The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Mellem Himmel og Bord

af Ditte Ingemann 13. juni 2016

1.th

Jeg har tidligere skrevet om min oplevelse på 1.th og i fredags var jeg så heldig at besøge restauranten igen og opleve den nye gastronomisk fortælling; Mellem himmel og bord. Hvis du ikke kender 1.th eller Mette Martinussen, så kan du læse meget mere her. Jeg har tidligere beskrevet Mette som en fortæller, kok og poet, som på forunderlig vis kan kombinere mad, musik, teater, mystisk og fortælling – en kombination som er fuldstændig forrygende, og som Mette behersker til perfektion. 

Jeg kan virkelig anbefale en aften på 1.th, og jeg vil helst ikke afsløre alt for meget om den nye fortælling, for det magiske ved en aften på 1.th er netop uforudsigeligheden, overraskelserne og naturligvis maden, som denne gang bød på små spiselige portrætter, en sø af liflig rabarber, sorte brød og fløjlsblød kokossorbet med sumak.

‘Mellem himmel og bord’ – ny gastronomisk fortælling på 1.th udfordrer måden vi spiser på – med gulddesserter og sommerfugle på et suppelærred.

‘Vi serverer et måltid i forførende og finurlige omgivelser, for at få vores gæster til at løfte blikket fra tallerkenen og opdage, at der findes mere mellem himmel og bord – nemlig andre mennesker’. ‘Om det er din kæreste, din mor eller kollega du spiser sammen med, så håber vi på at give oplevelsen af at have mødt dem på ny efter en aften hos os’.

 

Mellem Himmel og Bord was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
10 tips til succes uden sukker
næste
Vind kombucha smagekasse

Mere af det samme

Foodstyling á la The Food Club

22. november 2012

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

Mobile madminder

12. maj 2013

Kend dit græskar!

21. september 2018

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Kaffe & Lakrids

4. november 2011

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Gode nødder

27. november 2015

Måneden der gik….

4. maj 2014

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen