The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Workshop

Workshop i Marrakech / 21-28 april, 2018

af Ditte Ingemann 6. november 2017

Vi gør det igen! På grund af den store efterspørgsel på vores workshop i Marrakech har vi besluttet os for at afholde endnu en workshop i 2018 fra d. 21. april til d. 28. april. Workshoppen afholder jeg sammen med Anne Hjernøe, og vores fokus er madlavning, madfotografering og styling, og det hele foregår midt i magiske Marrakech. Prisen for kurset inkl. flybillet, indkvartering i Riad, morgenmad og de fleste måltider, er 12.500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Ønsker du enkeltværelse, er prisen 14.500 kr. Du kan læse endnu mere om turen og finde et detaljeret program lige her, men her kommer en smagsprøve på ugens program.
Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig, så skal du bare sende en mail til Kasper, som står for alt det praktiske: kasper@riadofthestorks.com. 

{ WORKSHOP MED ANNE HJERNØE & DITTE INGEMANN }
Programmet er foreløbigt, justeringer kan forekomme.

Lørdag d. 21. april (dag 1):
– Tidlig afgang fra Kastrup – indlogering og frokost i Riad.
– Rundtur på gåben i Marrakech.
– Traditionel marokkansk festmiddag, bl.a. med Couscous med lam og de 7 traditionelle grøntsager i riaden.

Søndag d. 22. april (dag 2):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Der introduceres til marokkansk madlavning af Anne og foto/styling-undervisning med Ditte.
– Besøg på det lokale fødevaremarked.

– Frokost i Riad’en, bl.a. en fantastisk sardinsandwich.
– Tilberedning af middag med Anne og foto/stylingundervisning med Ditte.
– Hjemmelavet marokkanske middag og hygge på tagterrassen.

Mandag d. 23. april (dag 3):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Vi kører til den smukke kystby Essaouira, og spiser på havnen hvor vi anretter et overdådigt fiskebord.
– Fritid til at gå på opdagelse med kameraet ved fiskerlejet, i Medinaen og i byens små gader…. eller blot shoppe, drikke kaffe, spise is eller slappe af.
– Afslutter med en dejlig middag i Essaouira inden vi drager mod Marrakech.

Tirsdag d. 24. april (dag 4):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Vi går på opdagelse i souken, og køber oliven, krydderier, nødder/mandler, tørrede frugter, syltede citroner mv.
Anne og Ditte fortæller undervejs, der tages stemningsfotos og drikkes Nous Nous.
– Frokost på La Famille. 
– Fritid, hvor det er muligt at gå på opdagelse i souken i mindre grupper, at tage en tur med hestevogn, kigge på tæpper, keramik eller blot slappe af. 
– Guidet tur til alle de lækre ting de lokale spiser, men de færreste turister oplever. Vi smager på 6-7 forskellige retter, som udgør aftensmad. 

Onsdag d. 25. april (dag 5):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Heldagsudflugt til landsbyen Ait Abdi hvor Riad’ens bestyrer Omar’s familie bor. På vejen til landsbyen besøger vi det ugentlige berbermarked.
– Simpel frokost af lokale råvarer, som familien spiser til daglig: 3 forskellige slags brød, hjemmelavet smør, olivenolie, honning, oliven og naturligvis den traditionelle mynte-te.
– Besøg på den lokale skole i landsbyen, så medbring evt. blyanter eller andre småting som eleverne kan have glæde af.
– Herefter er der mulighed for en vandretur igennem de 3 landsbyer som udgør Ait Abdi, hvor man kan opleve den traditionelle arkitektur, se den økologiske køkkenhave og opleve hvordan hverdagslivet leves som det har været gjort i hundredevis af år.
– Traditionel 3 retters festmenu, inden vi returnerer til Marrakech.

Torsdag d. 26. april (dag 6):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Ditte underviser fermentering og principperne bag, og vi laver en marokkansk kraut og saltede citrusfrugter. 
– Anne fortæller om krydderier generelt og hvordan de bruges i det marokkanske køkken. Vi blander vores egen variant af den berømte Ras el Hanout.
– Frokost på LE JARDIN, hvorefter der er et par timer til fri disposition. 
– Te-cermoni og styling af marokkanske kager og myntete. 
 Drinks på Riad El Fenn, mens solen går ned.
– Middag på Jemaa El Fna – verdens største pop-up køkken sammen med både lokale og turister. 

Fredag d. 27. april (dag 7):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Fritid indtil kl. 13.30
– Ditte styler et stort festbord og aftenens festmåltid tilberedes sammen med Anne.  Der tages billeder undervejs.
– Hygge og festmiddag på tagterrassen.

Lørdag d. 28. april (dag 8):
– Morgenmad på tagterrassen.
– Hjemkomst til København kl. ca. 15.45

 

Workshop i Marrakech / 21-28 april, 2018 was last modified: november 6th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Græskar-crumble-tærte
næste
Mine bedste julesmåkager

Mere af det samme

Magiske Marrakech

12. februar 2017

Workshop i Marrakech

30. juli 2017

1 kommentar

Anna-Lucie Jensen 13. juni 2018 at 09:40

Hej Ditte

Denne tur ser helt fantatisk ud, kommer I til at holde en igen til efteråret?

Mvh Anna-Lucie

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen