The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Perlerisotto med rosenkål

af Ditte Ingemann 22. november 2011

Aftenens menu stod på risotto lavet på perlespelt med kylling, rosenkål og bunkevis af parmesan. Perlespelt fungerer rigtig fint som erstatning til aborioris, som normalt bruges til den klassiske risotto. Risotto på perlespelt giver en smule mere bid, hvilket jeg synes er lækkert. Udover spelt fik risottoen følgeskab af en flok rosenkål, som jeg i øvrigt synes er et overset lille hovede, for faktisk smager rosenkål super godt og så har det et meget pænt navn; det må være grund nok til at spise det!

Jeg har tidligere lavet risotto med bagt græskar, men det gode ved risotto er, at det kan laves året rundt med sæsonens grønt.

Desserten stod på mandler med lakrids, som forhåbentlig bliver smidt op her på bloggen imorgen. Det er blevet for mørkt til, at jeg kan tage ordentlige billeder af mandlerne, så jeg må desværre vente meget utålmodigt til imorgen tidlig, hvor lyset atter titter ind i mit køkken.

Perlerisotto med rosenkål was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Choko-Cupcakes
næste
Mandler i lakridssvøb

Mere af det samme

Spis kål!

1. marts 2012

Den bedste Chili Con Carne

1. februar 2015

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

Falafel-vafler

19. januar 2017

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Majs-maniac

21. juni 2013

Dal Bhat fra Nepal

17. april 2017

Laksesliders med ramsløgsmayo

5. maj 2013

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

5 nemme opskrifter med æbler

24. september 2018

6 kommentarer

Lise 22. november 2011 at 21:07

Har lige opdaget din blog – hvor ser det hele bare lækekrt ud og fantastiske billeder du tager

/Lise

Svar
Ditte 22. november 2011 at 21:21

@Lise; Tak for din kommentar. Håber du vil følge lidt med herinde :-)

Svar
Lise 22. november 2011 at 21:50

Det kan du tro jeg vil – spreder også gerne dit link hist og her

/Lise

Svar
Madame Velbekoms 25. november 2011 at 08:46

Rosenkål – hate/love… meget fint indslag og super smukke billeder.

Svar
Maria Kristoffersen 28. november 2011 at 15:16

Hej Ditte, vil bare sige at du har en super god blog. Jeg følger dig løbende på denne side og via foodspotting. Angående din risotto på perlespelt og rosenkål, så kan jeg ikke finde opskriften på siden. Er det meningen eller? Jeg kunne nemlig godt tænke mig at lave det. Tak for din inspiration. Mvh. en madelsker ;)

Svar
Ditte 29. november 2011 at 08:19

Hej Maria, Tak for din besked og de fine ord. Mht. risotto med perlespelt, har jeg fulgt den klassiske opskrift på risotto, dog skal spelten have en smule længere end risene. Spelten kan sættes i blød i ca. 15 minutter, så bliver den hurtigere tilberedt. Rosenkålen snittede jeg meget fint og kom i lige før servering, så de stadig havde sprødhed, men det kan man jo gøre som man lyster, evt. svitse dem inden de blandes i risottoen. God fornøjelse :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen