The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

MorgenmadSøde sager

Rå cupcakes med saltet choko-top

af Ditte Ingemann 15. maj 2014

raw-cupcakes

Jeg fik lige lyst til at dele en lille opskrift med jer i dag, som jeg faktisk har lavet til min e-bog, Morgenmadsmissionen. Cupcakes lyder nok ikke særlig morgenmads-agtig, men disse små kager er lavet med masser af tørret frugt, nødder og andre gode sager. Jeg har dem med på farten, hvis jeg ikke kan nå at spise morgenmad derhjemme. De kan også bruges som et sødt mellemmåltid – jeg lover de nok skal blive spist. 

{ Små, rå cupcakes, 10 stk. }

Bund:
1,5 dl usaltede cashewnødder
1 spsk chiafrø
4 spsk alm. kokosmel
20 soltørrede dadler uden sten
1 spsk frysetørrede hindbær
1 spsk kokosolie
ca. 2-3 spsk vand

Top:
2 spsk rismaltsirup eller agavesirup
2 spsk smeltet eller meget blødt kokosolie
ca. 3 spsk rå kakaopulver

havsalt til topping

Kom alle ingredienerne til bunden i en foodprocessor/kraftig blender, og blend det hele godt sammen – tilsæt vand, hvis blandingen virker for tør. Når det hele er blendet godt sammen, fordeles blandingen i små muffinforme af papir. Tryk blandingen godt sammen i formen.

Rør ingredienserne til toppen godt sammen og fordel det over de små kager – drys med en smule havsalt på hver kage. Stil kagerne på køl i ca. 2 timer, hvorefter de er klar til at spises.
Kagerne opbevares på køl og holder sig friske i ca. 3-4 dage.

Rå cupcakes med saltet choko-top was last modified: februar 8th, 2016 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Island
næste
Vind min kagebog (e-bog)

Mere af det samme

Rug-pandekager med kanel

4. juli 2012

Min Low Carb Kogebog

24. maj 2015

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

Et sødt indslag

4. april 2013

Hindbærkys

17. januar 2012

Rocky Road

18. november 2012

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

3. januar 2017

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

7 kommentarer

Sonja {Dagmar's Kitchen} 15. maj 2014 at 10:54

Godmorgon! Dessa ser helt ljuvliga ut. Nu blev jag sugen på att testa!

Svar
Ditte 15. maj 2014 at 11:00

De er virkelig gode – dem må du teste :-)

Svar
Michelle 15. maj 2014 at 12:59

haps haps haps !

Svar
Ditte 16. maj 2014 at 11:40

:-)

Svar
Sofie 15. maj 2014 at 13:18

De ser lækre ud! Men hvor køber man chiafrø? Umiddelbart har jeg ikke kunnet finde det. Og jeg ser det i mange opskrifter rundt omkring :)

Svar
Ditte 16. maj 2014 at 11:41

De kan efterhåden købes rigtig mange steder – men du kan helt sikkert få dem i Helsekostbutikker… Og du kan også sagtens undlade dem i opskriften – de smager godt alligevel.

Svar
_our food stories_ 16. maj 2014 at 14:05

oh my…this looks so delicious!! WOW
x
laura&nora

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen