Jeg fik lige lyst til at dele en lille opskrift med jer i dag, som jeg faktisk har lavet til min e-bog, Morgenmadsmissionen. Cupcakes lyder nok ikke særlig morgenmads-agtig, men disse små kager er lavet med masser af tørret frugt, nødder og andre gode sager. Jeg har dem med på farten, hvis jeg ikke kan nå at spise morgenmad derhjemme. De kan også bruges som et sødt mellemmåltid – jeg lover de nok skal blive spist.
{ Små, rå cupcakes, 10 stk. }
Bund:
1,5 dl usaltede cashewnødder
1 spsk chiafrø
4 spsk alm. kokosmel
20 soltørrede dadler uden sten
1 spsk frysetørrede hindbær
1 spsk kokosolie
ca. 2-3 spsk vand
Top:
2 spsk rismaltsirup eller agavesirup
2 spsk smeltet eller meget blødt kokosolie
ca. 3 spsk rå kakaopulver
havsalt til topping
Kom alle ingredienerne til bunden i en foodprocessor/kraftig blender, og blend det hele godt sammen – tilsæt vand, hvis blandingen virker for tør. Når det hele er blendet godt sammen, fordeles blandingen i små muffinforme af papir. Tryk blandingen godt sammen i formen.
Rør ingredienserne til toppen godt sammen og fordel det over de små kager – drys med en smule havsalt på hver kage. Stil kagerne på køl i ca. 2 timer, hvorefter de er klar til at spises.
Kagerne opbevares på køl og holder sig friske i ca. 3-4 dage.
7 kommentarer
Godmorgon! Dessa ser helt ljuvliga ut. Nu blev jag sugen på att testa!
De er virkelig gode – dem må du teste :-)
haps haps haps !
:-)
De ser lækre ud! Men hvor køber man chiafrø? Umiddelbart har jeg ikke kunnet finde det. Og jeg ser det i mange opskrifter rundt omkring :)
De kan efterhåden købes rigtig mange steder – men du kan helt sikkert få dem i Helsekostbutikker… Og du kan også sagtens undlade dem i opskriften – de smager godt alligevel.
oh my…this looks so delicious!! WOW
x
laura&nora