The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Cupcake kursus

af Ditte Ingemann 31. maj 2011

Jeg tilbragte min aften med noget så lækkert som et cupcake kursus. Jeg brugte 2,5 time i selskab med farver, former, frosting og kager i lange baner. Jeg tilmeldte mig kurset gennem specialkøbmanden, som bl.a. har beliggenhed i Rødovre, hvor kurset fandt sted. 

Kurset omhandlede primært pynt og dekoration af cupcakes med diverse slags skum og fondant, som kan trylle sig om til de mest farverige og fantasifulde kager. Der findes simpelthen ikke den dims, som ikke kan laves i sukker og stikkes i en cupcake.
Jeg arbejdede udfra princippet “less is more” og endte med seks fine og enkle kager, som jeg næsten ikke kan nænne at spise. (Er dog nede på én)

Hos specialkøbmanden kan man købe ALT til kager og de afholder også en del forskellige kurser til en rimelig pris.

Her er lidt billeder fra min aften hos Specialkøbmanden.

Cupcake kursus was last modified: januar 29th, 2012 by Ditte Ingemann
cupcakesmuffins
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kys
næste
Pragtfulde Prag

Mere af det samme

Julemuffins med pebermynte

16. december 2012

Rabarbercrumble

14. maj 2017

Cookies in the sky with…

24. september 2013

Sød søndag

4. oktober 2015

Let’s get ready to crumble!

9. juni 2012

Blomkålskage

14. januar 2015

10 lækre efterårskager

20. oktober 2017

Roadtrippin’ // Salat & Kage

1. november 2017

Sundt bagværk!

9. oktober 2014

Hvide cookies

4. februar 2012

5 kommentarer

Cupcakes med karamel og et drys salt - The Food Club 4. juli 2011 at 15:23

[…] ting. Jeg er mest til simpel pynt, men jeg måtte alligevel teste alle de ting, jeg købte til cupcake kursus hos Specialkøbmanden. Så det blev til både frysetørret jordbær, sukkerhjerter og spiseligt […]

Svar
Lakridscupcakes - Cupcakes med lakridsforsting - The Food Club 27. januar 2012 at 19:05

[…] Dermed slap jeg for selv at lave frostingen, selvom det på ingen måder er svært. Da jeg var på cupcakekursus hos specialkøbmanden, brugte vi også købe-frosting, hvilket jeg aldrig havde prøvet at arbejde […]

Svar
Line 9. februar 2012 at 09:42

Fantastisk blog! – for lyst til at lave det hele. Er vild med at dine opskrifter ikke er sådan nogle, hvor man skal ud og købe stort ind, man har oftes de fleste ingredienser der hjemme.
Tænkte på om du ikke kunne give nogle fif til en god frosting? Sådan at jeg kunne få en god konsistens. Kan ikke lide når den bliver for sød og flydende.. Har du nogen tips?

Svar
Ditte 9. februar 2012 at 10:10

Hej Line; Tak for din kommentar. Skønt du kan lide min blog og opskrifterne. Her er et link til en god frosting, som er rimelig tyk. Mht. sødme kan du selv justere – jeg er heller ikke vild med alt for søde cupcakes. De må gerne være syrlige eller som denne; med en smule salt:
http://www.thefoodclub.dk/cupcakes-med-karamel-og-salt/

Svar
Line 9. februar 2012 at 11:46

Den prøver jeg, tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen