The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Choko-Cupcakes

af Ditte Ingemann 16. november 2011

Chokoladecupcakes

Jeg havde en rest frosting tilbage fra mine lakridscupcakes, jeg bagte forleden dag. Det tvang mig jo nærmest ud i at hoppe i forklædet endnu engang og bage lidt sødt til min Berlin-tur, som står for døren. Jeg valgte en meget simpel udgave; chokoladecupcakes pyntet med pistacienødder.

Opskriften på cupcakes kan ses her – jeg kom 1,5 spsk. kakao i dejen og tilsatte 50 g. smeltet chokolade til frostingen.

Choko-Cupcakes was last modified: januar 27th, 2012 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lakridskonfekt
næste
Perlerisotto med rosenkål

Mere af det samme

Rabarber med lakrids-skyr

7. maj 2011

Pæretærte med karamel og pistacie

11. februar 2012

Kanelsnurrer med surdej

3. april 2018

Jagten på cookie’en

30. august 2012

Julebiscotti

15. december 2011

Svenske speltsnurrer

10. februar 2014

Sød sommertærte

17. juni 2017

Efterårstærte med æble & karamel

8. november 2012

Lagkage med hindbær & saltet dadelkaramel

17. marts 2015

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

5. september 2016

6 kommentarer

Birgit Mathiesen 17. november 2011 at 12:24

Flot ser det ud :O)
God tur til Berlin igen, igen :))

Svar
Laura Jensen 18. november 2011 at 12:10

Hvor er det bare en fed blog du har dig! Det ser vildt lækkert ud alt sammen! :)
– håber du vil kigge forbi min blog :)
comeon2u.blogspot.com

Svar
linda 20. november 2011 at 20:48

de er jo mundvandsløbendelækre. send et par i min retning …

Svar
Ditte 21. november 2011 at 21:32

Tak for Jeres kommentarer – jeg kan på det varmeste anbefale disse cupcakes.

Svar
julie 15. marts 2012 at 12:09

Hvordan har du lavet frostingen? Det ser vildt lækkert ud!

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 13:54

Du kan se opskriften på frosting her: http://www.thefoodclub.dk/lakrids-cupcakes/. I stedet for lakrids kan du tilsætte chokolade eller andre smagsgivere :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen