The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Mætte morgener

af Ditte Ingemann 21. april 2013

Jeg har efterhånden lavet en del indlæg om morgenmad – det er der to grunde til – dels elsker jeg morgenmad, dels synes jeg at det er et utrolig vigtigt måltid. Jeg bor med en mand, som ikke altid er den bedste til at få spist morgenmad, så derfor er det vigtigt, at vi har noget nemt og simpelt om morgenen. Jeg spiser morgenmad hver dag, men det betyder ikke, at jeg altid har den store appetit. Derfor har jeg samlet nogle nemme idéer, som forhåbentlig kan bruges som inspiration. Der er ingen mål på opskrifterne – de er mere tænkt som inspiration, og kan laves så de passer til dig og din familie. 

Hvis du er mere til grød eller sunde pandekager om morgenen, som tjek disse blogindlæg  ud.

{ Yndlings-smoothie med blåbær og sojamælk }

frosne blåbær
sojamælk (jeg bruger udgaven med vanille)
banan
mandler

Alle ingredienserne blendes rigtig godt sammen og drikkes med det samme. Jeg kommer en smule hørfrøolie i min smoothie, men det kan sagtens undlades. Mandlerne giver en skøn smag og konsistens, så hvis du ikke har prøvet det før, så giv det en chance.

{ Granola – Müsli }

havregryn
mandler, grofthakkede
hasselnødder, grofthakkede
kokosflager
hørfrø
solsikkekerner
honning
en smule kanel

Bland alle ingredienser godt sammen og kom det på en bageplade med bagepapir. Rist granola’en i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter – rør undervejs. Lad granola’en køle helt af og opbevar den i et rent og tørt glas.

{ Morgensmoothie }

frosne hindbær
mælk
banan
ren vanillepulver
rabarber, i små stykker

Alle ingredienserne blendes rigtig godt sammen og drikkes med det samme. Hvis du ikke har rabarber på lager, så lav den uden eller kom f.eks. frosne jordbær i.

Mætte morgener was last modified: april 21st, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind Salater fra The Food Club på Instagram
næste
Tømmermændspizza

Mere af det samme

Køleskabsgrød

5. september 2012

godmorgen smoothie

3. april 2011

Søndags-smoothie med hindbær

15. januar 2012

Rig på rester med øllebrød

6. november 2012

4 mættende morgenmadsopskrifter

12. januar 2015

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Min Morgenmad

29. marts 2014

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

Vafler på tre måder

17. august 2018

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

8 kommentarer

Julie 21. april 2013 at 13:23

Tak for skøn inspiration. Hvor er dine fine glas mon købt henne?

Svar
Ditte 21. april 2013 at 13:25

Jeg har købt det i Rom, men har set en lignende model hos Notre Dame i København :-)

Svar
Jannie Dahl 21. april 2013 at 13:35

Netto har jævnligt nogle glas, der ligner – med fine guldskruelåg.

Svar
Ditte 21. april 2013 at 13:38

Sejt – tak for tippet :-)

Svar
Kit // A+K =♥ 21. april 2013 at 14:50

Øj, den med rabarber skal jeg så meget lavet. Det lyder som en perfekt måde, at ‘camouflere’ den søde banansmag på – den har jeg ofte lidt svært ved, særligt om morgenen.
Tror faktisk jeg har et par enkelte stænger, fra sidste års høst (:

Svar
Ditte 21. april 2013 at 15:26

Jeg har nemlig også rabarber i fryseren fra sidste år, så jeg kommer en smule frossen rabarber i min smoothie og det er altså lækkert!

Svar
Tine 22. april 2013 at 15:42

Hej Ditte.

Jeg lavede din peanut suppe i aftes, og ÅH, hvor smagte den dog helt fantastisk (selv min meget kræsne kæreste roste den – og mig – til skyerne). Jeg har delt din opskrift på min blog: http://solastdecadeblog.blogspot.dk/2013/04/spicy-peanut-and-chicken-soup.html

Tak for en super inspirende blog!!!

Tine
http://solastdecadeblog.blogspot.dk/

Svar
Ditte 22. april 2013 at 17:10

Hej Tine, skønt at høre og dejligt du deler opskriften :-) God aften til dig.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen