The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Tadaaaa, min helt egen mulepose

af Ditte Ingemann 29. oktober 2018

Kære allesammen,

Først en gigantisk TAK for alle jeres søde ord på mit sidste indlæg omkring min mands sygdom – det betyder langt mere end I aner…. så af hjertet tak. Derudover vil jeg blot pippe om, at jeg har opdateret min webshop – jeg har nemlig designet min helt egen mulepose med logo, som nu kan købes i shoppen, eller som følger helt gratis med på alle ordrer på min. 250 kr. Hop over og tjek shoppen ud, for der er nemlig også tilbud på mange af mine kogebøger i øjeblikket og derudover kan du nu også købe mit økologiske kålkrydderi, Cabbage Karma – måske gode idéer til julegaverne?

KH Ditte

Tadaaaa, min helt egen mulepose was last modified: oktober 29th, 2018 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Når sygdommen rammer ♡
næste
Vegetariske boller i karry

Mere af det samme

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

Madblog hos Alt for damerne

17. august 2013

Food Club på Facebook & Instagram

31. juli 2012

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Favoritter fra fantastiske Jylland

2. august 2011

Farvede påskeæg

5. april 2015

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Guide til København ♡

13. marts 2014

Fødselsdagsfest ♥ 3 år

28. juli 2013

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen