The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Workshop

Workshop i Marrakech

af Ditte Ingemann 30. juli 2017


Som I måske ved, så afholdte jeg tidligere på året en workshop i Marrakech sammen med Anne Hjernøe, og vi gentager succesen igen til september. Der er kun få pladser tilbage, så tænkte jeg ville gøre lidt reklame for den her på bloggen, så du kan nå at slå til, hvis det lyder som noget for dig. 

Vores workshop har fokus på madglæde, madfotografering og styling og det hele foregår i magiske Marrakech d. 30. september – 7. oktober. Der vil være alt fra marokkansk madlavning og street food tour til mini fermenteringskursus og lav-din-egne-krydderier. Derudover vil jeg fortælle detaljeret omkring fotografering og styling af mad, og der vil være mulighed for at få en 1-1 session med mig. Workshoppen inkluderer også 2 dagsturer, hvor vi oplever både havet og bjergene, og vi vil også tage jer med på nogle af Marrakechs bedste restauranter…. Du kan læse hele programmet og finde mere info hos RIAD OF THE STORKS. Her kommer en masser stemningsbilleder fra vores første workshop – håber I kan fornemme, hvorfor jeg er så forelsket i eventyrlige Marrakech.

 

 

Workshop i Marrakech was last modified: juli 30th, 2017 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
7 år – så ved man et eller andet
næste
Der står 2 (3) smoothies på et bord….

Mere af det samme

Workshop i Marrakech / 21-28 april, 2018

6. november 2017

Magiske Marrakech

12. februar 2017

5 kommentarer

Ellen 30. juli 2017 at 14:19

Kære skønne Ditte, hvad ligger prisen ca. på, per person?
Knus Ellen

Svar
Ditte Ingemann 30. juli 2017 at 15:23

Kære Ellen, Prisen er 12.500 kr, inkl. flybillet, indkvartering i Riad, morgenmad og de fleste måltider – du kan læse alle detaljer hos Riad of The Storks. Link oppe i indlægget :-) Ha’ en dejlig søndag. KH Ditte

Svar
Ellen 30. juli 2017 at 18:29

Mnage tak for det hurtige svar, Jeg kan lige love dig for at det er fristende..
fortsæt god søndag ;)
Knus Ellen

Svar
Irene 30. juli 2017 at 21:07

Forårets tur var fantastisk – kan varmt anbefale det!

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:12

Tusind tak, Irene – en fornøjelse at have dig med :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen