The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Bounty-bar med havtorn & hindbær

af Ditte Ingemann 7. juni 2012

Så kom dagen endelig, hvor jeg fik afprøvet de ultra nemme og lækre bounty-barer. Desværre for mig, måtte jeg afgive alle guldklumperne til min mands kollegaer, men fik dog i smug prøvesmagt en enkelt bar og den var ret mums!

Jeg lavede en portion, som jeg delte i to, hvorefter jeg kom lakridspulver i den ene halvdel, hvilket var et rimelig klogt træk fra min side, for lakridssmagen sammen med kokos og frysetørrede hindbær var helt perfekt.

Kondenseret mælk og kokos røres godt sammen og der tilsættes lakridspulver til massen (dette kan sagtens undlades og der kan jo tilsættes andre smagsgivere end lakrids). Massen formes til små barer – dette er nemmest med fugtige hænder. Jeg fik ca. 20 små barer ud af denne opskrift og jeg vil skyde på de godt kan holde sig nogle dage på køl.

Når alle barerne er formet, sættes de på køl et par timer, hvorefter de overtrækkes med smeltet, mørk chokolade. Hvis de skal pyntes, kommes det på mens chokoladen stadig er våd.

De små barer opbevares på køl indtil de skal spises, hvilket nok er rimelig hurtig efter at chokolade er stivnet, for de er virkelig gode. Så hvis man er fan af den klassiske Bounty-bar, så giv dig endelig i kast med disse basser!

Inspirationen til opskriften har jeg fundet her, men justeret den lidt med smagsgivere og pynt!

Bounty-bar med havtorn & hindbær was last modified: juni 7th, 2012 by Ditte Ingemann
35 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kæmpelæske & Sidevogn
næste
Let’s get ready to crumble!

Mere af det samme

Verdens nemmeste æblekage

30. oktober 2016

Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel

2. december 2018

ice ice baby!

26. april 2012

Moussekage med hyldeblomst

28. juni 2016

Kirsebær Mess

9. juli 2012

P for Pavlova, Pærer & Pistacie

10. januar 2013

Blomkålskage

14. januar 2015

Sund græskartærte med kanel

31. oktober 2015

Ice Ice Baby #2

10. juni 2013

Sankt Hans kage

22. juni 2015

35 kommentarer

Birgit Mathiesen 7. juni 2012 at 10:35

Jeg sidder bare og måber… og er total tom for ord…
Billederne taler helt for sig selv, vildt vildt vildt lækkert…
Godt jeg både har kokos, kondenseret mælk og mørk chokolade på lager, de bounty basser skal bare laves nu og det bliver ikke til min mands arbejde ;o)
MUMME, du er bare genial :))
Knus Birgit

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 14:01

Tusind tak Birgit. Jeg garanterer, at du bliver helt vild med dem, så kom hellere i gang :-) De er virkelig gode og super nemme!

Svar
Inger 7. juni 2012 at 10:55

Det ser virkelig lækkert og indbydende ud – mums. Og da jeg er fan af den klassiske bounty-bar, og du skriver, det er nemt, ja – så går jeg i gang :O) Tak for opskriften, Ditte.

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 14:01

Du må bare i gang – hvis du er vild med kokos, så er disse barer lige sagen :-)

Svar
Monsterscircus 7. juni 2012 at 11:13

Ej hvor er de smukke, lækker med havtorndrysset, virkelig flotte billeder. Ha en dejlig dag!

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 13:59

Mange mange tak!

Svar
SilleDottykay 7. juni 2012 at 14:07

Du må snart stoppe din blog, kan ikke holde alle de lækre opskrifter ud ;) Hvor har du frysetørret havtorn fra? Jeg køber frysetørret bær i specialkøb. men har ikke set havtorn.

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 14:29

Jeg har købt frysetørret havtorn hos Grød i Kbh og det er super lækkert til kager. Bruger vist også al for meget tid i køkkenet for tiden, så det er snart tid til at slappe af :-)

Svar
Marie 7. juni 2012 at 15:22

De ser herlige ud.
Jeg har længe været på udkig efter havtorn som dette…. Hvor har du fået fingrene i det henne?

På forhånd tak. Også for en skøn blog.

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 15:51

Jeg har købt dem hos Grød i Kbh, men har også set dem i Torvehallerne :-)

Svar
Elin 7. juni 2012 at 15:28

Ser superfreshe og gode ut! :-)

Svar
Ditte 7. juni 2012 at 15:52

Tak Elin!

Svar
Vibeke Lentz 8. juni 2012 at 08:14

Denne bliver en gemmer, til de særlige lejligheder-simpelthen for lækkert!

Svar
Ditte 8. juni 2012 at 10:12

God ide ;-)

Svar
Benedikte Capion 9. juni 2012 at 08:03

Fantastisk fint – hvor bliver de smukke med frysetørrede sager. Jeg har også selv haft lavet dem, men burde da klart have gjort ligesom dig – også mht lakridspulveret! Lyder lækkert :)

Svar
Ditte 9. juni 2012 at 09:19

Ja, det er super lækkert med et touch af lakrids og de frysetørrede bær giver en smule syrlighed :-)

Svar
Heidi 9. juni 2012 at 19:04

Hvor var det da heldigt jeg købte to dåser kondenceret mælk i rema i dag, bare for en sikkerhedss skyld når nu de lige var der. Fine fine billeder

Svar
Ditte 10. juni 2012 at 09:26

Ja, det var sørme heldigt ;-) god søndag

Svar
Marie.L 10. juni 2012 at 17:05

Mmm, hvor lyder det sødt og friskt og lækkert. Jeg har både kokosmel og et fint lille glas havtorn fra GRØD stående. Bounty med havtorn skal være mit næste søde projekt i køkkenet.

Svar
Ditte 10. juni 2012 at 18:07

Jamen så har du alle de vigtige ingredienser og må bare gå igang :-)

Svar
Hanne C 18. juni 2012 at 15:05

Lavede disse den anden dag – og de er bare super nemme og SUPER lækre – og de skal snart laves igen….:-)
Det er virkelig en fantastisk fin blog du har som inspirerer meget, i aften skal jeg lave dine majs-fodbold-fritter..

Svar
Ditte 18. juni 2012 at 17:14

Dejligt du kunne lide dem – jeg har allerede lavet en portion mere og de smager altså skønt :-) god fornøjelse med fritterne!

Svar
Birgit Mathiesen 29. juni 2012 at 13:53

MUMME…
Jeg har lavet bounty barer og jeg fik faktisk 25 små lækre “bounty basser” og de er godkendt :O))
Gad hvor længe de kan holde ;o)
God weekend, vi nyder den i “Bounty land” ;o)

Svar
Maria T 30. juni 2012 at 17:30

Så skete det – jeg er officielt blevet afhængig af din skønne blog, og har i dag købt ingredienserne til dine lækre bounty. Mange tak for inspirationen :)

Svar
Ditte 1. juli 2012 at 09:37

Tusind tak for din kommentar Maria – dejligt du kan lide min blog og jeg håber dine bounty-bar er blevet gode :-)

Svar
Louise Jørgensen 28. juli 2012 at 20:59

Jeg har prøvet at lave dem, og det gik godt lige indtil de skulle overtrækkes med chokolade, chokoladen stivnede og kunne ikke fordeles på hele baren, har du et godt tip?

Louise

Svar
Ditte 28. juli 2012 at 21:44

Hej Louise, jeg synes også, at barerne er irriterende at overtrække med chokolade. Jeg har dog aldrig oplevet at chokoladen er stivnet – var din chokolade helt smeltet? Jeg smelter chokoladen i en gryde, slukker blusset og lader gryden stå på kogepladen imens barerne bliver overtrukket :-)

Svar
Louise Jørgensen 29. juli 2012 at 08:04

Ja jeg prøvede endda af to omgange, og til sidst begyndte kokosen at smuldre ned i chokolade. Putter du dem ned i gryden eller hælder du chokoladen over dem?

Svar
Ditte 29. juli 2012 at 08:49

Ihh, hvor ærgerligt. Jeg kommer dem ned i gryden, en ad gangen, og det fungerer. Det er vigtigt, at barerne er helt kolde før der kommer chokolade på.Håber du har mod på at prøve igen, for de smager så dejligt :-) God søndag.

Svar
Louise Jørgensen 29. juli 2012 at 17:15

Okay tak for dine hurtige svar, prøver helt klart igen og smagen fejlede bestemt ikke noget:-)

Svar
Mette 13. oktober 2012 at 15:35

Nogen erfaring med hvid chokolade som overtræk?

Svar
Ditte 13. oktober 2012 at 15:40

Nej, men ville elske det! Synes bare hvid chokolade er lidt svært at arbejde med – men giv lyd hvis du tester det :-)

Svar
Mette 13. oktober 2012 at 17:30

Jeg tester en variant med hvid chokolade og hindbær, og masser af “raw” lakrids inden i. Jeg lægger opskriften på min blog. Er det ok hvis jeg referere til denne opskrift som inspiration?

Svar
Ditte 13. oktober 2012 at 19:03

Lækkert – lakrids kan virkelig anbefales! Du må selvfølgelig gerne referere til mig :-)

Svar
Sine 3. marts 2013 at 16:50

Jeg skal helt bestemt ha’ afprøvet denne opskrift.. :) Hvor mange gram er der i de dåsen med mælk?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971