The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Choko-Cupcakes

af Ditte Ingemann 16. november 2011

Chokoladecupcakes

Jeg havde en rest frosting tilbage fra mine lakridscupcakes, jeg bagte forleden dag. Det tvang mig jo nærmest ud i at hoppe i forklædet endnu engang og bage lidt sødt til min Berlin-tur, som står for døren. Jeg valgte en meget simpel udgave; chokoladecupcakes pyntet med pistacienødder.

Opskriften på cupcakes kan ses her – jeg kom 1,5 spsk. kakao i dejen og tilsatte 50 g. smeltet chokolade til frostingen.

Choko-Cupcakes was last modified: januar 27th, 2012 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lakridskonfekt
næste
Perlerisotto med rosenkål

Mere af det samme

Kanelsnurrer med surdej

3. april 2018

Speltsnurrer

13. december 2012

Chokoladekage – uden tilsat sukker & mel...

12. november 2014

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

11. juli 2015

4 års fødselsdag

28. juli 2014

De søde sager

11. september 2014

Tobias’ dadeldrømme

15. december 2015

Konfekt med tahin

19. august 2015

Cookie-sandwich med stempel!

9. december 2012

6 kommentarer

Birgit Mathiesen 17. november 2011 at 12:24

Flot ser det ud :O)
God tur til Berlin igen, igen :))

Svar
Laura Jensen 18. november 2011 at 12:10

Hvor er det bare en fed blog du har dig! Det ser vildt lækkert ud alt sammen! :)
– håber du vil kigge forbi min blog :)
comeon2u.blogspot.com

Svar
linda 20. november 2011 at 20:48

de er jo mundvandsløbendelækre. send et par i min retning …

Svar
Ditte 21. november 2011 at 21:32

Tak for Jeres kommentarer – jeg kan på det varmeste anbefale disse cupcakes.

Svar
julie 15. marts 2012 at 12:09

Hvordan har du lavet frostingen? Det ser vildt lækkert ud!

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 13:54

Du kan se opskriften på frosting her: http://www.thefoodclub.dk/lakrids-cupcakes/. I stedet for lakrids kan du tilsætte chokolade eller andre smagsgivere :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen