The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

Skønne Scones

af Ditte Ingemann 23. oktober 2011

Chokoladescones med mælk

Endelig blev det weekend uden planer, så derfor stod lørdagen i bloggens tegn. Der skulle leges med mit nye objektiv og kamerastativ og også læres lidt om photoshop af min meget kreative og dygtige mand, som arbejder hårdt på at give min blog et nyt look. Efter hans store indsats, skulle han belønnes med chokoladescones, en ny slags kage, som han har forelsket sig i i New York. Mine blev vurderet til bedre – yeah!

Scones er lækre med chokolade, men jeg bager ofte grove scones, som tilbehør til suppe eller gryderetter. Opskriften kan ses her!

Opskrift på chokoladescones

Bland mel, farin, bagepulver, vanillesukker og salt sammen i en skål. Kom små tern af smør ned i skålen og bland det godt sammen til dejen er helt smuldret.
Hak chokoladen eller brug chokoladeknapper og kom dem ned i dejen.
Hæld mælken ved og ælt dejen til den er glat og ensartet.
Form 8 boller og tryk dem flade. Pensl med mælk og drys evt. med perlesukker.
Bages ca. 15-20 minutter ved 225 grader.

Skift chokolade og farin ud med f.eks. hvidløg, krydderurter, ost eller nødder og en grovere type mel og brug dem til aftensmaden. Scones er klart bedst samme dag som de er bagt, men de kan sagtens lunes eller ristet de følgende dage.

Chokoladescones og sugerør

Husk at servere masser af te til dine scones…

Skønne Scones was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mandelsmør
næste
Søndag på Riccos

Mere af det samme

De nemmeste morgenboller

27. juli 2015

Sundt bagværk!

9. oktober 2014

Brilliante Birkes

27. december 2011

Mit Morgenmadsbrød

31. marts 2013

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

Så blev det endelig fastelavn

5. februar 2013

En weekend i Berlin

19. oktober 2015

Foccacia & Forårsløg

15. juli 2011

Nøddebrød fra stenalderen…

20. november 2012

Speltsnurrer

13. december 2012

4 kommentarer

Birgit Mathiesen 23. oktober 2011 at 12:56

Hej Ditte
Tillykke med det nye look, det ser hammer godt ud..
og din kære mand fortjener de lækreste scones af alle :))
Kh. Birgit

Svar
Ditte 23. oktober 2011 at 13:32

Mange tak. Jeg er også meget tilfreds med hans arbejde, så han skal helt sikkert belønnes :-)

Svar
Inger Nielsen 23. oktober 2011 at 14:19

Hej Ditte.

Også et STORT tillykke fra mig med dit nye look – det er super flot :O)
Også en hilsen til din kære mand.

Kh Inger

Svar
Ditte 24. oktober 2011 at 18:08

Mange tak for din hilsen Inger!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen