The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Søndag på Riccos

af Ditte Ingemann 24. oktober 2011

Jeg har tidligere udtrykt min forundring over at brunch er blevet så populær, for det er efterhånden umuligt at finde en anstændig morgenmad uden at blive ruineret. Jeg ved godt, at hvis man betaler over 200 kroner, er det som regel også for en overdådig buffet, men det ændrer ikke på, at jeg ikke kan spise mere bare fordi det er weekend. Og så kan det godt være, at der er et glas champagne inkluderet i prisen, men jeg foretrækker mine bobler på alle andre tidspunkter end til morgenmad. 
Jeg synes, det er hyggeligt at komme ud lørdag eller søndag formiddag, men jeg orker ikke at være en oppustet ballon resten af weekenden, efter at have mæsket mig i bacon og pølser, så jeg foretrækker at spise en beskeden morgenmad til en beskeden mønt. Det kan man på Riccos Kaffebar, som efterhånden er spiret frem i alle områder af København. Igår, søndag, faldt valget på Stefansgade, Nørrebro, hvor man kan købe en morgenkomplet, bestående af yoghurt m. musli, croissant og en bolle med pålæg, til 40 kr. Derudover skal der selvfølgelig købes kaffe, men jeg synes det er en ganske passende pris og lige præcis det jeg gerne vil indtage om morgenen.

Dagens skud fra Riccos!


riccos-to
saft fra Riccos
riccos-fire

Søndag på Riccos was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Skønne Scones
næste
Min mageløse Mulligatawny

Mere af det samme

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

Årets mandelgave

22. november 2018

Min bedste burger

21. maj 2014

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Min uge i mad

4. februar 2018

Sushi in the sky with….

21. august 2011

Big Burger Book

8. oktober 2014

Restaurant Brdr. Price

21. december 2011

7 år – så ved man et...

28. juli 2017

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

2 kommentarer

Helle Hylleberg 21. januar 2013 at 19:08

Hvor helt absolut forfriskende at hoere det slagt lige ud!:
Vi er ikke mere sultne fordi der weekend!
Hvor mange af os har ikke gaaet i smaakoma efter en brunch med efterfoelgende borgerkrig i maven?? Jeg faldt over samme kafe i Stefansgade, da jeg besoegte min soester, som bor i omraadet. Jeg begyndte at smile helt uvilkaarligt, da vi traadte ind ad doeren – for her var et sted hvor man kunne faa en ordentlig kaffe uden at stoette store udenlandske kaeder – ikke noget jeg ofte ser i UK, hvor jeg bor ;0)

Svar
Ditte 21. januar 2013 at 20:37

Dejligt du deler min holdning :-) Riccos er et hyggeligt sted med god kaffe og de serverer en enkel morgenmad, lige som jeg kan lide det..

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen