The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKageSøde sager

Sommertærte med jordbær

af Ditte Ingemann 18. juli 2014

Pie-berry

Her kommer min opskrift på den ultimative sommertærte med friske, søde bær. Tærten er super nem at lave, så hvis du får tid i den kommende weekend, så kan jeg på det varmeste anbefale at lave den.

JOrdbærtærte

{ Jordbærtærte, ca. 6 pers. }

Bund:
200 g alm. mandelmel
2 spsk alm. revet kokosmel
1 æg, str. M
40 g blød kokosolie
1 spsk sukrin gold (du kan også bruge alm. sukker)

Bland ingredienserne til tærtebunden sammen, og ælt dejen godt sammen. Det kan være svært at rulle tærtedejen ud, så brug hænderne til at presse dejen forsigtigt ned i en rund tærteform (22 cm) med løs bund. Bag bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter, eller indtil bunden er sprød og gylden – lad tærtebunden køle helt af.

Creme:
250 g mascarpone
4 spsk skyr
50 g mørk chokolade (85%), finthakket
1/2 tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
3-4 spsk ris malt sirup (du kan bruge alm. sirup, flormelis, stevia, sukrin m.v)

Rør alle ingredienserne til cremen godt sammen og smag den til. Jeg hakker chokoladen fint og kommer det i cremen, men du kan også smelte chokoladen, fordele den over tærtenbunden og lade den stivne inden cremen kommes på. Tærten pyntes med masser af friske jordbær og hindbær.

Sommertærte

Summer tart

Sommertærte med jordbær was last modified: juli 18th, 2014 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Den bedste pizza
næste
Copenhagen Cooking

Mere af det samme

Kanelkage med nøddesmør

9. august 2017

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

Karamelknas?

27. august 2011

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Flødebolle-fest

7. april 2013

Crumblebarer med brombær

31. marts 2016

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Cheesecake med peanut butter og saltet karamel

16. januar 2014

Omvendt blommekage

17. august 2012

16 kommentarer

Fru Kofoeds Køkken 18. juli 2014 at 14:12

Årh, det er bare sådan en tærte, man bliver glad helt ind i sjælen af! :)
God weekend!

Svar
Ditte Ingemann 21. juli 2014 at 10:17

Præcis – enkel, smuk og velsmagende ;-)

Svar
Sabrina 18. juli 2014 at 14:19

Åhh hvor ser den bare fantastisk lækker og sommerlig ud, man burde helt sikkert spise mere jordbærtærte :D

Svar
Ditte Ingemann 21. juli 2014 at 10:16

Ja, skynd dig inden jordbær-sæsonen er slut….

Svar
Anne Mette 18. juli 2014 at 15:03

Nøj, nogle lækre billeder!

Svar
Ditte Ingemann 21. juli 2014 at 10:16

1000 tak, Anne Mette!

Svar
mette lindberg /mettesmaleri 18. juli 2014 at 17:51

Åh, den må jeg lave. Hvor finder man det der rismaltsurup henne?

Svar
Ditte Ingemann 21. juli 2014 at 10:16

Det kan købes i helsekostbutikker og i Matas – jeg bestiller det ofte via webshops, fx. her: http://www.naturesource.dk/malt-sirup-330g-p-570.html?osCsid=5a196510dd8632856d5a78ca7a54052d og kan godt lide denne variant :-)

Svar
Marian 20. juli 2014 at 07:15

Hvornår er kaffen klar? Uhmn sikke en konge-kage….

Svar
Ditte Ingemann 21. juli 2014 at 10:14

Den er klar nuuuuuuuuuu – du kommer bare :-)

Svar
Louise 23. juli 2014 at 10:38

Må.lave.tærte.i.aften!

Svar
Ditte Ingemann 23. juli 2014 at 12:50

Det lyder som den bedste idé :-)

Svar
Kristina 13. august 2014 at 15:52

Den ser virkelig dejlig og frisk ud den jordbærtærte. Ikke så syntetisk som mange andre :)

Svar
Birgit Mathiesen 24. august 2014 at 08:22

WOW.. det er da bare sommer :O)

Selv på en regnvejrsdag kan den vildt smukke og lækre tærte nydes til kaffen.. MUMME

Svar
Birgit Mathiesen 30. maj 2015 at 12:02

Wouhuu :-)
Jeg har lavet din fine smukke og super lækre sommertærte med nye danske jordbær.
Og den smager himmelsk.. ligeså jeg synger ;-)
Kan kun anbefale din sommertærte, smuk, enkel og mumme :-)
Go sommer.

Svar
Amalie 21. april 2019 at 20:30

Er det muligt at lave kagen dagen før? Evt bage bund og blande creme, men først samle dagen efter?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen