The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Kys

af Ditte Ingemann 26. maj 2011

Det er så nemt at lave kyskager og de er nu så yndige. Normalt laver jeg dem uden noget eller bare med nødder, men denne gang blev det til nogle med lakrids og nogle med kakao. Dem med lakrids er helt klart de bedste – de smager mega godt.

Efter at have lavet kyskager to gange denne uge, har jeg nu forstået hvorfor jeg har en Kitchen Aid røremaskine…..For at kunne lave marengs. Det er bare at smide æggehvider og sukker i skålen og derefter kan jeg lave alle mulige andre ting, i stedet for at stå og hænge ud med håndmikseren, for det er nu en gang bare ikke særlig ophidsende. Det rækker min tålmodighed ikke til, hvilket ofte resulterer i, at jeg tror, jeg kan piske med den ene hånd og lave andre ting med den anden hånd, og det ender ofte knapt så heldigt. Så derfor sætter jeg utrolig pris på min røremaskine, som gør det hårde arbejde for mig.

Min flotte røde røremaskine tryllede disse kys frem tidligere idag.

KYS, CA. 15 STK.
3 æggehvider
150 g. sukker eller flormelis
Smag: Lakrids, kakao, nødder, chokolade, bær eller bare helt uden noget.

Pisk æggehviderne og sukker sammen til det bliver tykt, skinnende og stift.
Kom små klatter på en bageplade og bag klatterne i ca. 1,5 time ved 100 grader – ikke noget med varmluft!

Æg


Kys was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
marengs
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
banana-banditter
næste
Cupcake kursus

Mere af det samme

Kys med kakao!

13. april 2013

Rå cupcakes med saltet choko-top

15. maj 2014

Cookie-kugler

28. juli 2012

Pop, pop, popcorn!

30. september 2012

Konfekt med tahin

19. august 2015

mmm, müslibar!

26. februar 2013

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Søndagspandekager

4. december 2011

Iskaffe med et strejf karamel

30. marts 2012

Jordbærsaft

11. marts 2012

11 kommentarer

Susanne 10. september 2011 at 13:26

Hej
Hvor meget lakridspulver kommer du i marengs?

Venlig hilsen
Susanne

Svar
Ditte 11. september 2011 at 13:59

@Susanne: Det kommer lidt an på hvilken slags lakridspulver man bruger, for der er enorm forskel på styrken. Men hvis du bruger rå-lakridspulver fra Johan Bülow, skal du bruge ca. 1 tsk. pulver til den portion. Så får du en fin, ikke for kraftig, lakridssmag.

Svar
Maja 10. januar 2012 at 19:05

Kære Ditte
Det er er virkelig, virkelig en fin blog, du har her. Sikke smukke billeder – og lækre opskrifter. Uden overdrivelse, så er det vist en af de flotteste blogs, jeg nogensinde har set.
Mange chokoladehilsner Maja :)

Svar
Ditte 10. januar 2012 at 21:08

Hej Maja, Mange tusinde tak for din søde kommentar; dejligt du kan lide min blog. Håber du vil følge med her på bloggen :-)
De bedste hilsner Ditte

Svar
Maja 11. januar 2012 at 13:14

Det vil jeg helt klart. Din blog er nu en del af min bloglovin-liste :) Hvis du er glad for chokolade, så tjek min blog (www.chocolat.dk) ud :)

Svar
Ditte 11. januar 2012 at 18:22

Sejt Maja. Har selv en svaghed for chokolade, så du kan tro jeg vil tjekke din blog ud :-)

Svar
Mette 30. maj 2012 at 12:32

Hej Maja.

Tak for en fin blog, jeg kan se der er mange søde og lækre opskrifter jeg skal kigge på herinde.
Jeg laver selv madplan en uge af gangen så mon ikke vi lige udvider med lidt søde sager.

Jeg har selv bloggen http://senseyourfood.blogspot.com/ hvis du sanver inspiration til retter med fisk og grøntsager. I denne uge blogger vi om krydderurter i haven der bare smager så godt her om sommeren.

Jeg har lige abonneret på din blog så glæder mig til at følge dig.

Svar
Ditte 30. maj 2012 at 17:25

Tak for din kommentar Mette. Dejligt du kan lide min blog, som byder på både søde og salte sager :-)

Svar
Manja 17. februar 2013 at 16:56

Mums for en lækker blog. Kan man bage flere plader ad gangen?

Svar
Ditte 17. februar 2013 at 18:57

Tak – jeg ville ikke bage flere plader ad gangen, for du skal bage dine kys ved almindelig varme og ikke varmluft…

Svar
Lakridsmarengs med hindbærdrys- nem og lækker opskrift | copenhagenkiddo blog 20. oktober 2013 at 16:33

[…] så jeg så lige mit snit til at få lavet lidt lækkert til han bliver færdig. Inspireret af The Food Club, lavede jeg lakridskys/lakridsmarengs kald det hvad du vil. Lækre er de i hvert fald. Som et lille […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen