The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatVegetar

Ristede pastinakker med sød tahindressing

af Ditte Ingemann 20. oktober 2016

pastinakker
Jeg eeeeeelsker pastinakker – især hvis de er bagte eller stegte, og blandet med sød tahindressing! Denne opskrift er super simpel, men virkelig velsmagende, og står på menuen ret ofte hos mig i vintermånederne. 

pastinakker-1

{ Ristede pastinakker med sød tahindressing }
Tilbehør til 4 personer

Til denne ret kan du også bruge persillerødder eller gulerødder – du kan også mixe forskellige typer af rodfrugter.

6 pastinakker
3 spsk smør
salt

Dressing:
2 spsk tahin
1 spsk ahornsirup
ca. 3-4 spsk vand
1 tsk stødt spidskommen
salt

Topping:
Kernerne fra 1 granatæble
4 stilke mynte

Skræl pastinakkerne og skær dem ud i små stave. Varm smør op i en pande og steg pastinakkerne i ca. 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og stadig har en smule bid.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en smule mere vand. Fordel de ristede pastinakker på et fad og fordel dressingen henover. Drys med granatæblekerner og finthakkede mynteblade.

*****************
Hvis du gerne vil spise flere grøntsager og have en vegetarisk dag ind imellem, så er min nye bog, VEGETAR måske noget for dig? Den indeholder 140 opskrifter, så det er lidt af en moppedreng og der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Der er alt fra kimchi og surdej til burger og “kødboller”. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Hvis du vil have en signeret udgave af bogen, så skynd dig at bestille den nu. Læs mere lige her.

Ristede pastinakker med sød tahindressing was last modified: marts 15th, 2018 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Konkurrence // Blender
næste
Choke-shake med avocado & hemp

Mere af det samme

Månetørrede tomater

7. november 2011

Rød, gul, grøn…

16. februar 2012

galette au fromage de chèvre

28. januar 2012

Rødbedesuppe med dukkah

19. september 2012

Økologisk appelsinsalat – perfekt til julemaden

6. december 2018

Vintersuppe med rødbede

20. november 2013

Bagte gulerødder med rød dukkah

7. maj 2017

Julesalat med and

24. december 2015

Kraut med æble, ingefær og fennikel

23. oktober 2015

Kikærte-curry med kærlighed

5. januar 2012

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen