The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Majs-maniac

af Ditte Ingemann 21. juni 2013

Så er jeg hjemvendt fra ferie, og havde bestemt håbet på at blive modtaget af et strålende grill-vejr, men desværre byder de næste mange dage på regnvejr, hvilket betyder at mine grillede majskolber har lange udsigter medmindre jeg bare trodser regnen og griller alligevel. Jeg er nemlig blevet helt tosset med grillede majskolber, og det er så nemt at pifte de skønne solgule kolber op, så de kommer til at smage helt fantastisk. 

Du kan lave alle mulige slags kryddersmør, men jeg valgte at lave en chili/paprika-smør til disse majskolber, dryssede med grofthakket oregano og rev masser af parmesan henover.

Majskolberne kommes på grillen (læg dem evt. i en skål med vand 15 minutter før de skal grilles) med blade og grilles i ca. 15 minutter eller indtil bladene er helt sorte. Lad dem køle en smule af før blade og tråde fjernes, hvorefter der kommes smør, krydderurter og ost på.

Majs-maniac was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Buenos dias
næste
Smagen af sommer

Mere af det samme

Sommersvin

23. april 2014

Grøn mandag / Spis vegetarisk

24. oktober 2016

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Ærtesuppe med broccoli

30. oktober 2014

F for falafel

29. august 2013

Kartoffeltid!

17. september 2012

Boller i karry

7. april 2016

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Falafel-vafler

19. januar 2017

Blomkålspizza

12. december 2015

8 kommentarer

Dorte Braae 21. juni 2013 at 16:41

Elsker elsker grillere majskolber:0)

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 12:43

OGSÅ MIG :-)

Svar
Hessner 21. juni 2013 at 22:55

Jeg synes det er virkelig lækkert med majs ( især grillede). men lige så lækkert jeg synes det er, lige så irriterende er det mellem tænderne bagefter ._.’

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 12:40

Det har du ret i – det er nemlig super irriterende!

Svar
Madling 22. juni 2013 at 22:17

Majs er bare SÅ lækre, og hvor er det flotte billeder, du har taget :-)

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 22:45

TAK – majs er nemlig bare rigtig lækre ;-)

Svar
Anne 22. juni 2013 at 22:38

Hvor ser de gode ud, og meget smukke billeder! :)

Svar
Ditte 22. juni 2013 at 22:45

Mange tak – de smagte ogå super godt.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen