The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Morgenmad med masser af smag

af Ditte Ingemann 25. juni 2013

I hverdagene består min morgenmad oftest af grød, yoghurt, smoothie, rugbrød og andre nemme ting, som kan laves og spises i en fart. Hvis jeg har god tid, så elsker jeg at lave varm morgenmad og jeg er typen, der kan spise stort set alt fra morgenstunden. 

Jeg har en fantastisk god saftpresser, men det er altså for sjældent, at den kommer i brug – og det er på trods af, at jeg er helt pjattet med saft af frugt og grønt – min favorit er æble, gulerod og ingefær!

Forleden morgen skulle mit køleskab have en oprydning, så jeg lavede en “fry-up” med alt godt fra grøntsagsskuffen og toppede det af med æg – stort hit!

Jeg har ingen mål på hverken saft eller grøntsagspande-med-æg, men det er meget simpelt. Svits forskellige grøntsager i en smule olie; f.eks. asparges, løg, squash, peberfrugt og tomat – slå et par æg ud ovenpå, krydr med salt og peber, og pynt med radiser og brøndkarse. Perfekt morgenmad sammen med et stort glas friskpresset saft.

Morgenmad med masser af smag was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Smagen af sommer
næste
Guide til Almería

Mere af det samme

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Morgenmadsmissionen på udsalg

9. marts 2014

godmorgen smoothie

3. april 2011

Pink grød

16. april 2012

Baconmuffins fra GO’morgen DK

6. februar 2015

Min Morgenmad

29. marts 2014

Vaniljevafler med quinoa & banan

20. januar 2014

Søndagssaft

16. oktober 2011

Morgendessert

16. april 2015

Æble & Spinat

29. december 2011

6 kommentarer

Nina 25. juni 2013 at 15:34

aaaahhhhh – ser skønt ud. Jeg kan også spise alt om morgenen – elsker at være på ferie på gode hoteller, hvor man kan få alt muligt forskelligt udi æg, omelet, kød osv. Og hvor nogen har gidet skære frugt ud til en. Dog er der alt for sjældent gode juicer à la den type, du laver. Det mest eksotiske er som regel, når der er frisk grapejuice. Det er til gengæld min favorit af alle juicer…… :-)

Svar
Ditte 26. juni 2013 at 22:24

Tak for din kommentar, Nina. Jeg er også vild med at være på ferie og få serveret god morgenmad – love it ;-)

Svar
Elin 26. juni 2013 at 22:38

Dette ser utrolig godt ut :) Du tar fantastiske flotte bilder.

Svar
Ditte 26. juni 2013 at 22:53

Tusind tak, Elin – dejligt du læser med.

Svar
Susanne Eriksen 14. juli 2013 at 21:41

Hvilken juicepresser har du? :)

Svar
Ditte 14. juli 2013 at 21:56

En model fra Philips

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen