The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

MorgenmadSøde sager

Mmmmm, myslibar!

af Ditte Ingemann 14. februar 2014

myslibar

Jeg har efterhånden en del opskrifter på myslibarer her på bloggen. MEN nu har jeg langt om længe fundet frem til den helt perfekte opskrift – disse små barer smager suverænt godt, og fungerer både som en sød snack om eftermiddagen, og jeg må indrømme de også glider fint ned som morgenmad. Mylisbarerne er glutenfrie, og i stedet for sukker eller alm. sirup bruger jeg dadelsirup til denne opskrift.

myslibarer med mandler

Myslibarer med nøddesmør, ca. 8-10 stk.:

50 g mandelsmør/hasselnøddesmør/jordnøddesmør
3 spsk kokosolie
2-3 spsk honning eller dadelsirup – andet sirup kan bruges
100 g havregryn, brug evt. glutenfrie
60 g mandler, grofthakkede – andre nødder kan bruges
2 spsk frysetørrede bær

Smelt nøddesmør, honning og kokosolie sammen i en lille gryde. Rør det sammen med de øvrige ingredienser, og rør massen godt sammen. Fordel massen i en lille form (ca. 18*18 cm), beklædt med bagepapir  – tryk myslimassen godt sammen i formen og stil den i fryseren i ca. 40 minutter, hvorefter den skæres ud i små barer. Opbevar barerne på køl indtil de skal spises.

myslibarer - glutenfrie

Mmmmm, myslibar! was last modified: februar 5th, 2015 by Ditte Ingemann
34 kommentarer
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Svenske speltsnurrer
næste
Nøddesmør

Mere af det samme

Rå cashew-yoghurt

27. august 2014

Karamelknas?

27. august 2011

Morgendessert

16. april 2015

Sprød morgen-granola

1. november 2014

Sund banansoftice

23. juli 2016

Vaffelfest

26. marts 2017

Lav spiselige julegaver

25. november 2018

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Havregrød & Lakrids

19. januar 2012

Sunde mandel-brownie kugler

7. juni 2015

34 kommentarer

Chalotte 14. februar 2014 at 11:20

Myslibarerne ser superlækre ud! Kan jeg selv lave nøddesmør??? :-)

Svar
Ditte 14. februar 2014 at 11:32

Je, og det er nemt: http://www.thefoodclub.dk/mandelsmor/

Svar
lena 14. februar 2014 at 11:27

mmm…det ser godt ud. Hvordan laver du daddelsirup? Lyder interessant:0)

Svar
Ditte 14. februar 2014 at 11:32

Jeg køber dadelsirup :-)

Svar
Chalotte 14. februar 2014 at 11:40

Super – tak for hjælpen! Myslibarerne bliver et sikkert hit til vinterferiens lange køretur…. :)

Svar
A + K = ♥ 14. februar 2014 at 11:44

De er bare så lækre hjemmelavede barer, og så er de så nemme lige at lave fx til en værtsgave.

– Anne

Svar
Ditte 14. februar 2014 at 16:03

Præcis – elsker hjemmelavede myslibarer ;-)

Svar
Julie L 14. februar 2014 at 15:55

Nøj, hvor ser de lækre ud! Hvor køber du din dadelsirup henne??

Svar
Ditte 14. februar 2014 at 16:03

Lige her: http://www.viivaa.dk/dadelsirup-okologisk.html

Svar
Emma Jo 14. februar 2014 at 16:09

Åh du bliver ved med at forkæle med de super skønne og inspirerende glutenfri opskrifter! Det er SÅ dejligt – der findes ikke mange der er så kreative med netop glutenfrie nydelser – mums, og tak!

Svar
Ditte 14. februar 2014 at 16:14

Dejligt du kan bruge mine opskrifter :-) God weekend til dig.

Svar
Mary-Liz 14. februar 2014 at 19:52

Glædelig Valentins aften:-)

Lækre müslibarer. Jeg vil prøve dine, for det er et blevet et nyt hit til madpakkerne her i huset.

Mary-Liz
http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

Svar
Ditte 15. februar 2014 at 08:52

Rigtig god idé – kan varmt anbefale dem! God lørdag til dig.

Svar
Nadja - Cinnamon, please 15. februar 2014 at 00:10

Hej Ditte,

Ih hvor ser de gode ud! Jeg er nødt til at prøve at lave dem med peanutbutter en dag!

Varme hilsner
Nadja

Svar
Ditte 15. februar 2014 at 08:52

Mmmm, god idé. God weekend.

Svar
Fru Kofoeds Køkken 15. februar 2014 at 00:34

Mmm, jeg ser allerede for mig, at bunden lige runder noget smeltet mørk chokolade – så er det jo helt ligesom de mueslibarer, man fik som barn, bare bedre og sundere :-) Det skal blive godt, når jeg på et tidspunkt begynder at spise gryn igen!

Svar
Ditte 15. februar 2014 at 08:51

Uhhh, ja – lidt mørk chokolade passer vist rigtig godt til disse barer. MUMS!

Svar
Mette Jensen 16. februar 2014 at 16:45

Vil man kunne bruge en anden slags sirup??

Svar
Ditte 16. februar 2014 at 16:51

Ja, helt sikkert – du kan bruge alm. lys sirup, agavesirup eller honning, hvis du bedre kan lide det.

Svar
Jeanette 24. februar 2014 at 20:47

Den fine rist du har det, noget i den stil har jeg ledt efter i viiiiirkelig lang tid, men har endnu ikke fundet den, hvor har du fundet din?! (:

Mvh Jeanette

Svar
Ditte 24. februar 2014 at 20:50

Den er nemlig rigtig fin – jeg har fået den af min mor, som har købt den på et loppemarked :-)

Svar
Maria 13. marts 2014 at 00:27

Hej Ditte, lavede dine musli bar forleden dag og de var virkelig lækre! Men havde dog en udfordring med at få dem til barer, at de bare endte med kun at være musli og komme ned i en krukke istedet (det smagte dog også fantastisk ;-)) Jeg brugte dog honning istedet for sirup og peanutbutter istedet for mandelsmør, tror du det kan havde noget med det at gøre? Da jeg skar i pladen efter frost begyndte det simpelthen at smuldre :(

Svar
Ditte 13. marts 2014 at 07:50

Det lyder mystisk – jeg har brugt og fulgt opskriften over 10 gange og de bliver gode hver gang. Jeg tror det er pga af honning, da det ikke klister på samme måde som sirup. Jeg har både lavet dem med peanutbutter og tahin og det virker også :-)

Svar
Maria 13. marts 2014 at 21:24

Ja, det lyder til det må være honningen, må prøve med sirup næste gang :-) de er virkelig lækre – så det bliver bestemt ikke sidste gang de bliver lavet ;-)

Svar
Maddie 16. marts 2014 at 22:08

De ser rigtig gode ud! Kan man bruge sojaflager istedet for havregryn? Og gojibær istedet for tranebær? :P

Svar
Ditte 16. marts 2014 at 22:25

Jeg har ikke prøvet det…. Men giv det et forsøg :-)

Svar
Maddie 16. marts 2014 at 22:38

Okay, tak for hurtigt svar :)

Svar
Susanne 19. marts 2014 at 19:55

De smagte virkelig godt – tak :)

Svar
Ditte 19. marts 2014 at 22:13

Dejligt :-)

Svar
Nanna 29. september 2014 at 22:51

Hej kan man i stedet for at putte dem i fryseren i 40 min. Putte dem i køleskabet natten over?

Svar
Og Dermed Basta 18. oktober 2014 at 12:12

Så tror jeg da vist jeg ved hvad der skal laves i weekenden. Det ser lækkert ud.

Svar
Sisse 24. marts 2015 at 12:17

de ser gode ud. :-) Kan kokosolien erstattes med et andet fedtstof, f.eks. smør?

Svar
Ditte Ingemann 27. marts 2015 at 17:58

Jeg har ikke prøvet, men det vil jeg tro :-)

Svar
Line Boesen 3. maj 2016 at 21:38

Nu 4. opskriftjeg forsøger på myslibarer, som smuldrer i tusind stykker, når jeg skærer ud…..

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen