The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcherKogebog

Krydret Kogekunst

af Ditte Ingemann 6. oktober 2016

img_2757_

Siden maj har jeg arbejdet på et skønt, anderledes og inspirerende bog-projekt sammen med spiseriet “Send Flere Krydderier”. I sidste uge udkom KRYDRET KOGEKUNST, som jeg både er stolt og taknemmelig over at have været en del af. Udover at jeg har bidraget med opskrifter til bogen, så har jeg også fotograferet hele bogen, hvilket har været en sjov og til tider udfordrende opgave – her får I en smagsprøve fra bogen. 

I kogebogen Krydret kogekunst er nogle af Danmarks dygtigste kvindelige kokke og madskribenter inviteret med i køkkenet hos kokkene fra Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske spiseri, Send Flere Krydderier.

22 skønne kvinder, der med en fælles kærlighed til mad er gået sammen og har krydset smage, dufte, farver og madhåndværk, mens de har lært hinanden bedre at kende undervejs. Et unikt og inspirerende møde, der har ført til nye opskrifter til glæde for dem selv og alle os andre.

Temaet for bogen er netop mødet; mødet mellem kvinder, mødet mellem madkulturer og traditioner og mødet mellem mennesker, hvis faglighed er funderet i passionen for mad.

Bogen er opbygget omkring 10 kapitler, hvor kvinderne parvis skaber lækre og velsmagende retter, mens de taler om mad, smag, ingredienser og måden at sætte dem sammen på. Du møder madtraditioner fra Nordafrika, Balkan, Østafrika, Mellemøsten og Asien og kan blandt meget andet lære at tilberede tabouleh, krydret pakora, friske fatayer med citrus, sød salviete, lassi med amchoor samt søde og salte börek.

Opskrifterne er blevet til i samarbejder mellem:
Ditte Ingemann & Mibera Kiki
Katrine Klinken & Parveen Bibi
Marie Holm & Shazia Asim Ali
Dak Laddaporn & Hanife Berisha
Nadia Mathiesen & Rachida Moufid
Anita Klemmesen & Fadimo Nuur
Louisa Lorang & Rothna Begum
Trine Hahnemann & Dalal Khalin
Tina Scheftelowitz & Ghada Baba Nasser
Camilla Plum & Rahmat Iqbal samt døtrene Asta Plum & Sania Iqbal

Hvis du skulle have lyst til at få fat i et eksemplar af bogen, så kan den bl.a bestilles på Saxo.

krydret-1

img_3244_

krydret-2

img_2630_smoothie

krydret

krydret-5

img_3460_rosenlassi

krydret-7

krydret-8

img_2502_

krdyret-4

img_3524_butterchicken

img_3221_

Krydret Kogekunst was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Workshop i Katrineholm
næste
Konkurrence // Blender

Mere af det samme

Bogudsalg!

11. november 2016

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

De søde sager

11. september 2014

VEGETAR

1. september 2016

Kogebog: Sunde Søde Sager

18. august 2014

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Gode nødder

27. november 2015

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

En uge i madens tegn

24. marts 2014

Favoritter fra fantastiske Jylland

2. august 2011

6 kommentarer

Birgit Mathiesen 6. oktober 2016 at 13:23

Wow.. Ser vild god spændende og flot ud :)
Krydderi på tilværelsen.. det er jo lige netop mig ;-)
Den bog er et must for mig – glæder mig til at afprøve diverse krydderier og forhåbentligt..
er de hotte også i blandt ?!
Perfekt teamwork :)
Har du prøvet restauranten “send flere krydderier ” ( hedder den vist.. )
God weekend :)

Svar
Ditte Ingemann 6. oktober 2016 at 13:29

Den er blevet så fin, og der er mange gode opskrifter… måske den perfekte julegave :-) Bogen er lavet i samarbejde med Send Flere Krydderier, hvor vi har fotograferet hele bogen og smagt alle retterne, så den kender jeg bestemt godt ;-)

Svar
Pernille 6. oktober 2016 at 18:42

Jeg har allerede investeret i et eksemplar af bogen og er allerede simpelthen så glad for den. Jeg synes, det lyser ud af siderne at I har haft det sjovt og hyggeligt, mens I lavede den, og opskrifterne ser vildt indbydende ud (ikke mindst takket været dine mundvandsfremkaldende billeder – det er du jo bare den bedste til!). Jeg har ikke afprøvet nogen af opskrifterne endnu, men glæder mig til det og kan kun anbefale bogen. Og så må jeg klart besøge “Send flere krydderier” spisestedet næste gang jeg er i Kbh.

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2016 at 15:42

Hvor dejligt at du har købt bogen – og tak for de søde ord. Håber du bliver glad for den, og vil kaste dig over nogle af opskrifterne :-) God weekend.

Svar
MissT 13. oktober 2016 at 07:48

Åh, jeg må også få skrevet bogen på ønskelisten, og må tilslutte mig Pernille: du laver absolut de lækreste og mest indbydende madbilleder, man får fluks lyst til at kaste dig over al mad du fotograferer. Hold op, hvor er du dygtig, Ditte. Bonus er, at maden samtidig er god for krop og sind.

Svar
Ditte Ingemann 13. oktober 2016 at 14:59

TUSIND TAK – sikke nogle søde ord…. dejligt du læser med.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen