The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Året der gik, 2017

af Ditte Ingemann 1. januar 2018

Kære allesammen,

Håber I alle er kommet godt, sikkert og sjovt ind i det nye år. Nu kommer det nok til at lyde som en kliche, men hvor blev 2017 af?  For pokker, hvor tiden bare flyver afsted… men heldigvis har haft et fantastisk, spændende, sjovt, hårdt og priviligeret 2017, og jeg vil lige fremhæve nogle af de oplevelser, som står mest frem når jeg tænker på året der gik.

Kogebog – Salatsnedker: Min kogebog, SALATSNEDKER, udkom d. 16. august  – en bog, som er jeg super stolt af og som er fyldt med lækre, sunde, smagfulde salater. Derudover indeholder bogen et kapitel om tilbehør, en sæsonguide, menuforslag og en oversigt over hvilke råvarer der kan erstatte hinanden. Så hvis du er salatelsker ligesom mig eller har brug for ny, grøn inspiration til salatskålen, så er denne bog lige noget for dig. Bogen kan købes i boghandlere landet over, men du kan også bestille den hos fx. Saxo.com eller i min egen shop, hvor du kan købe en signeret udgave (med lidt rabat).

Workshop i Marrakech: Det blev til hele tre ture til Marrakech i 2017 sammen med Anne Hjernøe, og vi napper simpelthen tre mere i år. Vi afholdte to workshops i magiske Marrakech med de skønneste kursister med fokus på mad, fotografering og styling.

Med Care i Nepal: I februar drog jeg ud på lidt af et eventyr – jeg er nemlig ambassadør for CARE Danmark og blev i den forbindelse spurgt om jeg ville med til Nepal sammen med H.K.H Prins Joachim, for at se nærmere på Nepal og nogle af de projekter som CARE arbejder på. i rejste rundt i 14 dage og det var en fuldstændig fantastisk rejse! Jeg føler mig ekstrem priviligeret at få lov til at få et indblik i en helt anden verden og en helt anden hverdag, og jeg håber virkelig at kunne rejse tilbage til Nepal, for det er et land, der har så meget at byde på. CARE Danmark arbejder ikke kun i Nepal, men faktisk arbejder de med langsigtet udviklingsarbejde i 10 af verdens fattigste lande – tre af deres fokusområder er: retten til jord, klimatilpasning og handel skaber udvikling.

CARE Danmark prisen 2017: Dette punkt er nok det, som jeg er allermest stolt af – jeg var nemlig så heldig at blive hædret sammen med Thomas Herman, Gorm Wisweh og Henrik Yde for vores store indsats ift. at sætte fokus på sult i blandt andet Afrika. Prisen blev overrakt af CARE Danmarks protektor H. K. H. Prins Joachim. I 2016 rejste jeg nemlig sammen med de tre seje kokke og CARE Danmark til Tanzania, hvor vi fik indblik i, hvad mad handler om 10.000 kilometer fra Danmark. Vi besøgte madmarkeder, snakkede med de lokale om deres udfordringer for at sikre mad nok, og sammen med kvinderne i en af de landsbyer, CARE Danmark arbejder i, lavede vi mad til alle indbyggerne.

Nu ser jeg frem til et nyt år, som byder på endnu flere spændende drømme, oplevelser og opgaver, som jeg glæder mig til at dele med jer. Tak fordi I læser med her på bloggen – det sætter jeg stort pris på. TAK.

Året der gik, 2017 was last modified: januar 1st, 2018 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
★ Glædelig jul ★ Konfekt på 5 minutter ★
næste
2018 – Grøntsagernes År? eller!

Mere af det samme

Kastaniesæson

21. november 2010

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Køb mit keramik

24. november 2018

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

Skåne Gastro Week

8. maj 2015

Guide til grej

14. oktober 2018

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Naturlig stoffarve med avocado

26. september 2017

Tips til bedre madfotografi

10. september 2018

Min bedste burger

21. maj 2014

4 kommentarer

Cecilia 1. januar 2018 at 21:56

Seje Ditte! Sikke et fantastisk år du har haft! Og hvis jeg kender dig ret, så bliver 2018 endnu vildere! Håber dit 2018 byder på masser af eventyr, skøn mad, oplevelser, kaffe og naturligvis danskvand ;)

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2018 at 14:43

Tusind tak – hvor er du sød… Glæder mig til at se dig i det nye år og forhåbentlig tilbringe mere tid sammen end i 2017 :-) Vi ses snart!

Svar
Marie Lundholm 2. januar 2018 at 12:51

Sikke mange fine oplevelser :-)
Tillykke med den fine pris – det er gået min næse forbi, at du har modtaget den.
Jeg fik SALATSNEDKER i julegaven, og hold da op, hvor er den bare lækker! Jeg har lyst til at starte fra en ende af og prøve dem alle :-)

KH
Marie

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2018 at 15:06

Kære Marie, Tak for din søde kommentar og godt nytår til dig. Dejligt du har fået min kogebog i gave.. jeg håber du bliver glad for den. Kh Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen