The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Brød á la Barca

af Ditte Ingemann 22. maj 2012

Idéen til disse frokost/pizzabrød opstod da jeg så nogle lignende hos en bager i Barcelona. Nu har jeg prøvet at kopiere brødene, dog uden at have smagt de originale, men mine blev super sprøde og lækre – perfekt til frokost eller som tilbehør til f.eks. suppe eller sommerens grillmad.

Bunden er lavet efter min opskrift på pizzadej, men denne gang brugte jeg min nye bagesten – ja, så fik jeg lige nævnt, at jeg har fået en bagesten. Den fik jeg i gave af min kære mand og jeg skulle selv gætte hvor gaven var, hvilket var ret svært, da jeg ikke lige tænkte, at ovnen var et oplagt sted :-). Nå, men jeg er vældig begejstret for stenen og jeg synes at kunne mærke og smage forskel på mit brød – det bliver i hvert fald mere sprødt end tidligere, så jeg kan allerede nu anbefale at skaffe en sådan sten.

Fyldet til pizzabrødene, kan varieres som man lyster, men min favorit blev den med stegte rødløg, babyspinat og pinjekerner – meget lækker kombination. Derudover lavede jeg en med tun, syltede peberfrugt fra Barcelona og stegte rødløg, mens den sidste var helt simpel med revet lagret cheddar, frisk rosmarin og sort peber.

Alle brødene fik en sjat olivenolie inden afgang i ovnen, hvor de blev bagt med fuld skrue på varmen i ca. 10 minutter.

Brød á la Barca was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Spinatsmoothie, sommer, sol & søndag
næste
Pebermynte-sandwich

Mere af det samme

Sliding into a new year

1. januar 2013

Falafel-vafler

19. januar 2017

Radisen & ferskenen

7. juli 2012

Nem hummus på tre måder / Salatsnedker

25. august 2018

Moderne rugbrødsmadder

7. marts 2017

Grøn Mandag / Fyldte søde kartofler

29. august 2016

Pakora med yoghurtdip

10. april 2017

Rød “risotto”

16. oktober 2012

Frokostpizza med køleskabsrester

11. december 2012

Svensk pølseret

13. november 2015

8 kommentarer

Monsterscircus 22. maj 2012 at 19:54

Ej hvor ser de sprøde ud, fed kombi men pinjekerne og spinaten, tak for det fine tips perfekt til picnic! Ha en dejlig aften!

Svar
Ditte 22. maj 2012 at 19:59

Dejlig ide med picnic – det er præcis det de skal bruges til ;-)

Svar
Didda 23. maj 2012 at 04:43

Elsker altså bare den måde du tager billeder på. Alt ser bare så rigtig lækkert ud ! :)

Svar
Ditte 23. maj 2012 at 05:47

Tusind tak for din søde kommentar Didda!

Svar
walkinrunout 23. maj 2012 at 07:27

Nøj det ser godt ud… hvor køber man sådan en bagesten? og er det lige meget hvilken én man køber? (nu ved jeg godt det var en gave, men det kan jo være du også har været nysgerrig)

Svar
Ditte 23. maj 2012 at 07:38

Der findes forskellige slags bagesten, men min er lavet af støbejern, hvilket fungerer rigtig godt. Den er købt i Metro til ca. 300 kr. De kan nogle gange findes på tilbud rundt om i supermarkederne :-)

Svar
Magda 24. maj 2012 at 20:35

Ååh, jag kunde inte låta bli att göra dem… Super, super goda! Hade ingen spenat hemma utan det blev broccoli i stället… Fungerade helt ok :-) Kommer att lagas många, många gånger i sommar! Ha det gott! :-)

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 21:09

Lækkert med broccoli – god idé!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen