Jeg tilbragte min aften med noget så lækkert som et cupcake kursus. Jeg brugte 2,5 time i selskab med farver, former, frosting og kager i lange baner. Jeg tilmeldte mig kurset gennem specialkøbmanden, som bl.a. har beliggenhed i Rødovre, hvor kurset fandt sted.
Kurset omhandlede primært pynt og dekoration af cupcakes med diverse slags skum og fondant, som kan trylle sig om til de mest farverige og fantasifulde kager. Der findes simpelthen ikke den dims, som ikke kan laves i sukker og stikkes i en cupcake.
Jeg arbejdede udfra princippet “less is more” og endte med seks fine og enkle kager, som jeg næsten ikke kan nænne at spise. (Er dog nede på én)
Hos specialkøbmanden kan man købe ALT til kager og de afholder også en del forskellige kurser til en rimelig pris.
Her er lidt billeder fra min aften hos Specialkøbmanden.
5 kommentarer
[…] ting. Jeg er mest til simpel pynt, men jeg måtte alligevel teste alle de ting, jeg købte til cupcake kursus hos Specialkøbmanden. Så det blev til både frysetørret jordbær, sukkerhjerter og spiseligt […]
[…] Dermed slap jeg for selv at lave frostingen, selvom det på ingen måder er svært. Da jeg var på cupcakekursus hos specialkøbmanden, brugte vi også købe-frosting, hvilket jeg aldrig havde prøvet at arbejde […]
Fantastisk blog! – for lyst til at lave det hele. Er vild med at dine opskrifter ikke er sådan nogle, hvor man skal ud og købe stort ind, man har oftes de fleste ingredienser der hjemme.
Tænkte på om du ikke kunne give nogle fif til en god frosting? Sådan at jeg kunne få en god konsistens. Kan ikke lide når den bliver for sød og flydende.. Har du nogen tips?
Hej Line; Tak for din kommentar. Skønt du kan lide min blog og opskrifterne. Her er et link til en god frosting, som er rimelig tyk. Mht. sødme kan du selv justere – jeg er heller ikke vild med alt for søde cupcakes. De må gerne være syrlige eller som denne; med en smule salt:
http://www.thefoodclub.dk/cupcakes-med-karamel-og-salt/
Den prøver jeg, tak :-)