The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Smagen af sommer

af Ditte Ingemann 22. juni 2013

Jeg bagte denne sommerlige kage i går, og udover at den er ultra nem at lave, så er den også velsmagende og yndig at se på. Lige nu smager de danske jordbær af sol og sommer, så det er egentlig bare med at komme i gang med at bage. Jeg serverede kagen som dessert efter en spansk-inspireret middag, og jeg har netop lige nydt de sidste rester af den. 

Du kan sagtens erstatte orangeblomstvand med revet appelsinskal og en smule appelsinsaft!

Smagen af sommer was last modified: juni 22nd, 2013 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Majs-maniac
næste
Morgenmad med masser af smag

Mere af det samme

Kæmpelæske & Sidevogn

3. juni 2012

Festkage!

13. december 2014

Chocolate Chick in Action

20. marts 2011

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Gammeldaws æblekage

18. september 2015

Det tårnhøje helvede

17. november 2010

Kys med kakao!

13. april 2013

Moussekage med hyldeblomst

28. juni 2016

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

11. juli 2015

12 kommentarer

Birgit Mathiesen 22. juni 2013 at 20:39

Sikke en smuk og vidunderlig solskinskage :)
Så er det da bare sommer :))
Jeg blir så glad af dine billeder og sikke en skøn smag :O)

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 21:06

TAK – den smagte også af sommer :-) mmmmm!

Svar
Inger 22. juni 2013 at 21:03

Din sommerkage ser simpelthen SÅ lækker og indbydende ud, smukke billeder!

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 21:05

Tusind tak, Inger :-)

Svar
mette 22. juni 2013 at 21:49

Virkelig gode billeder og sikke en lækker kage…. mums, den må testes
Jeg må lige høre dig hvor du køber appelsinblomstvand henne?

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 22:46

Mange tak, Mette – jeg har købt det hos urtegaarden :-)

Svar
Eva staby 23. juni 2013 at 10:15

Som altid smuk og indbydende billed. Hvilke blomster er det der kan spises , og hvor får man fat i dem m ? . K.h Eva

Svar
Ditte 23. juni 2013 at 11:57

Tusind tak, Eva – jeg har ikke den store viden om blomster, men jeg har små stedmoderblomster/hornvioler på min terrasse, som er spiselige og meget yndige :-) Jeg har før købt pakker med spiselige blomster i Torvehallerne i København. God søndag til dig.

Svar
Cecilie 23. juni 2013 at 11:49

Hej!

Den kage ser virkelig lækker ud. Spekulerer dog på hvorfor du bruger ricotta og ikke mascarpone? For mig er mascarpone lige lidt mere kage-agtigt end ricotta

Svar
Ditte 23. juni 2013 at 11:55

Ricotta smager fantastisk og passer perfekt til denne kage… men du kan sagtens bruge mascarpone i stedet.

Svar
Kalorie Kaos 24. juni 2013 at 00:09

Hej Ditte!

Den sommerkage må vi bare prøve, mascarpone og jordbær lyder som en perfekt combi.

Tjek evt. vores blog.
Regel nummer 4 – kun 2 kokke i køkkenet på samme tid ;)

Mange madhilsner Kalorie Kaos

Svar
Ditte 24. juni 2013 at 22:13

God idé – den smagte fantastisk :-) Vil helt sikkert tjekke jeres blog ud!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen