Jeg tog hul på grillsæsonen i påsken – jeg er nemlig blevet ejer af en terrasse og agter at grille så meget som muligt i løbet af de næste måneder. Til at akkompagnere øko frankfurteren med ramsløg, lavede jeg en speltsalat med lilla gulerødder, vilde ramsløg og grillet halloumi.
Jeg synes, grove salater passer godt til grillmad, og jeg er stor tilhænger af kerner i mine salater, så hvis nogen skulle ligge inde med en fantastisk grov sommersalat, så kom endelig frit frem – jeg kunne godt bruge lidt inspiration, da jeg som sagt skal grille hele sommeren.
Jeg har ikke nogen præcis opskrift på min salat, men den bestod af kogt perlespelt, finthakket mynte og ramsløg, grillet halloumi, sauterede gulerødder og en olie/eddikedressing. Meget sommerligt, smukt og sanseligt.
12 kommentarer
Hvor lyder det bare lækkert!!
Halloumi har jeg aldrig fået gjort til en fast bestanddel af grill-repertoiret, men den er jo skøn og jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg sådan “glemmer” den :-)
Hav en dejlig weekend.
Hej Mette, det er nemlig sådan en dejlig ost, som man ikke må glemme :-) rigtig god weekend.
Meget smukt, lyder lækkert til grill. Jeg er også stor fan af de lilla og hvid-gule gulerødder, god weekend
Tak :-) rigtig god weekend til dig.
Det ser super lækkert ud. OG som altid fantastisk dejlige billeder :)
Hvor køber du din Halloumi ost og hvor meget koster den ca?
Mange tak. Jeg har købt min halloumi ost i Metro, men har også før købt det i Netto og Føtex. Jeg kan ikke helt huske prisen, men tror det er omkring 20-22 kr.
Hej,
Hvor ser det lækkert ud!
Jeg er lidt af en novice indenfor pizzabunde-bagning, men det skal være slut nu!
Men jeg håber du lige bærer over med mig for jeg har lige et novice spørgsmål; skal der bagepapir under eller bager du dem direkte på bagepladerne eller hvordan bærer du dig ad? Jeg tror jeg vil forsøge mig med de 2 bageplader også :)
Jeg bruger altid bagepapir, men nu vil jeg snart købe mig en bagesten :-) Håber du kommer i gang med pizzabagningen – det er så nemt :-)
Hej Ditte
Opskriften på basilikum-valnødde-pesto, hvor finder jeg den ???
Hej Berit, den finder du ikke, for den eksisterer kun i mit hoved :-) men kort fortalt hakker du basilikum, valnødder, hvidløg og parmesan sammen, kommer det i en skål, tilsætter olivenolie indtil den har en passende konsistens og smager til med salt ;-)
Det lyder rigtig lækkert – og dejlig blog du har! Hvordan laver du gulerødderne??
Mange tak Helle. Gulerødderne har jeg stegt på panden med ramsløg i få minutter :-)