Om mig & min madblog

Om mig & min madblog

Ditte Ingemann ★

The Food Club er først og fremmest en madblog om min store interesse, passion og appetit for mad. Jeg elsker alle aspekter af mad, både at lave det, spise det, fotografere det og læse om det; netop det prøver jeg at kanalisere ud gennem denne madblog.

Min madblog skulle gerne afspejle det kærlighedsforhold jeg har til både gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at spise mad, er ernæring et område, som også optager mig meget, da jeg er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Men her på bloggen er der plads til alt – både det sunde og det syndige.

Jeg arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og udvikler opskrifter. Udover mine kogebøger skriver jeg bl.a for Politiken, Fit Living og andre danske og udenlandske magasiner.

Er du vild med madbilleder og gerne vil se lidt “behind the scenes”, så kan du følge mig på Instagram: @ditsen

Billederne på min blog er taget af mig selv – hvis lysten til at bruge mine billeder eller opskrifter skulle opstå, er du velkommen til at kontakte mig vedrørende tilladelse og priser.

Ditte Ingemann — kontakt & portfolio

Udover at passe på min elskede madblog, udfører jeg opgaver indenfor foodstyling, madfotografering og udvikling af opskrifter – på ditteingemann.dk kan du se mange flere billeder samt få et bedre indblik i mit arbejde og de mange bøger jeg efterhånden har været så heldig at kunne udgive eller være en del af.

Om mig & min madblog

Du er meget velkommen til at kontakte mig igennem ditteingemann.dk, eller benytte nedenstående formular, hvis du har noget spændende på hjerte! – du kan også bare skrive til hello@thefoodclub.dk, hvis du ikke lige er så meget til den slags kedelige formularer.

Navn (påkrævet)

Emne

Email (påkrævet)

Besked (påkrævet)