The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Workshop i Katrineholm

af Ditte Ingemann 4. oktober 2016

katrineholm
De sidste 5 dage har jeg tilbragt i smukke Sverige sammen med 10 fantastiske og kreative kvinder på en workshop omkring madfotografering og styling. Aran som står bag bloggen Cannelle et Vanille stod for workshoppen – jeg har fulgt Aran’s blog i rigtig mange år, og faktisk var hun én af grundene til at jeg startede med at blogge, og hendes billeder og stil har altid været og er stor inspiration for mig. Workshoppen var arrangeret af ACE Camps, som tilbyder en masse forskellige workshops verden over, og jeg må indrømme at jeg har lyst til at deltage i dem alle.

Her kommer lidt stemningsbilleder fra vores workshop på Beckershof i Katrineholm.

ditsen-7

ditsen-5

ditsen-3

apple-pie

ditsen-4

apple-pie-1

ditsen-1

ditsen-2

ditsen-6

svampe

Workshop i Katrineholm was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot
næste
Krydret Kogekunst

Mere af det samme

Årets mandelgave

22. november 2018

Spis dig igennem Roskilde Festival

6. juli 2014

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Fødselsdagsfest ♥ 3 år

28. juli 2013

En uge i madens tegn

24. marts 2014

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

Gode nødder

27. november 2015

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Måneden der gik….

4. maj 2014

1 kommentar

Inger 4. oktober 2016 at 18:50

Fantastiske smukke og hyggelige billeder – håber du havde en rigtig god og inspirerende tur!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen