The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Festkage!

af Ditte Ingemann 13. december 2014

Pink kage

Jeg er blevet stillet en udfordring, nemlig at kreere en festbombe af en kage til magasinet Isabellas. Jeg konkurrerer med tre dygtige madbloggere om at lave den bedste festkage/dessert. Jeg vil naturligvis gerne vinde konkurrencen, og har rigtig meget brug for din stemme, så jeg håber du har lyst til at hjælpe mig. Alt hvad du skal gøre er at stemme på min kage, og det kan du gøre lige her – TUSIND TAK for hjælpen.

Min dessert er en pink regnbuekage med mørk chokolade- og kirsebærcreme. Opskriften kan du finde lige her.

Regnbuekage

Festkage! was last modified: februar 26th, 2015 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Blender-event hos Aarstiderne
næste
Mandel-kokos-kager

Mere af det samme

Kongekagen!

1. november 2012

Cheesecake i glas

6. november 2013

10 lækre efterårskager

20. oktober 2017

Mine festlige fuldkornsmuffins

9. august 2012

Krydret gulerodskage med mascarponecreme

10. januar 2017

galettes med karamel & blommer

13. februar 2013

…..hvis jeg ingen boller får, så laver...

3. februar 2011

Sommertærte med jordbær

18. juli 2014

Pebermynte-sandwich

24. maj 2012

Kanelkage med nøddesmør

9. august 2017

12 kommentarer

Tanja 13. december 2014 at 21:34

Wow en flot kage!!! Men et spørgsmål…blir den ikke tør? Det ser ud til at være meget bund og lidt ganache…??

Svar
Ditte Ingemann 14. december 2014 at 11:43

Men tilgengæld rigtig meget frosting. Så, nej, den er ikke tør :-)

Svar
Anne Mette 15. december 2014 at 20:34

Den er jo nærmest smuk!

Svar
Birgit Mathiesen 16. december 2014 at 10:51

Wow :p)
Smukkere festkage fåes bare ikke :)

Svar
MademoiselleAmalie 18. december 2014 at 15:38

Hvor er den smuk!
mademoiselleamalie.com

Svar
Ditte Ingemann 19. december 2014 at 10:20

TAK!

Svar
Louise 9. januar 2015 at 11:39

Min datter er lige fyldt seks år og ønsker din smukke kage til fødselsdagsfesten -men det kræver jo, at jeg kan efterligne dit mesterværk! Derfor vil jeg gerne vide hvilken str stjernetyl du har brugt til roserne?
Tak!

Svar
Ditte Ingemann 9. januar 2015 at 13:07

Jeg bruger en M1 – håber din datter bliver glad for kagen :-) God fornøjelse.

Svar
Rosa 30. januar 2015 at 14:23

Kunne du ikke uddybe det dér *M1* for dummies?;-) Kunne du evt linke til en netbutik med denne tyl, så man er sikker på at få den rigtige? Jeg har prøvet at lede mange steder, men kan kun finde dem med meget lille mellemrum mellem spidserne. Håber du forstår hvad jeg mener…

Svar
Ditte Ingemann 31. januar 2015 at 10:57

Jeg bruger denne tyl: http://www.kagekastellet.dk/wilton-dekorations-tyl-m1-aaben-stjernetyl-nr-2110.htm og du kan se en god guide til frostingen hos Copenhagen Cakes: http://copenhagencakes.com/2013/05/14/trin-for-trin-guide-rose-swirl-frosting/

Svar
Meliha 19. februar 2017 at 17:30

Smuk kage :) skal lave den næste weekend. Hvor meget portioner smørcreme tror jeg skal bruge til en kage på 26dia? Denne m1 tyl, hvor stor er denne i mm? Har købt en stjernetyl på 18mm men er i tvivl om den blir for stor til at lave de smukke blomster :)

Svar
Ditte Ingemann 19. februar 2017 at 18:08

Tusind tak – jeg tænker du skal lave dobbelt-portion af cremen :-) Kh Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen