The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

BagværkMorgenmad

Mit Morgenmadsbrød

af Ditte Ingemann 31. marts 2013

Måske er morgenmadsbrød ikke et helt passende navn til dette brød, da det måske er mere en kage end et brød… Men til morgenmaden i weekenderne ville det bestemt gøre sig utroligt godt som det lille søde indslag. Brødet smager virkelig skønt og har en dejlig konsistens, så jeg spiste det altså både morgen, middag og aften. 

{ Morgenmadsbrød }

140 g hvedemel
50 g mandler, finthakkede
50 g muscovadosukker
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
et nip salt
1/2 tsk ren vanillepulver
100 g smør
2 spsk honning – jeg brugte en lækker honning fra HELT 
2 æg
1,5 dl mælk
1 æble, revet
ca. 25 hindbær

en smule havregryn til topping

Bland mel, finthakkede mandler, sukker, bagepulver, kanel, salt og vanille sammen i en skål. Smelt smør ved svag varme og tilsæt honning, så det smelter med. Rør æg, mælk og revet æble sammen i en skål, og vend smør og honning i blandingen. Vend de tørre ingredienser sammen med de våde og rør indtil dejen er ensartet. Kom dejen i en rugbrødsform med papir og drys hindbær og havregryn på toppen af dejen.

Bag brødet ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Lad gerne brødet køle helt af inden det spises – brødet holder sig friskt og lækkert i ca. 2-3 dage.

Mit Morgenmadsbrød was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lakridsmacarons med karamel!
næste
Bogudgivelse

Mere af det samme

trendy grød

14. december 2011

Crumblebarer med brombær

31. marts 2016

Nøddeboller med kanel & appelsin

7. marts 2016

Buenos dias

15. juni 2013

Brød – brød – brød

17. januar 2015

Morgenmadsmissionen

25. november 2013

Morgenmad på farten

6. juli 2016

Knækbrød i stjerneform

27. november 2011

Søndagssaft

16. oktober 2011

Min Morgenmadsmission

27. oktober 2013

15 kommentarer

Mette 31. marts 2013 at 11:10

Det ser indbydende ud og skal snart bages her. Tak og god påske

Svar
Sysleren 31. marts 2013 at 15:45

Nøj, hvor ser det godt ud. Sådan et stykke ville klæde min eftermiddagste rigtig godt.

Svar
Christine 1. april 2013 at 11:02

Du får mig altid til at bage!

Svar
Ditte 1. april 2013 at 11:55

Jubiiii – hvor skønt!

Svar
Julie / It´s My Passions 1. april 2013 at 18:58

Ej hvor ser det bare så lækkert ud, det skal sikkert prøves en dag :)

Svar
Rav food/ Kathe 2. april 2013 at 17:37

Hold da fast for et lækkert brød – eller kage, om man vil (jeg hælder nok mest til det sidste). Det skal helt sikkert afprøves en dag, hvor der skal smovses. Måske til en brunch i weekenden?
Selv er jeg mere til brød uden kulhydrater – som f.eks. det berømte stenalderbrød, sesamkernebrød eller oopsies, som også kan laves med sukrin i en lidt sød version.
Men klart – dit morgenmadsbrød skal helt sikkert afprøves.
Mange hilsner
Kathe

Svar
Ditte 2. april 2013 at 17:47

Det ville være perfekt til brunch i stedet for f.eks. muffins eller andet sødt :-) Håber du får mulighed for at teste det. God aften til dig!

Svar
Laura 2. april 2013 at 21:02

Det er jo alt godt blandet sammen i et brød/kage. Det ser sindsygt lækkert ud!

Og jeg er en evig fan af dine billeder! Tak for at sætte lidt mere farve og kulør på min verden!

Svar
Ditte 3. april 2013 at 06:44

Tusind tak Laura! Dejligt du læser med :-)

Svar
Malin 2. april 2013 at 21:15

Morgenmadsbrød der er mere kage end brød? Perfekt! ;) Jeg kunne snilt spise kage hver dag, selv om jeg prøver å la være, men det er liiige sådanne hverdagskager/brød jeg er vild med! Og så indbiller jeg mig at det er mere brød end kage ;)

Svar
Ditte 3. april 2013 at 06:44

Det er nemlig perfekt – kan varmt anbefale at prøve det!

Svar
Birgit Mathiesen 3. april 2013 at 06:34

KÆMPE TILLYKKE Ditte
med din udgivelse af din super flotte Salatbog – så cool, så sejt af dig..
Og du må bare være så glad og såå stolt.. som en Salat dronning :))
Der er sikkert allerede kø i diverse boghandlere – jeg glæder mig helt vildt til at få fingre i din nye bog :O)
Jubii foråret er endelig kommet, sikke en herlig dag :O)
Masser af solskins hilsner, Birgit

Svar
Ditte 3. april 2013 at 06:42

Tusind tak Birgit! Jeg håber der bliver kø rundt omkring – jeg skal selv ud og finde bogen på hylderne senere i dag! Håber bogen når frem til dig meget snart ;-)

Svar
Michelle Laursen Koch 29. september 2013 at 16:43

Det er så møglækkert det brød (: jeg har også lavet det med jordbær og rabarber – kan også anbefales (:

Svar
Ditte 30. september 2013 at 10:39

Hvor dejligt – det lyder skønt med jordbær og rabarber!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971