The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

7 år – så ved man et eller andet

af Ditte Ingemann 28. juli 2017

I dag er det The Food Club’s fødselsdag – HURRA HURRA HURRA! Hvor er det vildt at tænke på, at jeg startede med at blogge for 7 år siden – det føles som 100 år siden jeg skrev mit første indlæg… og alligevel føles det nærmest som igår.

Når man har fødselsdag skal man jo have gaver, masser af gaver… Så derfor vil jeg bede jer om den bedste gave I kan give mig; nemlig skrive en kommentar til mig. Jeg håber at kunne blive ved at blogge de næste mange år, men jeg har brug for din hjælp. Så hvis du læser dette indlæg håber jeg du vil bruge et par minutter på at skrive en kommentar til mig og fortælle hvordan du synes jeg kan optimere bloggen – er der emner du synes jeg skal tage op? Opskrifter jeg burde teste og dele? Flere rejseguides? Skal der være indlæg som ikke omhandler mad eller noget helt andet, så giv mig endelig feedback.

Nu vil jeg bruge dagen på at fejre min blog – jeg kan ikke garantere at det bliver med kage og varm kakao… nok nærmere et glas vin og lidt grillmad på terrassen. Sluttelig vil jeg blot sige 1000 TAK fordi I læser med – det gør mig såååå glad.

KH Ditte

7 år – så ved man et eller andet was last modified: juli 28th, 2017 by Ditte Ingemann
45 kommentarer
9
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
PODCASTS
næste
Workshop i Marrakech

Mere af det samme

Årets mandelgave

22. november 2018

Big Burger Book

8. oktober 2014

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

Foodstyling á la The Food Club

22. november 2012

Food Club på Facebook & Instagram

31. juli 2012

Kend dit græskar!

21. september 2018

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

5. juli 2013

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

Favoritter fra fantastiske Jylland

2. august 2011

45 kommentarer

Kristina Bonde Kristoffersen 28. juli 2017 at 18:16

Jeg synes du er perfekt! Bliver inspireret af alle dine indlæg, både opskrifter og rejseguides. Sidder i Berlin lige nu og har været på Silo Coffee som efterhånden er blevet mit stamsted her i byen:) Tak!

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:31

Hvor er du sød – tusind tak. Nyd Berlin. Kh Ditte

Svar
Søren Thuesen 28. juli 2017 at 18:21

Hvad Kristina sagde! – kæmpe tillykke med fødselsdagen :-)

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:31

1000 TAK sødeste du ❤️

Svar
Dorte 28. juli 2017 at 19:05

Helt enig, bliv ved i samme spor og hold dig til mad og udvikling heri og rejseguides, ellers bliver bloggen for broget

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:31

Tak for feedback :-) Dejligt du læser med.

Svar
Christina 28. juli 2017 at 20:31

Stort tillykke
Jeg er relativ ny ift. At følge dig på Blogger, men jeg elsker alle dine lækre, dejlige opskrifter etc. Har endda lige inviteret i den første af dine kogebøger, og har ikke fortrudt.
Fortsat endelig stilen

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:32

Dejligt at høre – tusind tak for din kommentar. Kh Ditte

Svar
Marianne 28. juli 2017 at 20:42

Tillykke med dagen, Ditte. Jeg nyder virkelig at læse din blog, og dine opskrifter hold gang på gang. Det kunne være fint med nogle indlæg, hvor man måske lærer dig lidt bedre at kende. Jeg synes det er så hyggeligt at læse, og rart at få et større billede af dig :)

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:32

Hej Marianne, Tak for din besked. Jeg vil bestemt have det i tankerne og lave nogle mere personlige indlæg :-)

Svar
Marie Lundholm 28. juli 2017 at 20:52

Hvor tiden flyver :-) Jeg har fulgt dig længe og har en af dine kogebøger. Jeg er vild med dine opskrifter, så jeg bliver hængende sålænge du bliver ved :-)
Jeg hørte dine tre podcasts, som du har lavet med Aarstiderne. De var virkelig fine. Måske det kunne være en anden måde at dele ting på? Jeg synes, det er VILDT hyggeligt at lytte til inspirerende og passionerede mennesker.
I din bog Vegetar virker det til, du ved rigtig meget fagligt om mad, fx mikro- og makronæringsstoffer. Måske man kunne lave indlæg om det…?
Og så synes jeg ligesom Marianne, at det kunne være hyggeligt med et indlæg om dig selv :-)

KH Marie

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:35

Hej Marie, Tak for din feedback. Dejligt du både læser og lytter med – jeg vil rigtig gerne lave flere podcasts i fremtiden :-) Jeg har jo en bachelor i Ernæring og Sundhed, så jeg ved en del om disse emner, og kunne helt sikkert overveje at lave indlæg med flere detaljer indenfor ernæringsområdet. Kh Ditte

Svar
Mette Marie 28. juli 2017 at 21:46

Jeg har fulgt dig længe, og jeg synes, at du er meget inspirerende. Blogs omkring mad interesserer mig mest, men rejsebeskrivelserne er også meget fine.

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:35

Tusind tak – dejligt du læser med :-)

Svar
Laila 28. juli 2017 at 21:48

Stort TILLYKKE med fødselsdagen Jeg følger dig med stor fornøjelse og håber, du vil fortsætte i de spor, du har trådt igennem årene. Finder stor inspiration i de ting, du poster og skriver. Glæder mig til 3 ugers Mexico rundrejse i slutningen af året – selvfølgelig med din guide under armen, som også har været flittigt læst i forbindelse med planlægning af turen. Glæder mig til din nye bog Keep up the very good work og tak

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:36

Dejligt at høre, Laila. Lyder skønt med Mexico – rigtig god tur :-)

Svar
Ann-Kristin 28. juli 2017 at 23:26

Stort tillykke med de 7 år! Jeg har efterhånden fulgt med i nogle år og også afprøvet mange af dine opskrifter – altid med stor succes. Jeg er ret begejstret for de ting du allerede gør, og har bl.a. også været ret glad for at lytte til de podcast du har lavet for Årstiderne. Så måske det kunne være et fremtidsønske herfra

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:38

TUSIND TAK og tak fordi du læser med…. Dejligt du har lyttet til Aarstiderne Podcast – jeg vil rigtig gerne lave mere af den slags i fremtiden. Kh Ditte

Svar
Tina KH 28. juli 2017 at 23:34

Stort tillykke og flot gået:-)
Jeg får meget inspiration her på din blog, så forstsæt derudaf!

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2017 at 23:39

Mange tak, Tina :-)

Svar
Janne 28. juli 2017 at 23:56

Tillykke- jeg er stor fan af både din blog men især bogen Vegetar. Jeg har aldrig haft en kogebog hvor jeg har lavet SÅ mange af opskrifterne – over 35 er det blevet til. Velsmagende, inspirerende og originale.
Tak for den bog og nu glæder jeg mig til at få fingre og tænder i din ny bog -Salatsnedkeren !!!

Svar
Ditte Ingemann 29. juli 2017 at 10:33

Ihhhh, sikke en skøn kommentar… det gør mig bare så glad at høre :-) TUSIND TAK fordi du læser med ❤️

Svar
Sunflower 29. juli 2017 at 02:19

Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Du er en stor inspiration. Kunne godt tænke mig lidt flere laktosefri og glutenfri opskrifter, hvis det er muligt. Gruppen af “os” bliver større og større. Elsker ost og fede mejeriprodukter, men tåler dem ikke.

Svar
Ditte Ingemann 29. juli 2017 at 10:32

Tusind tak – jeg har masser af glutenfrie opskrifter her på bloggen og i mine bøger.. men skal bestemt have flere laktosefrie opskrifter i tankerne.

Svar
Maria - livsnyderhaven.dk 29. juli 2017 at 07:41

Tillykke! Jeg følger med på sidelinien, jeg syntes det er inspirerende – men har dog aldrig afprøvet en af dine opskrifter.

Svar
Ditte Ingemann 29. juli 2017 at 10:32

TAK :-)

Svar
Helene 29. juli 2017 at 08:22

Go Go Go …. min madkasse og mit aftensmåltid ville være fattigere uden dine fine inspirationer og kreationer. Tillykke til dig med fødselsdagen og tillykke til os med din dag.

Svar
Ditte Ingemann 29. juli 2017 at 10:31

Ahhhh, så dejligt at høre – det gør mig glad. TAK :-)

Svar
Camilla Hellum 29. juli 2017 at 13:16

Kjære Ditte, gratulerer så mye med dagen! Du gjør en strålende jobb. Digger reiseguidene dine, så blir utrolig glad om du kan lage flere av de :). Skal forresten til Cold Hawaii neste uke, så om du har noen tips til hva man bør se eller hvor man bør spise, del gjerne

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:18

Tusind tak , Camilla. God tur til Klitmøller – jeg kan anbefale mad og is på Hanstholm Madbar, kaffe på Haandpluk, kigge forbi Slowworks, brød hos 11. i 11. og derudover kan du også spise hos Klitmøller Streefood. Kh Ditte

Svar
Mette 29. juli 2017 at 15:45

Fortsæt endelig med det gode arbejde. Er vild med din mad og billederne du tager og dine bøger, som flittigt bliver brugt. – især er vi herhjemme vilde med sukkerfri børnefest – også i hverdagen. Rejseguides er rigtig gode så bliv endelig ved med det du gør. Tænker lidt det kunne være fedt med et peronligt indlæg med din vej til hvor du er i dag – det kunne være rigtig inspirerende at læse.

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:15

Kære Mette, Tak for dine søde ord – det gør mig så glad at høre :-) Og dejligt du læser med… tak for det. Jeg vil helt sikkert lave et mere personligt indlæg i fremtiden, da flere efterspørger netop dette. KH Ditte

Svar
Inger 29. juli 2017 at 20:01

Kære Ditte.
Kæmpe TILLYKKE med bloggens fødselsdag – HURRA :-)
Jeg har fulgt dig i alle 7 år, og jeg er utallige gange blevet inspireret af dine lækre opskrifter og fantastisk flotte billeder.
Jeg har alle dine kogebøger – og de bliver flittig brugt! Glæder mig til den næste: Salatsnedker :-)
Ditte, du er perfekt – bliv ved i samme spor!
KH Inger

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:14

Kære Inger, Jeg er så glad for du læser med – tusind tak for det. Og tak for alle dine søde ord og kommentarer ❤️ Kh Ditte

Svar
Anette Nygaard Bang 30. juli 2017 at 17:34

Kære Ditte
Et stort til lykke med fødselsdagen – håber at du fik fejret dagen med lidt bobler. Jeg er vild med din blog, dine opskrifter og ikke mindst dine billeder og dit udtryk. Du må meget gerne fortsætte i det spor og med den fine balance mellem vegetarmad, opskrifter med kød, kager og søde sager og ikke mindst rejsetips. Hvis jeg skulle komme med et ønske kunne det være noget i retning af en overskrift med “Lækker aftensmad på en halv time” til de dage, hvor der ikke er tid og plads til at svinge med gryderne. Glæder mig til fortsat at følge dig og ikke mindst lave dejlig mad efter dine opskrifter.
Kærligst Anette

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:13

Kære Anette, Tusind tak for dine fine ord – dejligt du læser med! Jeg skal bestemt have dit ønske med nemme og hurtige opskrifter på aftensmad i tankerne – god idé. KH Ditte

Svar
Connie 30. juli 2017 at 23:00

Jamen, jamen! Et kæmpe TILLYKKE med fødselsdagen!!! :-)

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:11

Tusind tak, Connie :-)

Svar
Christel 31. juli 2017 at 09:17

Stort tillykke Ditte, det er en flot samling af kogebøger, smukke billeder og skønne opskrifter du har fået bygget op igennem årene. Jeg finder stor inspiration hos dig.
Jeg ville vildt gerne høre lidt mere hvordan du kom i gang med at blogge, hvordan dine processer har været mht at skrive en kogebog. Jeg er selv ved at uddanne mig i en Diplom i Ernæring og Sundhed, tager mange fine billeder på Instagram. Jeg drømmer om en fin blog og evt kogebog, men savner lidt inspiration omkring hvordan man griber det an.
Tak igen,
Mvh Christel.

Svar
Ditte Ingemann 31. juli 2017 at 09:20

TUSIND TAK, Christel – jeg vil bestemt lave et indlæg omkring hvordan jeg kom igang med at blogge og skrive bøger… så tak for feedback :-) KH Ditte

Svar
Bine 31. juli 2017 at 13:57

Tillykke med de 7 år og de mange inspirerende opskrifter gennem årerne:) bliv endelig ved, jeg er fan af dit dygtige arbejde.
Jeg kunne godt bruge en lille guide ift køkkengrej. Elsker at nørde i mit køkken, men er ved at overveje, om jeg evt skulle samle flere køkkenmaskiner i en. Vil gerne have en foodprocessor, men er det nødvendigt nok, hvis man har en tossegod stavblender fx med tilhørende minihakker. Så nogle af dine erfaringer ift om man både skal eje blender, slowjuicer, røremaskine, foodprocesser… you name it:)
Mange sommerhilsner
Bine

Svar
Anja Vind 31. juli 2017 at 20:02

Jeg har nydt flere af dine by-guides -dem må du gerne lave flere af for min skyld + opdateret dem du har lavet.

Svar
Louise Bach Jensen 4. august 2017 at 19:27

Hej Ditte! :)
Et stort tillykke til dig og din blog – hip hip hurra!
Blev endelig ved med det du laver. Jeg elsker at følge med i dine mange spændende projekter, og har to (snart tre) af dine kogebøger på min reol. Du inspirerer andre i køkkenet – den gave skal du have.
Måske det er gået min næse forbi, men kunne du tænke dig at skrive et indlæg om dit forhold til kød? Bare af ren nysgerrighed. Og hvis der allerede er et indlæg, så vil jeg da gerne læse det. Dette kommer egentlig af, at dine skønne kogebøger er fyldt op med skønne farver og gode sager ;)

Svar
Ditte Ingemann 6. august 2017 at 11:22

Kære Louise,
Tak for din kommentar – dejligt du læser med her på bloggen og oven i købet har nogle af mine bøger. God idé at lave et indlæg omkring kød….

Svar
Birgit Mathiesen 15. august 2017 at 19:23

Kære Ditte
Et forsinket men STORT TILLYKKE med dig og din vidunderlige Blogs fødselsdag :)
Elsker dine opskrifter og dine fantastiske billeder og dine super skønne kogebøger..
Og heldigvis.. er der snart en ny Salatsnedker på vej, glæder mig vildt meget..
Jeg gad godt have en kogebog om spændende retter med hakket kød (alle slags kød) men det er tit en udfordring at bruge det hakkede kød.. det bliver altid det samme “kødsovs, hakkebøffer, frikadeller, farsbrød, karbonader osv” – gad godt at det kunne blive nogle mere spændende retter, da det ofte er hakket kød “man” lige snupper i farten på vej hjem fra job – men jo også ofte både god kvalitet og til rimelig pris :)

Hip Hip Hurra og 1000 Tak for 7 lækre år :)
Kh. Birgit

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen