Jeg havde en rest frosting tilbage fra mine lakridscupcakes, jeg bagte forleden dag. Det tvang mig jo nærmest ud i at hoppe i forklædet endnu engang og bage lidt sødt til min Berlin-tur, som står for døren. Jeg valgte en meget simpel udgave; chokoladecupcakes pyntet med pistacienødder.
Opskriften på cupcakes kan ses her – jeg kom 1,5 spsk. kakao i dejen og tilsatte 50 g. smeltet chokolade til frostingen.
6 kommentarer
Flot ser det ud :O)
God tur til Berlin igen, igen :))
Hvor er det bare en fed blog du har dig! Det ser vildt lækkert ud alt sammen! :)
– håber du vil kigge forbi min blog :)
comeon2u.blogspot.com
de er jo mundvandsløbendelækre. send et par i min retning …
Tak for Jeres kommentarer – jeg kan på det varmeste anbefale disse cupcakes.
Hvordan har du lavet frostingen? Det ser vildt lækkert ud!
Du kan se opskriften på frosting her: http://www.thefoodclub.dk/lakrids-cupcakes/. I stedet for lakrids kan du tilsætte chokolade eller andre smagsgivere :-)