The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKageSøde sager

Bountykage

af Ditte Ingemann 26. oktober 2014

Bountykage

Denne skønne bountykage er fra min kogebog “Sunde Søde Sager”, og forleden delte jeg opskriften på min Instagram-konto, og selvfølgelig vil jeg også dele den her på bloggen. Jeg elsker kombinationen af kokos og chokolade, og derfor har jeg døbt denne kage “Bountykage”. Kagen er nem at lave og kræver ikke mange ingredienser, og så er den perfekt som en lækker dessert eller blot til en kop eftermiddagskaffe. 

Bounty-tærte

Kokostærte med chokoladefyld aka. Bountykage, 6-8 pers.: (Opskrift fra Sunde Søde Sager)

Bund:
350 g alm. revet kokosmel
6-7 spsk blødt kokosolie
2 æg, str. L eller 3 str. M
2-4 spsk honning, agavesirup eller ris malt sirup

Fyld:
2 dl fløde (kan erstattes af fed kokosmælk)
175 g mørk chokolade, 85%
2-4 spsk honning, agavesirup, stevia eller ris malt sirup

Pynt:
kokosflager eller friske bær

Rør kokosmel, kokosolie, æg og sirup godt sammen – dejen skal være sammenhængende og klistret. Pres dejen ned i en springform eller tærteform (22 cm), beklædt med bagepapir eller smurt. Sørg for, at dejen går en smule op af formens kanter.

Bag tærtebunden i ovnen ved 175 grader i ca. 15-20 minutter, eller indtil den er gylden.

Varm fløden op til kogepunktet, og hæld den over finthakket chokolade i en skål. Rør forsigtigt rundt, og tilsæt sirup. Når chokoladecremen er glat og skinnende, hældes den over i den afkølede tærtebund.

Sæt tærten på køl i ca. 2 timer, hvorefter den er klar til servering. Tærten kan holde sig på køl i ca. 2-3 dage.

Dejlig bountykage

Bountykage was last modified: april 24th, 2015 by Ditte Ingemann
24 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
“Spaghetti” Carbonara
næste
Ærtesuppe med broccoli

Mere af det samme

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Chokoladekage med tiramisucreme

5. december 2016

Kongekagen!

1. november 2012

Min mærkelige marengs

18. juni 2012

Ispinde med peanutbutter & havsalt

25. maj 2016

Mine festlige fuldkornsmuffins

9. august 2012

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

Sig det med julebiscotti…

19. december 2012

Karamelknas?

27. august 2011

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

24 kommentarer

Tina Nymann 26. oktober 2014 at 21:20

Hold da helt op, hvor er den flot:-)
– og med de ingredienser smager den garanteret himmelsk…..
Oplagt at servere til næste fødselsdag her i huset Birkeholm…..

Svar
Ditte Ingemann 26. oktober 2014 at 21:24

Rigtig god idé at lave den som fødselsdagskage :-) Den er super lækker!

Svar
Maiken C 26. oktober 2014 at 21:22

Hej Ditte :-) hvor ser den kage lækker ud … den må jeg snart prøve at bage :-) Ha’ en god søndag aften. Hilsen Maiken

Svar
Ditte Ingemann 26. oktober 2014 at 21:25

Tusind tak, og i lige måde, Maiken!

Svar
Lis Steeden 26. oktober 2014 at 22:39

Yum…looks too good to be eaten… :)

Svar
Ditte Ingemann 27. oktober 2014 at 08:49

Weeeeeee, thanks ;-)

Svar
Sandi 27. oktober 2014 at 11:50

Hejsa
Et enkelt spørgsmål. Jeg er ikke speciel optaget af, at de kager jeg bager er sunde, men forsøger allivevel fra tid til anden at tænke mig om. Hvorfor er denne kage i kategorien “sunde søde kager”? Kokos og kokosmælk er (så vidt jeg ved) nemlig den absolut ENESTE type af begetabilsk fedt, som består af mættede fedtsyre, hvilket betyder, at kokos faktisk netop ikke er sund, hverken som kokosmel eller -mælk? Måske jeg tager fejl, så du må endelig sige til :-).

Svar
Ditte Ingemann 27. oktober 2014 at 14:48

Hej Sandi, Ja, der er sket meget når det kommer til forskningen af mættet fedt de sidste mange år, og faktisk er kokos lidt af en super-food, især kokosolie er meget sundt. Du kan læse meget mere om kokos i disse artikler:
http://iquitsugar.com/the-ins-and-outs-of-a-coconut/
http://www.alun.dk/sund-kost/slank-kokosolie.html
http://www.madbanditten.dk/2013/06/29/7-gode-grunde-til-at-bruge-kokosolie/

Svar
zeynab mohamed 27. oktober 2014 at 17:11

This looks incredible, I really need to make this.
Zeynab x

The Beautifully Disastrous

Svar
Ditte Ingemann 27. oktober 2014 at 21:02

Thank you :-)

Svar
Stinna 27. oktober 2014 at 19:16

Hold da op hvor ser dne lækker ud. Den vil jeg prøve i weekenden :-)

Svar
Ditte Ingemann 27. oktober 2014 at 21:02

Mange tak, Stinna – håber den falder i din smag!

Svar
Inger 29. oktober 2014 at 13:17

Jeg er vild med din Bountykage, den er simpelthen så lækker, men jeg er også stor fan af kokos og chokolade, en perfekt kombination! Jeg har brugt din opskrift 2 gange, begge gange med stor succes, og vores gæster var vildt begejstrede. Jeg er for øvrigt mega glad for din bog “Sunde, Søde Sager” :-)) Den er fyldt med masser af god inspiration og så alle de FLOTTE billeder !!!

Svar
Ditte Ingemann 29. oktober 2014 at 17:00

Tusind tak, Inger – det betyder så meget for mig. Jeg er også helt vild med denne kage – der er ikke meget som stikker kombinationen af mørk chokolade og kokos!

Svar
marianne 4. november 2014 at 23:35

har prøvet din bountykage men den blev tør i kanten , jeg havde også meget kokosmasse tilbage
brugte tre æg, hvad tror du kan være årsagen skal den være kokosmakron agtig ?

Svar
Ditte Ingemann 5. november 2014 at 10:09

Det er vigtigt at bruge store æg, så massen bliver fugtig. Der skal dog være meget kokosbund, men den må ikke blive tør. Jeg må vist selv teste opskriften igen, og se om jeg skal skrue ned for mængden af kokosmel :-)

Svar
Charlotte 7. november 2014 at 21:50

Your are an amazing photographer! great pics, great recipes! thanks for sharing :)

Svar
Ditte Ingemann 8. november 2014 at 11:30

Thank you so much!

Svar
Augusta 25. november 2014 at 10:25

Hej Ditte

Har først opdaget din blog og bøger i sidste uge, men kastede mig fluks over denne smukke søde sag og hvilket hit den var! Tusind tak fro ny mad-inspiration, når jeg mindst ventede det.
Kh
Augusta

Svar
Ditte Ingemann 25. november 2014 at 20:41

Hej Augusta, Det er jeg rigtig glad for at høre – dejligt du kunne lide min kage :-)

Svar
Sjuzanna 3. februar 2015 at 10:08

Hvor ser den kage lækker ud:-) Jeg vil nemlig bage en god og sund kage til min søns fødselsdag imorgen, og faldt over din kage:-) Den skal serveres imorgen, men jeg kunne godt tænke mig at bage den i aften… så mit spørgsmål går ud på, om den kan holde sig til imorgen? (Hvordan skal den opbevares på bedste vis?). Kh. Sjuzanna

Svar
Toan 24. april 2015 at 13:04

Har fulgt opskriften. Kokosbunden er tør og mangler fedme og sødme. Chokoladen er for bittert pga. den høje procent. Jeg tænkte ikk bounty da tog en bid.

Svar
Ditte Ingemann 24. april 2015 at 13:10

Det er jeg da rigtig ked af at høre – jeg er vild med den mørke, bitre chokolade, og man kan selvfølgelig sagtens vælge en type chokolade med mere sukker og mælk… Det er en smagssag :-)

Svar
Audra M 26. maj 2015 at 01:49

Is it possible to get this recipe in English? It looks so good and I would love to try it!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen