The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogSøde sager

Sukkerfri Børnefest

af Ditte Ingemann 17. juli 2015

Sukkerfri børnefest

Om præcis en måned udkommer min næste bog “Sukkerfri Børnefest” – en lille bog fyldt med lækre opskrifter til børn og forældre, der gerne vil spare på sukkeret eller lave søde sager uden hvidt tilsat sukker. Jeg glæder mig SUPER meget til at dele bogen med jer, og den kan bestilles hos SAXO med en meget FLOT RABAT. Denne bog var rigtig sjov at lave, og jeg var så heldig at få lov til at låne de skønneste “modeller” og smagsdommere, nemlig mine bedste veninders børn.

FEST

Her er hvad mit forlag, Gyldendal, skriver om bogen:

“Sukkerfri børnefest” er en glad kogebog, der er propfyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdage, sofaaftener og generel hygge – også i skolen eller i børnehaven. Nogle af opskrifterne er så enkle, at børnene kan prøve at lave dem selv, og andre skal I lave sammen. Alle opskrifterne har dog det tilfælles, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer.

En sukkerfri børnefest betyder ikke naturligvis, at boller, varm kakao, is, smoothies og kager er forbudt – de er bare gjort sundere og mere naturlige. Bogen er skrevet til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner med en ‘nul sukker politik’, da opskrifterne nemt kan ganges op så alle kan få.

Jeg vender tilbage med mere info om bogen, så snart den rammer butikkerne!

fest-1

Børnefest

fest-3

fest

fest-2

 

Sukkerfri Børnefest was last modified: august 17th, 2015 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chokoladekage med kirsebær
næste
Sund banan & fersken softice

Mere af det samme

Mit Bistrokøkken

3. november 2014

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Min nye kogebog

6. april 2014

VIND MIN VEGETARBOG

4. april 2017

Moderne Mormormad

25. februar 2016

Min kogebogsdrøm

3. september 2012

Et nyt år

3. januar 2016

Tahinkonfekt + mit favorit værktøj i køkkenet

3. december 2017

Franske fristelser

18. november 2015

Pixi bager grønne kager // Chokobedekage

11. december 2017

12 kommentarer

Nanna 17. juli 2015 at 22:11

Nej, hvor ser den flot ud!
Selvom jeg har alle dine bøger, så tror jeg godt jeg kunne finde på at købe denne alligevel – også selvom jeg ikke er barn :)
Må man spørge, er det “bare” photoshop du redigere med? Jeg tænker, dine billeder er SÅ flotte, men der er vel også lidt redigering igang, du ved, så æblet bliver lidt mere rødt og duen liidt mere blå :)

SÅ fin bog i hvert fald :)

Svar
Ditte Ingemann 19. juli 2015 at 13:37

Tusind tak, Nanna! Jeg bruger Lightroom til redigering, men du kan sagtens bruge Photoshop :-)

Svar
Tina Engel 18. juli 2015 at 08:39

Wow, this looks great! I don’t understand much, but the pictures look delicious and I’m sure the shooting was a lot of fun with all the kids…

Svar
Ditte Ingemann 19. juli 2015 at 13:38

Thank you so much :-)

Svar
Inger 18. juli 2015 at 12:13

TILLYKKE med din ny kommende bog! Den ser vil nok festlig, spændende og farverig ud. Den glæder jeg mig til at købe! Og sikke nogle søde “modeller” :-)
Rigtig god weekend.

Svar
Ditte Ingemann 19. juli 2015 at 13:38

1000 TAK og god weekend til dig.

Svar
Mette 18. juli 2015 at 21:44

Hej:)
Du har simpelthen den fineste blog, som jeg dagligt følger og ofte bruger:)
Nu vil jeg lige høre… Min far har lige fået konstateret diabetes, ved du om dine sukkerfrie kager kan spises af diabetikere?
På forhånd tak, mvh Mette

Svar
Ditte Ingemann 19. juli 2015 at 13:40

Kære Mette, Tak fordi du læser med! Jeg er ked af at høre, at din far har fået diabetes – mine opskrifter er sødet med fx. frisk/tørret frugt, kokospalmesukker, stevia, sukrin og ris malt sirup. Fx. sukrin er godt til diabetikere, da det ikke giver stigning i blodsukkeret :-)

Svar
Tine 18. juli 2015 at 23:29

Stort tillykke med bogen, Ditte! Jeg kunne også godt fristes til at købe den, selvom der ikke er børn herhjemme endnu. Det er svært at få nok af dine skønne billeder, og mon ikke der er en opskrift eller to, der godt kunne bruges til en “voksen” fødselsdag :) God weekend!

Svar
Ditte Ingemann 19. juli 2015 at 13:39

Tusind tak for de søde ord! Bogen kan sagtens bruges af voksne og alle opskrifterne er nemme at gå til :-)

Svar
Louise Mølbæk 25. august 2015 at 12:48

Kære Ditte,

Stort tillykke med din nye bog, som nu endelig er udkommet. Jeg var heldig at få mig et signeret eksemplar gennem copenhagencakeshop :-)
Jeg har tilladt mig at anmelde den – med god hjælp fra min 3-årige søn, som elsker både køkkenet og kagerne.
Hvis du har lyst, kan du læse med her: http://www.minmormorskager.dk/2015/08/anmeldelse-af-sukkerfri-boernefest/

De bedste hilsner fra Louise

Svar
Ditte Ingemann 25. august 2015 at 14:08

Tusind tak, Louise – sikke en flot anmeldelse og skønt med hjælp fra din søn. Tak for alle de søde ord – det betyder meget for mig :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen