Så er endnu et år slut og jeg vil, som så mange andre, kaste et blik på året der gik… for sikke et år 2013 endte med at blive. Jeg ved det er store ord, men 2013 har muligvis været et af de bedste og mest spændende år for mit vedkommende. Året har budt på mange glæder, men også mange søvnløse nætter – jeg har givet liv til 3 bøger, og det har været både sjovt, spændende, og til tider nervepirrende. Udover at skrive kogebøger og blogge, har jeg også taget det helt store hop ud i livet som selvstændig. I maj stoppede jeg på mit arbejde i Greve Kommune, hvilket var, og er, en god og rigtig beslutning, men for at være ærlig, så anede jeg ikke helt, hvordan jeg skulle tjene mine penge. Det ved jeg stadig ikke helt, men på magisk vis har jeg haft masser af spændende og udfordrende opgaver, og indtil nu har jeg betalt min husleje og fået mad på bordet hver måned.
I april 2013 udkom min første kogebog “Salater fra The Food Club”, som er en bog med 80 opskrifter på lækre, sunde og sprøde salater, der er nemme at lave, og som passer til middagsbordet hele året rundt. Opskrifterne er delt op efter farverne på råvarerne, og disse fortæller samtidig noget om de mineraler, vitaminer og andre sunde ting, der er i de forskellige grøntsager og frugter. Bogen blev nomineret til prisen “årets bedste bog om mad” til Mad+Mediers prisuddeling 2013… Jeg løb ikke med sejren, men det var stort at være blandt de bedste.
Jeg har for nylig afleveret manuskript og billeder til min næste bog “Sunde søde sager fra The Food Club“, der udkommer april 2014. Bogen indeholder mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is, energi-snakcs og desserter – samt et kapitel med sundt børneguf. De søde sager indeholder ikke hvidt raffineret sukker, men er derimod sødet med alternativer som frisk eller tørret frugt, rå honning, sirup, palmesukker mm. Mange af opskrifterne er desuden glutenfrie. Bagest i bogen findes et mini-leksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegyndere trygt kan prøve kræfter med at bage sukker- og glutenfrit.
I november 2013 udgav jeg min første e-bog “Morgenmadsmissionen”, som kan købes direkte her på bloggen. Morgenmissionen er et meget personligt projekt, som jeg i samarbejde med min mand har arbejdet meget længe på, og jeg håber at alle vil være med til at sætte fokus på morgenmåltidet i 2014 – der er i hvert fald masser af inspiration at hente i min e-bog, som lige nu kan købes til 79 kr. Bogen er delt op i fem kapitler, og indeholder mere end 85 velsmagende og mættende opskrifter på bl.a grød med saltet dadelkaramel, bagte avocado med æg, baconmuffins, æblepandekager, tips til at lave din egen surdej, hjemmelavet nøddesmør og mange andre opskrifter.
Tak for et dejligt år – tak fordi I læser med derude!
Vi ses i 2014 – GODT NYTÅR!
16 kommentarer
Sikke et spændende år, du nu har i kufferten.
Håber 2014 bliver lykkebringende :-)
Godt nytår
Tusind tak, Trine – godt nytår til dig.
Hej Ditte
Vil ønske dig, Søren og The FOOD CLUB et godt og lykkebringende nytår.
Håber det vil bringe masser af glæde og gode spændende oplevelser :))
og selvfølglig.. masser af nye skønne opskrifter :O))
Knuzz fra Birgit & Co
ps. vi skal have din overlækre chokoladekage i aften (den uden mel) og drengene skal have kongekagen :))
Tak for din hilsen – håber I havde et skønt nytår og kagerne blev gode :-) Hils familien.
Kære Ditte.
Tusind tak for i år, det er en kæmpe stor fornøjelse at følge dig her på The Food Club.
Jeg ønsker dig held og lykke i år 2014!
GODT NYTÅR til dig og Søren.
Kh Inger
Tusind tak, Inger og godt nytår til dig. Håber I kom godt ind i det nye år og havde en hyggelig aften :-)
Rigtig godt nytår også til dig. Syntes det er fedt og modigt at springe ud som selvstændigt. Jeg har fulgt din blog et par mdr og bruger dine opskrifter som inspiration og jeg er vild med dine billeder – de giver lyst til at smage :-)
<3 Monica
Tusind tak og godt nytår til dig, Monica. Dejligt du har fundet frem til min blog – håber du bliver hængende :-)
Tak for det gamle år, hvor din blog har bragt mig megen glæde via smukke billleder og inspirerende mad :)
Dejligt at høre – TAK!
Tak for god inspiration og smukke billeder :-)
Din nye kogebog ryger fluks på ønskesedlen.
Held og lykke med alt i det nye år.
Tak fordi du læser med og godt nytår, Line :-)
Wow, sikke meget du du udrettet i 2013! Er helt imponeret over, at det kan lade sig gøre. Er spændt på at følge dig i 2014 :)
Godt nytår!
Godt nytår – håber du bliver hængende i 2014 :-)
Fandt din blog for godt et år siden. Jeg finder inspiration i mange af dine opskrifter og flere er blevet klassikere her i mit køkken. Tak for super flotte fotos.
Godt nytår til dig og dine.
Dejligt du følger med – tak for det. Godt nytår.