I dag er det The Food Club’s fødselsdag – HURRA HURRA HURRA! Hvor er det vildt at tænke på, at jeg startede med at blogge for 7 år siden – det føles som 100 år siden jeg skrev mit første indlæg… og alligevel føles det nærmest som igår.
Når man har fødselsdag skal man jo have gaver, masser af gaver… Så derfor vil jeg bede jer om den bedste gave I kan give mig; nemlig skrive en kommentar til mig. Jeg håber at kunne blive ved at blogge de næste mange år, men jeg har brug for din hjælp. Så hvis du læser dette indlæg håber jeg du vil bruge et par minutter på at skrive en kommentar til mig og fortælle hvordan du synes jeg kan optimere bloggen – er der emner du synes jeg skal tage op? Opskrifter jeg burde teste og dele? Flere rejseguides? Skal der være indlæg som ikke omhandler mad eller noget helt andet, så giv mig endelig feedback.
Nu vil jeg bruge dagen på at fejre min blog – jeg kan ikke garantere at det bliver med kage og varm kakao… nok nærmere et glas vin og lidt grillmad på terrassen. Sluttelig vil jeg blot sige 1000 TAK fordi I læser med – det gør mig såååå glad.
KH Ditte
45 kommentarer
Jeg synes du er perfekt! Bliver inspireret af alle dine indlæg, både opskrifter og rejseguides. Sidder i Berlin lige nu og har været på Silo Coffee som efterhånden er blevet mit stamsted her i byen:) Tak!
Hvor er du sød – tusind tak. Nyd Berlin. Kh Ditte
Hvad Kristina sagde! – kæmpe tillykke med fødselsdagen :-)
1000 TAK sødeste du ❤️
Helt enig, bliv ved i samme spor og hold dig til mad og udvikling heri og rejseguides, ellers bliver bloggen for broget
Tak for feedback :-) Dejligt du læser med.
Stort tillykke
Jeg er relativ ny ift. At følge dig på Blogger, men jeg elsker alle dine lækre, dejlige opskrifter etc. Har endda lige inviteret i den første af dine kogebøger, og har ikke fortrudt.
Fortsat endelig stilen
Dejligt at høre – tusind tak for din kommentar. Kh Ditte
Tillykke med dagen, Ditte. Jeg nyder virkelig at læse din blog, og dine opskrifter hold gang på gang. Det kunne være fint med nogle indlæg, hvor man måske lærer dig lidt bedre at kende. Jeg synes det er så hyggeligt at læse, og rart at få et større billede af dig :)
Hej Marianne, Tak for din besked. Jeg vil bestemt have det i tankerne og lave nogle mere personlige indlæg :-)
Hvor tiden flyver :-) Jeg har fulgt dig længe og har en af dine kogebøger. Jeg er vild med dine opskrifter, så jeg bliver hængende sålænge du bliver ved :-)
Jeg hørte dine tre podcasts, som du har lavet med Aarstiderne. De var virkelig fine. Måske det kunne være en anden måde at dele ting på? Jeg synes, det er VILDT hyggeligt at lytte til inspirerende og passionerede mennesker.
I din bog Vegetar virker det til, du ved rigtig meget fagligt om mad, fx mikro- og makronæringsstoffer. Måske man kunne lave indlæg om det…?
Og så synes jeg ligesom Marianne, at det kunne være hyggeligt med et indlæg om dig selv :-)
KH Marie
Hej Marie, Tak for din feedback. Dejligt du både læser og lytter med – jeg vil rigtig gerne lave flere podcasts i fremtiden :-) Jeg har jo en bachelor i Ernæring og Sundhed, så jeg ved en del om disse emner, og kunne helt sikkert overveje at lave indlæg med flere detaljer indenfor ernæringsområdet. Kh Ditte
Jeg har fulgt dig længe, og jeg synes, at du er meget inspirerende. Blogs omkring mad interesserer mig mest, men rejsebeskrivelserne er også meget fine.
Tusind tak – dejligt du læser med :-)
Stort TILLYKKE med fødselsdagen Jeg følger dig med stor fornøjelse og håber, du vil fortsætte i de spor, du har trådt igennem årene. Finder stor inspiration i de ting, du poster og skriver. Glæder mig til 3 ugers Mexico rundrejse i slutningen af året – selvfølgelig med din guide under armen, som også har været flittigt læst i forbindelse med planlægning af turen. Glæder mig til din nye bog Keep up the very good work og tak
Dejligt at høre, Laila. Lyder skønt med Mexico – rigtig god tur :-)
Stort tillykke med de 7 år! Jeg har efterhånden fulgt med i nogle år og også afprøvet mange af dine opskrifter – altid med stor succes. Jeg er ret begejstret for de ting du allerede gør, og har bl.a. også været ret glad for at lytte til de podcast du har lavet for Årstiderne. Så måske det kunne være et fremtidsønske herfra
TUSIND TAK og tak fordi du læser med…. Dejligt du har lyttet til Aarstiderne Podcast – jeg vil rigtig gerne lave mere af den slags i fremtiden. Kh Ditte
Stort tillykke og flot gået:-)
Jeg får meget inspiration her på din blog, så forstsæt derudaf!
Mange tak, Tina :-)
Tillykke- jeg er stor fan af både din blog men især bogen Vegetar. Jeg har aldrig haft en kogebog hvor jeg har lavet SÅ mange af opskrifterne – over 35 er det blevet til. Velsmagende, inspirerende og originale.
Tak for den bog og nu glæder jeg mig til at få fingre og tænder i din ny bog -Salatsnedkeren !!!
Ihhhh, sikke en skøn kommentar… det gør mig bare så glad at høre :-) TUSIND TAK fordi du læser med ❤️
Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Du er en stor inspiration. Kunne godt tænke mig lidt flere laktosefri og glutenfri opskrifter, hvis det er muligt. Gruppen af “os” bliver større og større. Elsker ost og fede mejeriprodukter, men tåler dem ikke.
Tusind tak – jeg har masser af glutenfrie opskrifter her på bloggen og i mine bøger.. men skal bestemt have flere laktosefrie opskrifter i tankerne.
Tillykke! Jeg følger med på sidelinien, jeg syntes det er inspirerende – men har dog aldrig afprøvet en af dine opskrifter.
TAK :-)
Go Go Go …. min madkasse og mit aftensmåltid ville være fattigere uden dine fine inspirationer og kreationer. Tillykke til dig med fødselsdagen og tillykke til os med din dag.
Ahhhh, så dejligt at høre – det gør mig glad. TAK :-)
Kjære Ditte, gratulerer så mye med dagen! Du gjør en strålende jobb. Digger reiseguidene dine, så blir utrolig glad om du kan lage flere av de :). Skal forresten til Cold Hawaii neste uke, så om du har noen tips til hva man bør se eller hvor man bør spise, del gjerne
Tusind tak , Camilla. God tur til Klitmøller – jeg kan anbefale mad og is på Hanstholm Madbar, kaffe på Haandpluk, kigge forbi Slowworks, brød hos 11. i 11. og derudover kan du også spise hos Klitmøller Streefood. Kh Ditte
Fortsæt endelig med det gode arbejde. Er vild med din mad og billederne du tager og dine bøger, som flittigt bliver brugt. – især er vi herhjemme vilde med sukkerfri børnefest – også i hverdagen. Rejseguides er rigtig gode så bliv endelig ved med det du gør. Tænker lidt det kunne være fedt med et peronligt indlæg med din vej til hvor du er i dag – det kunne være rigtig inspirerende at læse.
Kære Mette, Tak for dine søde ord – det gør mig så glad at høre :-) Og dejligt du læser med… tak for det. Jeg vil helt sikkert lave et mere personligt indlæg i fremtiden, da flere efterspørger netop dette. KH Ditte
Kære Ditte.
Kæmpe TILLYKKE med bloggens fødselsdag – HURRA :-)
Jeg har fulgt dig i alle 7 år, og jeg er utallige gange blevet inspireret af dine lækre opskrifter og fantastisk flotte billeder.
Jeg har alle dine kogebøger – og de bliver flittig brugt! Glæder mig til den næste: Salatsnedker :-)
Ditte, du er perfekt – bliv ved i samme spor!
KH Inger
Kære Inger, Jeg er så glad for du læser med – tusind tak for det. Og tak for alle dine søde ord og kommentarer ❤️ Kh Ditte
Kære Ditte
Et stort til lykke med fødselsdagen – håber at du fik fejret dagen med lidt bobler. Jeg er vild med din blog, dine opskrifter og ikke mindst dine billeder og dit udtryk. Du må meget gerne fortsætte i det spor og med den fine balance mellem vegetarmad, opskrifter med kød, kager og søde sager og ikke mindst rejsetips. Hvis jeg skulle komme med et ønske kunne det være noget i retning af en overskrift med “Lækker aftensmad på en halv time” til de dage, hvor der ikke er tid og plads til at svinge med gryderne. Glæder mig til fortsat at følge dig og ikke mindst lave dejlig mad efter dine opskrifter.
Kærligst Anette
Kære Anette, Tusind tak for dine fine ord – dejligt du læser med! Jeg skal bestemt have dit ønske med nemme og hurtige opskrifter på aftensmad i tankerne – god idé. KH Ditte
Jamen, jamen! Et kæmpe TILLYKKE med fødselsdagen!!! :-)
Tusind tak, Connie :-)
Stort tillykke Ditte, det er en flot samling af kogebøger, smukke billeder og skønne opskrifter du har fået bygget op igennem årene. Jeg finder stor inspiration hos dig.
Jeg ville vildt gerne høre lidt mere hvordan du kom i gang med at blogge, hvordan dine processer har været mht at skrive en kogebog. Jeg er selv ved at uddanne mig i en Diplom i Ernæring og Sundhed, tager mange fine billeder på Instagram. Jeg drømmer om en fin blog og evt kogebog, men savner lidt inspiration omkring hvordan man griber det an.
Tak igen,
Mvh Christel.
TUSIND TAK, Christel – jeg vil bestemt lave et indlæg omkring hvordan jeg kom igang med at blogge og skrive bøger… så tak for feedback :-) KH Ditte
Tillykke med de 7 år og de mange inspirerende opskrifter gennem årerne:) bliv endelig ved, jeg er fan af dit dygtige arbejde.
Jeg kunne godt bruge en lille guide ift køkkengrej. Elsker at nørde i mit køkken, men er ved at overveje, om jeg evt skulle samle flere køkkenmaskiner i en. Vil gerne have en foodprocessor, men er det nødvendigt nok, hvis man har en tossegod stavblender fx med tilhørende minihakker. Så nogle af dine erfaringer ift om man både skal eje blender, slowjuicer, røremaskine, foodprocesser… you name it:)
Mange sommerhilsner
Bine
Jeg har nydt flere af dine by-guides -dem må du gerne lave flere af for min skyld + opdateret dem du har lavet.
Hej Ditte! :)
Et stort tillykke til dig og din blog – hip hip hurra!
Blev endelig ved med det du laver. Jeg elsker at følge med i dine mange spændende projekter, og har to (snart tre) af dine kogebøger på min reol. Du inspirerer andre i køkkenet – den gave skal du have.
Måske det er gået min næse forbi, men kunne du tænke dig at skrive et indlæg om dit forhold til kød? Bare af ren nysgerrighed. Og hvis der allerede er et indlæg, så vil jeg da gerne læse det. Dette kommer egentlig af, at dine skønne kogebøger er fyldt op med skønne farver og gode sager ;)
Kære Louise,
Tak for din kommentar – dejligt du læser med her på bloggen og oven i købet har nogle af mine bøger. God idé at lave et indlæg omkring kød….
Kære Ditte
Et forsinket men STORT TILLYKKE med dig og din vidunderlige Blogs fødselsdag :)
Elsker dine opskrifter og dine fantastiske billeder og dine super skønne kogebøger..
Og heldigvis.. er der snart en ny Salatsnedker på vej, glæder mig vildt meget..
Jeg gad godt have en kogebog om spændende retter med hakket kød (alle slags kød) men det er tit en udfordring at bruge det hakkede kød.. det bliver altid det samme “kødsovs, hakkebøffer, frikadeller, farsbrød, karbonader osv” – gad godt at det kunne blive nogle mere spændende retter, da det ofte er hakket kød “man” lige snupper i farten på vej hjem fra job – men jo også ofte både god kvalitet og til rimelig pris :)
Hip Hip Hurra og 1000 Tak for 7 lækre år :)
Kh. Birgit