The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Perlespelt – halloumi – ramsløg

af Ditte Ingemann 13. april 2012

Jeg tog hul på grillsæsonen i påsken – jeg er nemlig blevet ejer af en terrasse og agter at grille så meget som muligt i løbet af de næste måneder. Til at akkompagnere øko frankfurteren med ramsløg, lavede jeg en speltsalat med lilla gulerødder, vilde ramsløg og grillet halloumi.

Jeg synes, grove salater passer godt til grillmad, og jeg er stor tilhænger af kerner i mine salater, så hvis nogen skulle ligge inde med en fantastisk grov sommersalat, så kom endelig frit frem – jeg kunne godt bruge lidt inspiration, da jeg som sagt skal grille hele sommeren.

Jeg har ikke nogen præcis opskrift på min salat, men den bestod af kogt perlespelt, finthakket mynte og ramsløg, grillet halloumi, sauterede gulerødder og en olie/eddikedressing. Meget sommerligt, smukt og sanseligt.

Perlespelt – halloumi – ramsløg was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Baking Bread
næste
Pink grød

Mere af det samme

Pizza med rødbede ★

27. november 2013

Mine salater

14. januar 2014

Mine 10 bedste vintersalater

10. januar 2016

Ærtesuppe & Hverdagsmad fra River Cottage

8. september 2012

Perlerisotto med rosenkål

22. november 2011

tosset med tærte

20. marts 2012

Super Salat

23. januar 2013

TACO-FEST

25. februar 2014

Fisk på menuen

27. januar 2016

Søndagsburger!

12. januar 2014

12 kommentarer

Mette 13. april 2012 at 21:23

Hvor lyder det bare lækkert!!

Halloumi har jeg aldrig fået gjort til en fast bestanddel af grill-repertoiret, men den er jo skøn og jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg sådan “glemmer” den :-)

Hav en dejlig weekend.

Svar
Ditte 14. april 2012 at 05:39

Hej Mette, det er nemlig sådan en dejlig ost, som man ikke må glemme :-) rigtig god weekend.

Svar
Vibeke Lentz 14. april 2012 at 05:43

Meget smukt, lyder lækkert til grill. Jeg er også stor fan af de lilla og hvid-gule gulerødder, god weekend

Svar
Ditte 14. april 2012 at 05:46

Tak :-) rigtig god weekend til dig.

Svar
Cathrine Curting 14. april 2012 at 09:48

Det ser super lækkert ud. OG som altid fantastisk dejlige billeder :)

Hvor køber du din Halloumi ost og hvor meget koster den ca?

Svar
Ditte 15. april 2012 at 08:48

Mange tak. Jeg har købt min halloumi ost i Metro, men har også før købt det i Netto og Føtex. Jeg kan ikke helt huske prisen, men tror det er omkring 20-22 kr.

Svar
kristine 15. april 2012 at 05:44

Hej,
Hvor ser det lækkert ud!
Jeg er lidt af en novice indenfor pizzabunde-bagning, men det skal være slut nu!
Men jeg håber du lige bærer over med mig for jeg har lige et novice spørgsmål; skal der bagepapir under eller bager du dem direkte på bagepladerne eller hvordan bærer du dig ad? Jeg tror jeg vil forsøge mig med de 2 bageplader også :)

Svar
Ditte 15. april 2012 at 08:50

Jeg bruger altid bagepapir, men nu vil jeg snart købe mig en bagesten :-) Håber du kommer i gang med pizzabagningen – det er så nemt :-)

Svar
Berit Christiansen 18. april 2012 at 10:03

Hej Ditte
Opskriften på basilikum-valnødde-pesto, hvor finder jeg den ???

Svar
Ditte 18. april 2012 at 17:18

Hej Berit, den finder du ikke, for den eksisterer kun i mit hoved :-) men kort fortalt hakker du basilikum, valnødder, hvidløg og parmesan sammen, kommer det i en skål, tilsætter olivenolie indtil den har en passende konsistens og smager til med salt ;-)

Svar
Helle 26. april 2012 at 21:52

Det lyder rigtig lækkert – og dejlig blog du har! Hvordan laver du gulerødderne??

Svar
Ditte 27. april 2012 at 10:00

Mange tak Helle. Gulerødderne har jeg stegt på panden med ramsløg i få minutter :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen