I hverdagene består min morgenmad oftest af grød, yoghurt, smoothie, rugbrød og andre nemme ting, som kan laves og spises i en fart. Hvis jeg har god tid, så elsker jeg at lave varm morgenmad og jeg er typen, der kan spise stort set alt fra morgenstunden.
Jeg har en fantastisk god saftpresser, men det er altså for sjældent, at den kommer i brug – og det er på trods af, at jeg er helt pjattet med saft af frugt og grønt – min favorit er æble, gulerod og ingefær!
Forleden morgen skulle mit køleskab have en oprydning, så jeg lavede en “fry-up” med alt godt fra grøntsagsskuffen og toppede det af med æg – stort hit!
Jeg har ingen mål på hverken saft eller grøntsagspande-med-æg, men det er meget simpelt. Svits forskellige grøntsager i en smule olie; f.eks. asparges, løg, squash, peberfrugt og tomat – slå et par æg ud ovenpå, krydr med salt og peber, og pynt med radiser og brøndkarse. Perfekt morgenmad sammen med et stort glas friskpresset saft.
6 kommentarer
aaaahhhhh – ser skønt ud. Jeg kan også spise alt om morgenen – elsker at være på ferie på gode hoteller, hvor man kan få alt muligt forskelligt udi æg, omelet, kød osv. Og hvor nogen har gidet skære frugt ud til en. Dog er der alt for sjældent gode juicer à la den type, du laver. Det mest eksotiske er som regel, når der er frisk grapejuice. Det er til gengæld min favorit af alle juicer…… :-)
Tak for din kommentar, Nina. Jeg er også vild med at være på ferie og få serveret god morgenmad – love it ;-)
Dette ser utrolig godt ut :) Du tar fantastiske flotte bilder.
Tusind tak, Elin – dejligt du læser med.
Hvilken juicepresser har du? :)
En model fra Philips