The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Pebermynte-sandwich

af Ditte Ingemann 24. maj 2012

Efter min ismaskine har stået lidt stille de sidste uger, kom der endelig gang i den igen sidste weekend, hvor jeg lavede min favorit-is; pebermynteis! Isen blev ikke dårligere af at komme i selskab med et par kiks og lidt mørk chokolade.

Issandwich med mint og chokolade, 12 stk.

24 kiks (jeg brugte fuldkornsdigestive)
100 g. mørk chokolade med mintsmag (frisk mynte kan hakkes og bruges i stedet sammen med mørk chokolade)
280 g. kondenseret mælk
3,5 dl. piskefløde
50 g. mørk, smeltet chokolade til pynt
Evt. et par dråber naturlig grøn farve

Kondenseret mælk røres med finthakket chokolade og evt. et par dråber grøn farve. Fløden piskes til let skum og de to ting blandes sammen. Ismassen hældes på en ismaskine og køres i ca. 35-40 minutter eller indtil den har en konsistens som tyk og fast softice.

Isen fordeles på kiksebunde og der lægges en kiks på toppen og trykkes let – jeg pakkede mine issandwich ind i film med det samme og lagde dem i fryseren. Efter et par timer tages de ud og kiksetoppene pensles med mørk, smeltet chokolade (dette kan selvfølgelig også gøres inden man laver isen) og de lægges tilbage i fryseren indtil de skal spises.

Disse sandwich kan varieres med alle slags is og er super som en lille dessert til kaffen eller bare på en helt almindelig torsdag i solskinnet :-)

Pebermynte-sandwich was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
22 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Brød á la Barca
næste
Traditionsrige tarteletter

Mere af det samme

De søde sager

11. september 2014

Sukkerfrie kager

28. marts 2015

Dumle

26. januar 2011

Min første creme brulee

21. august 2012

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Gulerodskage deluxe

29. juni 2014

Sankt Hans kage

22. juni 2015

Raw brownies

8. september 2014

Tiramisu med et twist

12. januar 2013

grov crumble med abrikoser & karamel

12. juli 2012

22 kommentarer

Christine & Laura 24. maj 2012 at 10:49

Gud hvor ser de bare fantastisk lækre ud, det lyder helt vildt godt med mint smag :)
Ha’ en god dag!

Kh Christine

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 11:09

De smager også fantastisk lækkert :-) god dag til dig!

Svar
Luise / Sesam, Sesam 24. maj 2012 at 11:12

Åhh, hvor er det tarveligt at lægge sådan noget ud, når jeg sidder i et varmt klasselokale og langt hellere ville være ude i den bagende sol med en kold is i hånden.
Det ser godt nok lækkert ud !
Kh
Luise / Sesam, Sesam

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 11:27

Føler med dig – du må ud og have en kæmpe is når du har fri ;-)

Svar
Elin 24. maj 2012 at 11:12

Åhh, så smakfullt, delikat og lekkert det ser ut. Flott bilder. Ha en fin fin dag :-)

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 11:28

Tusind tak Elin – også fin dag til dig!

Svar
Christina 24. maj 2012 at 11:23

Mums altså – sikke du kan friste. Nu er mint is, chokolade og issandwich jo absolutte favoritter, så når du ligefrem forener disse tre, er det da svært ikke at blive lækkersulten ;-)

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 11:29

Det er den perfekte kombination :-)

Svar
Monsterscircus 24. maj 2012 at 12:15

Super lækker farve, uha jeg elsker is sandwich. Håber du får en fantastisk dag i solen.

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 12:21

Issandwich er fantastiske – tror jeg er afhængig af de små banditter :-)

Svar
Birgit Mathiesen 24. maj 2012 at 18:15

Nu ved jeg bare hvad jeg ønsker mig… en ismaskine og helst allerede i aften, MUMS :O)

Svar
Ditte 24. maj 2012 at 20:20

Jeg kan godt anbefale dig at investere i en ismaskine – dog vil jeg også advare dig, for det betyder man godt kan komme til at spise meget is… hele tiden :-)

Svar
nanna 25. maj 2012 at 09:38

Det ser godt nok lækkert ud! Og super flot side. Jeg har først opdaget dig nu, men kommer bestemt tilbage.

Svar
Ditte 25. maj 2012 at 11:13

Det lyder rigtig godt – dejligt du kan lide min blog :-)

Svar
Vibeke Lentz 27. maj 2012 at 07:19

Hvor er du god, hold op hvor er de fine-jeg er også helt dårlig med pebermynte is, kombineret med kiksene tror jeg det er både en voksen og børnefavorit, som må prøves straks!)

Svar
Ditte 27. maj 2012 at 09:59

Det er i hvert fald en favorit hos mig og er ret sikker på at, sådan en lille is-hapser falder i god smag hos børn :-)

Svar
Benedikte Capion 28. maj 2012 at 06:27

Hvor er de smukke!

Svar
Ditte 28. maj 2012 at 07:12

Tak!

Svar
sofia 28. maj 2012 at 11:56

Disse lækkerier må jeg da bare prøve, men er desværre ikke ejer af en ismaskine… Tror du isen kan laves uden?
Masser af sommerkys herfra <3

Svar
Ditte 28. maj 2012 at 14:26

Jeg har prøvet at fryse en del på almindelig vis, som desværre blev hård og meget krystalliseret. Hvis du laver den uden ismaskine, er det vigtigt at røre i den undervejs, hvilket jeg ikke gjorde!

Svar
Anne Lotte 11. juni 2012 at 20:05

Det ser helt vildt lækkert ud.
Hvad for noget chokolade bruger du?
Tænker, at man må kunne bruge After Eight (selvom det er lidt dyrt :-)

Jeg har lige luret hvordan vores ismaskine virker og mums, jeg går amok.
Klidmosterens hindbæris kan anbefales, det er den første der blev vellykket for mig.
Den her må gerne blive den næste ;-)

Svar
Ditte 13. juni 2012 at 19:48

Du kan sagtens bruge After Eight – jeg brugte selv noget lignende! Det lyder sørme også lækkert med hindbæris.. måske jeg skulle overveje det :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen