The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Favoritter fra fantastiske Jylland

af Ditte Ingemann 2. august 2011

Har tilbragt min weekend i det jydske; ikke kun en tour de Jylland, men en tour de food!

Jeg er born & raised midtjylland, men er lige nu bosat i Kbh og meget af det har en stor madmæssig årsag. Jylland kan ikke opfylde mine madbehov… og dog! Når man kigger sig godt omkring popper der faktisk små steder frem, som er værd at besøge og fremhæve. Et af disse steder er Savillas, som er et landkøkken, der findes på Lundø; en halvø i Højslev. Naturen er helt betagende, og så gemmer de oven i købet på det skønneste spisested. Jeg har tidligere besøgt Savillas, for at smage deres brunch og denne gang stod den på frokost. Hvis man kommer på disse kanter, så tag forbi Savillas, og hvis man ikke kommer forbi, så gør det alligevel! Nyd deres brunch, frokost, kaffe og kage eller snus rundt i de dejlige omgivelser og bliv fristet af alle nipsene og duften af hjemmebag.

Hyggeligt, hjemligt og helt fortryllende oase i det skønne danske landskab.

Savillas, Drivvejen 16, Lundø, 7840 Højslev

Masser af dejligt hjemmebag!

Vi fik grove fiskefrikadeller med remo til, masser af hjemmebagt brød, tapastallerken og salat med kylling & quinoa.

Gåtur på smukke Lundø!

Efter Lundø fortsatte turen videre til Thise Mejeri, som er mit favorit mejerimærke. De har en fin lille ostelugtende butik med bjerge af ost og smagsprøver.


Meget mætte og med ost i køletasken gik turen hjem igen, hvor der ventede bål, snobrød og de mest suveræne pølser fra Højer, som har vundet et hav af pølsepriser. Disse pølser kan kun anbefales.

Afslutning på en perfekt dag bestod af en GT med Geranium Gin. Denne gin kan ikke anbefales nok!

Desserten bestod af mors muslibarer og et kæmpe kys fra Savillas med chokolade og mandler indeni – MUMS og tak for mad!

Favoritter fra fantastiske Jylland was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Træk mig op…
næste
Knækbrødssulten?

Mere af det samme

Farvede påskeæg

5. april 2015

Spis dig sund

22. juni 2014

En sommer update

9. august 2018

Køb mit keramik

24. november 2018

7 år – så ved man et...

28. juli 2017

Kend dit græskar!

21. september 2018

Min uge i mad

4. februar 2018

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

Året der gik, 2017

1. januar 2018

6 kommentarer

Inger 3. august 2011 at 14:27

Hej Ditte.
Du gør det igen og igen – lægger de mest fantastiske billeder ind på din blog.
Jeg nyder virkelig at sidde og kigge og læse det hele :O) Jeg bliver så inspireret og får masser af gode tips og ideer.
Lyder rigtig hyggeligt med jeres besøg på Savilla – jeg bor jo selv ca. 15 km derfra, så jeg kender stedet særdeles godt. Jeg kan kun tilslutte mig dine kommentarer – et fantastisk sted.
Thise mejeri og Højer pølserne har jeg tilgode – men din mors muslibarer, dem kender jeg. Mumme, de er lækre :o)
KH Inger

Svar
Ditte 3. august 2011 at 19:04

Hej Inger, Tak for din søde kommentar. Vi havde en super weekend og oplevede en masse. Vi må tage på Savilla sammen engang :-)

Svar
Birgit Mathiesen 4. august 2011 at 14:08

Hej Ditte
Ja, vi må også se at komme en tur til Savilla – nu vi bor i det Midt Jyske :O)
Men den der Gin … den er jeg lidt mere intersseret i… GT med Geranium – hvad er det helt specielle ved den ???
Min favortit drink er jo gin og lime.. Så stor intersse herfra :)))
Knus Birgit

Svar
Ditte 4. august 2011 at 14:14

Det er den bedste gin jeg har smagt. Den smager helt fantastisk. Den er udviklet af en dansk fyr, som blev inspireret af geraniumblomsten. Jeg tror, du kan købe den hos Dahls i viborg – den må du prøve!

Svar
Birgit Mathiesen 13. august 2011 at 17:55

Hej Ditte
Så har vi været på Savillas og fik skøn frokost tallerken for to.
Lækker mad af gode råvarer som blev nydt i meget hyggelige omgivelser..
En hyldeblomst cieder og en øl med jelapanos fra Staarup Bryggeri kan anbefales til maden :)
Knus moster Birgit

Svar
Birgit Mathiesen 13. august 2011 at 17:58

Ps. Kan du ikke lige fremtrylle en opskrift på “perle spelt salat a´la Savillias” – den var nemlig helt vild lækker :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen