt synes jeg at dine kogebøger er fantastiske. Billeder, tekst og resultat når man laver det selv er altid lækkert 🙂 Synes jeg mangler en god vegetarbog til samlingen af opskriftsbøger, og så har jeg bare hørt at netop VEGETAR skulle være ekstra meget spot on😀

  Reply
 137. Lærke Engelbrecht

  Jeg vil gerne vinde den, så jeg kan forære den til mine forældre som praktisk talt lever vegetarisk, men ofte mangler lidt i inspiration til lækre veggie-retter … som vi andre også gider at hoppe på 😊

  Reply
 138. Olof

  surdej, kimchi.. sund mad og inspiration! kan det blive noget bedre i en bog?! dine opskrifter er inspirerende og inviterende hver gang… blev jeg inviteret til din hverdagsfest så villi jeg ikke være i tvivl.. en bog som den er nok det tætteste man kan komme på det.. hverdags fest i eget køkken..!

  Reply
 139. Anna-Lucie Jensen

  Jeg vil sætter stir pris på at vinde er eksemplar af din bog så jeg får alvor kan kick starte livet som vegetar. Der er så utrolig mange skønne grønsager og frugter, men hvordan man transformere dem til skønne retter mangler jeg inspiration til. Jeg har fyldt din blog i et stykke tid med stor glæde over fantastiske opskrifter.
  Tak for det. Mvh AL

  Reply
 140. Jeannette Grønbæk

  Jeg vil gerne vinde bogen Vegatar, da dine opskrifter både i dine bøger og på siden er helt fantastiske og smager skønt. Den kan forhåbentlig hjælpe med at gøre min lille familie lidt sundere og ikke mindst hjælpe med inspiration i en travl hverdag.
  Mange forårshilsner
  Jeannette

  Reply
 141. Marianne Bisgaard

  Jeg vil gerne servere mere varieret grønt herhjemme, og jeg bliver totalt inspireret af de lækre billeder i din flotte bog 👍
  Med to små børn og en lidt for travlt hverdag, ender det grønne indslag ofte som gnavegrønt, ærter, bønner eller en grøn salat, og det bliver lidt hurtigt lidt ensformigt 😕
  Så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder 🙏👌💚

  Reply
 142. Annemarie

  Jeg er vegetar og er glad for at lave mad, men som så mange andre laver jeg ofte de samme retter igen og igen. Jeg kunne med andre ord godt trænge til ny inspiration i det grønne køkken og vil derfor gerne vinde din smukke kogebog.

  Reply
 143. Lina

  Fordi du laver helt fantastiske og lækre opskrifter… nemme at gå til. Og vegetarisk inspiration kan vi vist ikke få for meget af:)

  Reply
 144. Mie Belin

  Fordi min mand og jeg gerne vil have mindst 2 kød fri dage om ugen, og med dine altid lækre opskrifter ville det ikke være noget problem at blive inspireret til nogle lækre retter uden kød. 😊

  Reply
 145. Marie R

  Jeg har hørt så meget godt om den bog! Så selvom jeg i forvejen ejer “mit grønne køkken” er der plads på bogreolen i køkkenet til en lille tilføjelse 🙂

  Reply
 146. Katrine

  Jeg har været vegetar i et par år nu, og det er altid tiltrængt med ny inspiration. Jeg har din bog Mit Grønne Køkken, og ved hvor gode dine opskrifter er!

  Reply
 147. Siri rasmussen

  Jeg prøver desperat at indføre meatfree monday i hjemmet, men min far mener, at man ikke kan lave «rigtig» mad uden kød. Dertil kunne en kogebog da hjælpe!

  Reply
 148. Ellen Marie

  Sikke en fin konkurrence !
  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg har et stort ønske om at skære ned på kød og leve som semi-vegetar (store mængder kød tiltaler mig ikke og i de senere år er det gået op for mig, hvor meget at vores miljø lider under den store kødproduktion). Men mine forsøg har aldrig rigtig forblevet en vane, da jeg simpelthen løber tør for inspiration og syntes at det bliver meget det samme. Jeg mangler så meget inspiration/variation, og vil mere end gerne have fingerene i din bog ! 🙂

  Reply
 149. Eline

  Jeg vil gerne vinde bogen, fordi jeg er blevet super glad for Årstidernes vegetarkasse, men godt kunne bruge lækker inspiration til de sidste 3 dage i ugen 🙂 Desuden har jeg haft stor glæde af Morgenmadsmissionen, så jeg er sikker på, at Vegetarbogen også vil blive flittigt brugt, hvis jeg er så heldig at vinde et eksemplar.

  Reply
 150. Louise Bach Jensen

  Jeg skal vinde bogen, da jeg ELSKER mad og ny inspiration. Jeg er i øjeblikket studerende, og kød er ikke rigtig noget jeg alligevel får spist så meget af, så det vil være så skønt med nye retter uden kød. Jeg har allerede to af dine bøger, og de ligger i top 5 (måske endda top 3) over mine favorit kogebøger, og er dem jeg altid kigger igennem først, hvis jeg enten savner nye retter i hverdagen, eller hvis jeg vil lave lidt lækkert til gæster.

  Reply
 151. Sophie

  Jeg mangler inspiration til, hvordan jeg får flere grønsager i min familie – både mand og børn. Det trto jeg at denne bog kan give mig… “en masse”.

  Reply
 152. Louise FB

  Gennem snart 3 år har vi kun haft en indkomst herhjemme. Og det er ikke en prangende en af slagsen. Det har betydet at vi har skåret kraftigt ned på kødindtaget, for vi vil allerhelst købe økologisk og nogenlunde lokalt. Oveni det har jeg fået autoimmun hepatitis, så min krop kvitterer lynhurtigt, når kosten bliver for bleg eller kødfuld. Så din Vegetar kogebog ville være fantastisk at få hjem i køkkenet 🙂 Tak for en inspirerende blog!

  Reply
 153. Bertha

  Det kunne være lækkert og skønt at vinde denne bog, som er fyldt med gode og inspirerende opskrifter på at spise lidt grønner og anderledes også selvom man er på SU 🙂

  Reply
 154. Anne F

  Jeg har været vegetar i syv år, og har elsket at eksperimentere med madlavningen. På det seneste er jeg dog gået lidt død i det, og jeg tænker, at de smukke bog kunne give mig ny inspiration 🙂 <3

  Reply
 155. Christina Lindegaard

  Jeg spiser overvejende vegetarisk, men synes tit jeg kommer til at køre i de samme opskrifter igen og igen, så lidt ny inspiration til lækker mad med grønsagerne i fokus, ville være helt fantastisk!

  Reply
 156. Clara Pedersen

  Min kusine er for nylig blevet vegetar, og jeg vil så gerne kunne lave en lækker vegetar-middag til hende, og denne bog ville være en fantastisk inspiration til dette! Og så ser den jo ikke mindst nydelig ud på kogebogshylden!

  Reply
 157. Berit Lyed

  Jeg tror altså du bliver nødt til at lade mig vinde den Big der. Jeg er nemlig på en mission… en mission som handler om at få familien til at spise andet grønt end gulerøds- og agurkerstænger, cherrytomater og revet løg i dunsen. Hvis den mission fuldføres er min opgave som mor lykkedes. Eller måske på vej derhenad😉

  Reply
 158. Christine

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg pga. sygdom har kastet mig ud i en strikt glutenfri og mælkefri diæt på livstid. Jeg mangler hjælp!!! Det ved jeg, at din bog kan give – jeg har prøvet nogle af opskrifterne hos min kusine, som har din bog, og som roser den til skyerne.

  Reply
 159. Merete Mogensen

  Jeg savner inspiration til at præge vore kollektiv i en mere kødfri og lækker retning. Derudover eeelsker jeg dine alternativer til den normale standard morgenmad som køleskabsgrød og hjemmelavet musli. Når jeg er helt død for inspiration kigger jeg altid forbi din blog og får lyst til at lave noget nyt og spændende😊

  Reply
 160. Emilie

  Jeg elsker din blog og har hentet masser af inspiration her til lækker sund mad! Er stor fan af kødfrie dage herhjemme, så din flotte bog vil høre godt hjemme i mit køkken og med sikkerhed bidrage til mange nye lækre retter på menuen:-)

  Reply
 161. Stine

  Fordi jeg meget hellere vil have din dejlige vegetar end kaviar…. og bøftatar☺️
  Tak for vedvarende skøn inspiration, for at tænke ‘ud af boksen’ og sammensætte ingredienser på sjov, velsmagende og smuk vis.

  Reply
 162. Monica Nørregaard Andreasen

  Jeg er vild med din blog, syntes du laver lækkert mad og får det visuelt flot ud, jeg leder ofte på dine sider efter nye retter. Jeg elsker kogebøger , finder inspiration til hverdagsmaden, prøver nye ting af og laver noter til opskrifterne . Jeg er ikke vegetar , dertil holder jeg for meget af kød, men der er ikke kød på menuen hver dag, ofte kun en til to gange ugentligt. Det sidste Crouch er hj lavet falafler jum jum. Jeg tror at din bog kunne inspirer til mere i den retning. 🤞

  Reply
 163. Tatiana

  Jeg er studerende i København, jeg flyttede hjemmefra for et halvt år siden, og jeg er vild med vegetarisk mad – både fordi det er billigere og nemmere, og fordi det er meget lækrere! Derudover elsker jeg dine opskrifter, og jeg følger dem trofast i min ikke-så-erfaringsrige-madlavning – hver eneste gang, jeg har fulgt en af dine opskrifter, er jeg SÅ stolt af mig selv for at have lavet lækker, velsmagende mad. Noget hverken min Jamie Oliver kogebog eller diverse opskrifter fra nettet formår at præstere!

  Tak for dine dejlige opskrifter, smukke billeder og smagfulde krydderi-sammensætninger. Jeg håber sådan, at få fingrene i en kogebog, så jeg kan lave endnu mere lækker, sund, vegetarisk mad i mit travle studieliv.

  Reply
 164. Emil S

  Den ser virkelig lækkert ud! Jeg er begyndt at interessere mig mere for vegetarmad, og er begyndt at skære meget ned på kød. Jeg vil rigtig gerne få endnu flere idéer og opskrifter på spændende vegetarretter, så jeg kan fortsætte min rejse på at blive 100% vegetar 🙂

  God weekend

  Mvh. Emil

  Reply
 165. Mai N Ø

  Jeg har været vegetar i over 10 år, og kunne godt bruge nogle andre ideer til hverdagsmaden 🙂 Og nok så meget jeg kan tjekke blogs og hjemmesider ud, er det mere inspirerende og lækkert med en god kogebog, som oven i købet lyder top nice!

  Reply
 166. Lise Christensen

  Jeg ville elske at vinde den, da jeg elsker vegetarretter og der er så mange i din bog, der ser ud til at skulle afprøves. og er blevet afprøvet. Jeg har lånt den på biblioteket(og har fået en bøde for ikke at aflevere den til tiden, da jeg stadig brugte den og ikke kunne slippe den ha ha!).

  Reply
 167. Birgitte Hjerrild

  Vil elske inspiration til flere grønne retter, så mine kødelskende drenge kan blive udfordret 🙂

  Reply
 168. Julie Bjørn

  Det skal jeg, fordi jeg snart flytter hjemmefra og gerne vil spare både penge og på miljøet ved at leve mere vegetarisk!

  Reply
 169. Ida

  Jeg vil mægtig gerne overbevise min kæreste om at vi skal spise mere vegetarisk! Mon ikke flotte billeder og lækre opskrifter kunne overvinde ham? 😊

  Reply
 170. Maria Høyer

  Jeg har allerede din fine bog på ønskelisten, så jeg krydser fingre og tager chancen – jeg er for nyligt flyttet sammen med min kæreste, og vi er blevet rigtigt glade for flere og flere kødfri dage, så derfor ville det være skønt med inspiration og gode opskrifter, så vi ikke går død i de samme retter 🙂

  Reply
 171. Julie Grath

  Den vil jeg SÅ gerne vinde. Vi spiser mere og mere vegatarisk herjemme (familie på 4, inkl baby), men jeg mangler ofte inspiration. Vi har i flere år haft vegetarisk mandag, men forsøger nu at spise vegetarisk 3 gange om ugen.

  Din blog er en kæmpe inspiration, men nogle gange er det lidt lettere at bladre i en kogebog og finde inspiration, ikke mindst hvis man gerne vil inddrage sit barn lidt mere 😉

  Reply
 172. Line M.

  Jeg er meget interesseret i den vegetariske livsstil, og har p.t. to dage ugentligt hvor jeg fast spiser vegetarisk. Jeg kommer nok aldrig til at leve fuldt vegetarisk, men kunne godt bruge noget mere inspiration i dagligdagen.

  Reply
 173. Sarah

  Håber jeg vinder 🙂 vi prøver generelt at spise mere vegetarisk. Da mig og min kæreste fandt sammen var vi begge to store kødspisere, men vi arbejder sammen mod at spise mindre kød 🙂 derfor kunne det være fedt at få mere inspiration 🙂

  Reply
 174. Helene B

  Jeg vil SÅ gerne vinde bogen, fordi jeg er ved at få min noget konventionelle kæreste med på kødfri-dag, selvom han er ret skeptisk, og i forvejen synes, at jeg altid propper lige lovligt mange grønsager i maden. Han er dog rigtig glad for den anden af dine bøger vi har (mit grønne køkken), så jeg tror, at en lækker bog med lækre opskrifter fra en forfatter han allerede har tillid til ville hjælpe godt på overtalelsen. Han er ved at lære at lave mad, så det er vigtigt med noget lækker visuelt og gode steps 🙂

  Reply
 175. Naja Søtje

  Uh la la! Fordi jeg laver frokost til 10 fyre på et designkontor mandag til fredag og helst vil lave dejlig sunde og lækre sager til dem som de arbejder godt på, samtidig som de ikke skal savne kød (det kan jo være lidt en mandeting). Kryyyyydser fingre. Uanset mange mange tak for din skønne side! Naja

  Reply
 176. Camilla

  Din fantastisk bog står hjemme hos mig pt, problemet er bare at det ikke er min.. den er nemlig lånt på biblioteket, men den er nu blevet genlånt 2 gange så ville virkelig gerne at den blev min. Så jeg håber virkelig at jeg bliver den heldige vinder.

  Reply
 177. Mette O

  Jeg er sikker på, at jeg kan få lokket resten af familien til mere ” grøn” mad med denne lækre kogebog.🍉.
  God påske🐤

  Reply
 178. Ronja

  Jeg har altid minimum én kødfri dag på den ugentlige madplan og savner altid inspiration til lækre retter – din bog ville være fantastisk at slå op i hver søndag 😊

  Reply
 179. Caroline

  Dejlig påskekonkurrence 😉 Jeg skal vinde da jeg savner inspiration til at udforske det vegetariske marked. Kødfri dage hjemme hos os ville blive lidt sjovere med den her bog fremfor den evige omelet 🙂

  Reply
 180. Charlotte

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og ønsker at lave en masse vegetar opskrifter til dem som skulle komme forbi
  Krydser stort fingre – kunne være så fedt at vinde din bog, den ser top inspirerende ud.

  Knus Charlotte

  Reply
 181. Nadia WH

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er sikker på at denne bog er lige så god som dine andre bøger og så skal den jo også på hylden 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *