The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Måneden der gik….

af Ditte Ingemann 4. maj 2014

Postkort

I går var det en måned siden at min nye bog landede i butikkerne, og jeg må tilstå, at jeg ikke har været så aktiv her på bloggen de sidste uger, men nogle indlæg er det da blevet til. Desværre har jeg oplevet lidt problemer med min nyhedsmail, som nu igen skulle fungere. Til de af jer, som normalt får besked pr. mail omkring nye indlæg (men altså ikke den sidste måned), så kommer her en opsummering af de sidste 4 uger som blandt andet handler om min bogudgivelse, glutenfrie chokolademuffins, mine ti bedste salater, pulled pork m.m.

Sunde Søde Sager

Sunde søde sager

Juhuuuuu – hurraaaaaa- weeeeeee – jubiiiiiii! Min bog er endelig færdig og udkommer i dag! Sikke en fantastisk dejlig følelse efter at have arbejdet på denne bog rigtig længe. Jeg er stolt, glad, forelsket og taknemmelig over at få lov til at udgive endnu en bog og jeg skylder en stor tak til Gyldendal og til Kristine Lindbjerg for at være en del af projektet. Jeg håber I vil tage godt i mod den og jeg glæder mig til at få lov til at forsøde tilværelsen rundt om i jeres køkkener. LÆS HELE INDLÆGGET HER.

Min nye kogebog

Carrot cake

I torsdags udkom min anden kogebog, og sikke mange rosende ord den allerede har fået. Jeg er virkelig glad og overvældet over alle de søde ord her på bloggen, Instagram og Facebook – tusind tak. I går holdte jeg bogreception for venner og familie og havde lånt Vipp’s flagship store til lejligheden. Det var sådan en fantastisk dag med søde sager, søde mennesker, bobler, kaffe, hygge, grin og de fineste gaver og blomster. I dag bruges på at nyde gårdagens oplevelser, kigge på gaver, spise kage og slappe af. Jeg havde bagt en hulans masse kage, bl.a min gode gulerodskage, som I kan se på billedet ovenover. LÆS HELE INDLÆGGET HER. 

Mine bedste falafler

Dejlige falafler

Jeg har egentlig allermest lyst til at lave endnu et indlæg om min nye bog…. Men nu skal det altså handle om noget andet end søde sager! Jeg har nemlig en stor kærlighed for falafler, og har efterhånden en del opskrifter på dem her på bloggen. Falafler kan godt drille en smule og jeg har utallige gange stået med en falafel-dej, som ikke vil hænge sammen og bare smuldrer i små stykker på panden. Jeg bliver ved med at udvikle på min opskrift, og sidste gang jeg lavede falafler blev de faktisk rigtig gode, så fra nu af holder jeg mig til denne opskrift. LÆS HELE INDLÆGGET HER.

Glutenfrie choko-muffins

choko-bananmuffins

Glædelig påske! Endelig blev det påske, hvilket betyder en smule fridage for mit vedkommende. Som selvstændig skal der naturligvis også arbejdes, men heldigvis kan jeg se frem til en lille ferie om 3 uger, hvor jeg smutter afsted til Island, og jeg glæder mig så meget. Jeg har stort set altid drømt om at komme til Island, og endelig skal jeg afsted… så det gør slet ikke noget, at jeg skal arbejde på en Langfredag. LÆS HELE INDLÆGGET HER.

Sommersvin

sommersvin

Ahhhhh, sikke en dejlig påske – udover arbejde nåede jeg også at lege, at det var sommer. Jeg tilbragte alle påskedagene i København, og brugte lidt af min tid på at gå ud at spise og lege turist i min egen by. Jeg er enormt glad for spicy food, og derfor blev det også til et besøg hos mit favorit mexi-sted, Barburrito, hvor tacos og tequila er i top. Jeg var også en tur forbi det nye sted, Llama, hvor jeg tilfældigvis også fik tacos og tequila… så måske er det en ny form for snaps og sild hos mig – nå, men begge steder kan klart anbefales. Det gode ved at have fri, er at der er god tid til at lave mad, og jeg er især glad for at langtidsstege kød, så det blev til en stor omgang pulled pork med grillede majs og kålsalat – så bliver det ikke meget bedre. LÆS HELE INDLÆGGET HER.

Mine 10 bedste salater

Røde salater

De sidste dage har stået i solens tegn, og hvor er det bare skønt! Det indbyder straks til is, drinks, grill og masser af salater. Jeg spiser salat stort set hver dag året rundt, og det er nok også derfor jeg har lavet en kogebog fyldt med lækre salater – i bogen er kapitlerne delt op i farver, og alle opskrifterne er forsynet med ikoner, som fortæller hvilken årstid de hører til, og hvilket tilbehør jeg anbefaler at spise til. LÆS HELE INDLÆGGET HER.

Måneden der gik…. was last modified: august 16th, 2016 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mine 10 bedste salater
næste
Guide til Island

Mere af det samme

Food Club på Facebook & Instagram

31. juli 2012

Blender-event hos Aarstiderne

8. december 2014

Farvede påskeæg

5. april 2015

Skåne Gastro Week

8. maj 2015

Gode nødder

27. november 2015

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Naturlig stoffarve med avocado

26. september 2017

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Kastaniesæson

21. november 2010

4 kommentarer

maria 4. maj 2014 at 21:47

Har lige vundet din fine kogebog, og glæder mig meget til at prøve dine lækre opskrifter!

Svar
Viola 10. maj 2014 at 11:30

Hej Ditte,

For et par dage siden, skrev jeg en kommentar her:
http://www.thefoodclub.dk/saltede-chokolade-cookies/#comment-58999
og jeg tænkte, at du nok ikke havde set den… :-)

Svar
Ditte 11. maj 2014 at 22:36

Hej Viola,

Jeg har ikke set din kommentar før nu, da jeg har været på ferie. Men jeg næsten finder alle mine skrifttyper på dafont. com, og de er alle gratis, så det synes jeg du skal tjekke ud :-)

Svar
Viola 12. maj 2014 at 16:28

Tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen