The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Om mig & min madblog

Ditte Ingemann ★

The Food Club er først og fremmest en madblog om min store interesse, passion og appetit for mad. Jeg elsker alle aspekter af mad, både at lave det, spise det, fotografere det og læse om det; netop det prøver jeg at kanalisere ud gennem denne madblog.

Min madblog skulle gerne afspejle det kærlighedsforhold jeg har til både gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at spise mad, er ernæring et område, som også optager mig meget, da jeg er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Men her på bloggen er der plads til alt – både det sunde og det syndige.

Udover at spise mad, er ernæring et område, som også optager mig meget, da jeg er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring.

Jeg arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og udvikler opskrifter. Udover mine kogebøger skriver jeg bl.a for Politiken, Fit Living og andre danske og udenlandske magasiner.

Er du vild med madbilleder og gerne vil se lidt “behind the scenes”, så kan du følge mig på Instagram: @ditsen

Billederne på min blog er taget af mig selv – hvis lysten til at bruge mine billeder eller opskrifter skulle opstå, er du velkommen til at kontakte mig vedrørende tilladelse og priser.

Ditte Ingemann – Kontakt & portfolio

Udover at passe på min elskede madblog, udfører jeg opgaver indenfor foodstyling, madfotografering og udvikling af opskrifter – på ditteingemann.dk kan du se mange flere billeder samt få et bedre indblik i mit arbejde og de mange bøger jeg efterhånden har været så heldig at kunne udgive eller være en del af.

ditteingemann.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig igennem ditteingemann.dk, eller benytte nedenstående formular, hvis du har noget spændende på hjerte! – du kan også bare skrive til ditteingemann@gmail.com, hvis du ikke lige er så meget til den slags kedelige formularer.

Om mig & min madblog was last modified: april 7th, 2022 by Ditte Ingemann
Del
Facebook Twitter Google + Pinterest

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971