The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Cheesecake brownies

af Ditte Ingemann 10. maj 2013

Så er der ikke mange dage til, at jeg tager min mand under armen og smutter afsted til TEXAS! Nøøjjj, jeg glæder mig! Jeg har tidligere været i Texas og det kan I se meget mere om lige her. I anledningen af min snarlige ferie, kommer her en utrolig dejlig opskrift på cheesecake brownie, som jeg tidligere har lavet et indlæg om. Denne gang blev det dog uden hindbær, men i stedet dryssede jeg mine brownies med frysetørrede brombær. 

Udover at disse brownies har en rigtig dejlig og intens smag, så er de super nemme at bage og er lavet udelukkende på kakao. Hvis du ikke lige har en masse chokolade på lager, så kan du sagtens lave dem alligevel og hvilken god beskæftigelse til weekenden.

Cheesecake brownies was last modified: maj 10th, 2013 by Ditte Ingemann
26 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Dagens salat
næste
Mobile madminder

Mere af det samme

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Movember-cupcakes med lakrids & whisky

12. november 2012

grov crumble med abrikoser & karamel

12. juli 2012

Let’s get ready to crumble!

9. juni 2012

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

Forfriskende ferskenis

22. juli 2012

Sommerlig koldskål med citron ★

8. juli 2014

Choko-Cupcakes

16. november 2011

Chokolade & Hindbær

7. januar 2012

26 kommentarer

Frida 10. maj 2013 at 13:07

De lyder – og ser – absolutte skønne ud. Har en masse overskydende flødeost, måske noget skulle bruges til de her ;) Hav en rigtig god tur til Texas!

Svar
Ditte 10. maj 2013 at 13:35

Det lyder som en god idé, at bruge din flødeost til disse hapsere :-)

Svar
louiogbearnaisen 10. maj 2013 at 16:12

YUM! Nu har jeg salvet over chesse-cakebrownie alt for længe, så det er vist på tide at få den bagt :) Og er da kun en meget lille smule misundelig på den texas-tur!!! Håber I får en skøn tur – med masser af lækker mad :)

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 07:14

Tusind tak, Louise – du kan tro jeg glæder mig til ferie og god mad :-)

Svar
A+K 10. maj 2013 at 18:23

Åh, jeg bliver så kagesulten hvergang jeg ser browine-cheesecake, det smager så svinskt og skønt.

– Anne

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 07:15

Det er nemlig så godt!!

Svar
Eva Staby 10. maj 2013 at 19:01

Mums de ser lækre ud, men der er meget smør i . Hav en rigtig god tur OVER THERE . Kh Eva

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 07:15

Tusind tak, Eva

Svar
Paulina Podgórska 11. maj 2013 at 07:46

Yummy ! I want just one piece of this cake :)

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 19:10

;-)

Svar
Birgitte 11. maj 2013 at 10:22

hejsa…er lige ved at bare kagen nu. kan den fryses ?

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 19:11

Jeg har desværre ingen erfaring med at fryse kagen.

Svar
Herdis Schiøtt 11. maj 2013 at 19:02

Kære Ditte og Søren!
Hans og jeg vil gerne ønske jer god tur til Houston. Vi var der i marts måned, bl.a. Til 4 års fsd. hos Otto.
Jeg kan varmt anbefale at besøge Schiøtterne.
Hils alle, både store og små.
Herdis og Hans Schiøtt

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 19:13

Kære Herdis, tusind tak for din hilsen. Du kan tro, at vi glæder os til at komme til Houston igen – det bliver dejligt med ferie hos familien Schiøtt! Vi hilser dem alle. God weekend herfra.

Svar
Birgitte 11. maj 2013 at 19:12

ok, nu har jeg frosset den så må vi se hvad der sker :-)

Svar
Ditte 11. maj 2013 at 19:15

Mon ikke det sagtens kan lade sig gøre :-) Håber den smager dejligt når den skal spises.

Svar
Sofie 13. maj 2013 at 08:01

Nej nej nej… Hvor ser den bare super lækker ud. Den bliver man vidst nødt til at prøve.. Den ser god saftig og smagsfuld. Er sikker på, at den bliver et hit.. Den glæder jeg mig meget til at prøve.
God tur til Texas!!!
Mvh Sofie

Svar
Ditte 13. maj 2013 at 09:53

Mange tak, Sofie – kagen er super lækker og mega nem at bage, så den må du klart teste :-)

Svar
anna 13. maj 2013 at 15:23

jeg har lige bagt den, og det er den bedste brownie jeg længe har fået/lavet. dog så vil jeg ikke lave den der cheese mix en anden gang, det smagte fint, men brownien var bare så god i sig selv. jeg gav den ikke så lang tid så den blev helt blødende i midten det var så lækkert.

Svar
Ellen 17. maj 2013 at 02:33

Vedr texas prov at tjekke rejseguiderne på bonappetit.com og nytimes.com

Svar
Ditte 17. maj 2013 at 06:45

Super – tak for tippet!

Svar
Mette 15. juli 2013 at 11:59

Hvor lang tid i forvejen tror du, man kan lave kagen? Og hvordan er det bedst at opbevare den? :)

Svar
Ditte 15. juli 2013 at 14:09

Jeg vil anbefale at lave kagen dagen før den skal serveres – jeg har opbevaret den på køl og taget den ud ca. 1 time inden servering -)

Svar
Lisbet 31. august 2013 at 13:33

Nu har jeg lige bagt den, dog med hindbær i stedet for brombær. Den smager dejligt, men den er meget flad i forhold til din på billederne! Jeg har holdt mig helt til opskriften, men var lidt usikker på, hvor meget smørret skulle køle ned! Det var ca lunkent!
Mens den stod i ovnen, så den ud til at hæve op, men den blev underligt flad, da den var kommet ud og havde stået lidt.
Hvad mener du?

Lisbet

Svar
Ditte 31. august 2013 at 16:43

Hmm, det lyder mærkeligt. Min faldt også en smule sammen, hvilket ofte sker for mig. En grund til dette, kan være hvis du har åbnet ovnen undervejs i bagningen..

Svar
Jenni 7. september 2013 at 01:46

De ser lækre ud. Vil prøve at bage dem i morgen. Hvor stor en bradepande skal man ca. bruge? Ved du om man evt. kan undvære et æg i kagen?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen