Jeg bagte denne sommerlige kage i går, og udover at den er ultra nem at lave, så er den også velsmagende og yndig at se på. Lige nu smager de danske jordbær af sol og sommer, så det er egentlig bare med at komme i gang med at bage. Jeg serverede kagen som dessert efter en spansk-inspireret middag, og jeg har netop lige nydt de sidste rester af den.
Du kan sagtens erstatte orangeblomstvand med revet appelsinskal og en smule appelsinsaft!
12 kommentarer
Sikke en smuk og vidunderlig solskinskage :)
Så er det da bare sommer :))
Jeg blir så glad af dine billeder og sikke en skøn smag :O)
TAK – den smagte også af sommer :-) mmmmm!
Din sommerkage ser simpelthen SÅ lækker og indbydende ud, smukke billeder!
Tusind tak, Inger :-)
Virkelig gode billeder og sikke en lækker kage…. mums, den må testes
Jeg må lige høre dig hvor du køber appelsinblomstvand henne?
Mange tak, Mette – jeg har købt det hos urtegaarden :-)
Som altid smuk og indbydende billed. Hvilke blomster er det der kan spises , og hvor får man fat i dem m ? . K.h Eva
Tusind tak, Eva – jeg har ikke den store viden om blomster, men jeg har små stedmoderblomster/hornvioler på min terrasse, som er spiselige og meget yndige :-) Jeg har før købt pakker med spiselige blomster i Torvehallerne i København. God søndag til dig.
Hej!
Den kage ser virkelig lækker ud. Spekulerer dog på hvorfor du bruger ricotta og ikke mascarpone? For mig er mascarpone lige lidt mere kage-agtigt end ricotta
Ricotta smager fantastisk og passer perfekt til denne kage… men du kan sagtens bruge mascarpone i stedet.
Hej Ditte!
Den sommerkage må vi bare prøve, mascarpone og jordbær lyder som en perfekt combi.
Tjek evt. vores blog.
Regel nummer 4 – kun 2 kokke i køkkenet på samme tid ;)
Mange madhilsner Kalorie Kaos
God idé – den smagte fantastisk :-) Vil helt sikkert tjekke jeres blog ud!