The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Søndagssødt

af Ditte Ingemann 28. april 2013

Rocky road er nok en af de nemmeste ting at lave og de er perfekte, hvis man trænger til lidt sødt eller som en lille ting til kaffen i stedet for dessert. Det kræver egentlig bare noget godt chokolade og fyld efter eget valg og lyst! Bum – det er nemt!

Rocky Road, ca. 18-20 stk.:

250 g mørk chokolade
40 g tørrede tranebær
60 g skumfiduser
75 g g hasselnødder
25 g tørrede abrikoser

Smelt chokoladen forsigtigt over et vandbad – sørg for at temperere chokoladen ordentligt (du kan læse mere her). Hak hasselnødder og abrikoser groft. Hæld den smeltede chokolade over nødder, skum og tørret frugt og rør det hele godt sammen.  Hæld massen i en lille form/bradepande med bagepapir.
Sæt formen på køl i ca. 3 timer, hvorefter massen skæres ud i små tern og opbevares i en dåse på køl.

Rocky road kan sagtens laves med andre typer af nødder, knuste kiks og tørret frugt, så brug hvad du har i køkkenskabene – jeg garanterer, at de kommer til at smage godt!

 

Søndagssødt was last modified: april 28th, 2013 by Ditte Ingemann
13 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Suveræne surdejsboller
næste
Ultra nem pæretærte

Mere af det samme

★ Glædelig jul ★ Konfekt på 5...

23. december 2017

Flødebolle-fest

7. april 2013

Vafler til weekenden…

15. februar 2013

De bedste cookies ★

15. oktober 2013

Homemade peanut cookies

27. februar 2012

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Pop, pop, popcorn!

30. september 2012

Dejlige dadelkugler

13. september 2012

Sødt decemberguf

9. december 2013

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

13 kommentarer

Eva staby 28. april 2013 at 10:57

Mums de ser lækre og meget nemme ud :-)

Svar
Ditte 28. april 2013 at 11:38

Det er de også! Helt klart værd at teste :-)

Svar
mabrsa 28. april 2013 at 11:56

I hvor lækkert, det må jeg prøve en dag :D
Hvad er det for en skrift du bruger til billedet?

Svar
Ditte 28. april 2013 at 12:01

Tak :-) skriften er skrevet på en tavle med kridt ;-)

Svar
Katja Engel 28. april 2013 at 15:47

Tusind tak for redningen. Blev ringet op af et vennepar som inviterede sig selv på kaffe 3 timer før ankomst. Havde dog ingen skumfiduser så kom bare flere nødder og abrikoser i. MUMS siger vi alle sammen ;D

Svar
Ditte 28. april 2013 at 16:37

Perfekt til uventede gæster – dejligt I kunne lide dem ;-)

Svar
Charlotte Gissel 28. april 2013 at 16:22

Min ynglings juleslik! Prøv at brug saltet pecannødder eller mandler, det smager rigtig godt sammen med chokoladen og skumfidus.
God søndag
Vh Charlotte G

Svar
Ditte 28. april 2013 at 16:36

Mmm, lækkert – det vil jeg prøve næste gang :-)

Svar
rosmary 28. april 2013 at 19:03

j’adore…

Svar
Ditte 28. april 2013 at 19:20

:-)

Svar
Susann Romy 2. maj 2013 at 10:29

Hvis jeg husker rigtigt, så har Carte d’or lavet en rocky road is. Elsker bare skumfiduser i chokolade :-)

Svar
Ditte 2. maj 2013 at 11:15

Mums – det lyder lækkert.

Svar
Birgit Mathiesen 3. juni 2013 at 18:33

WAUV.. og av min mave ;o)
Så er her lavet Rocky Road :)
og hold da så lige op, hvor de.. uhm.. smager godt, mega godt, mega mega godt.
MUMME :))
Knus B

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen