The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Falafel-vafler

af Ditte Ingemann 19. januar 2017

vafler
Der er ingen tvivl om, at vafler er populære og alle vegne i blog-land popper vafler op i alle afskygninger, og især falafler muteret til vafler fik min opmærksomhed, og nu er jeg hooked – det er jo en genial spise. Udover at falafel-vafler smager virkelig skønt, så er de super nemme at lave, hvilket betyder at de er blevet min redningsaftensmad op til flere gange. 

Jeg har fundet inspiration til mine falafel-vafler lige her  – det gode ved disse vafler er, at du kan toppe dem med lige det du har lyst, fx. bagte grøntsager, som denne lune græskarsalat  sammen med fintsnittet kål, avocado og tahindressing.

{ FALAFEL VAFLER }
4 stk

1 dåse kikærter
2 æg
1 fed hvidløg
1 spsk sesamfrø
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
3-4 spsk frisk koriander
1/2 tsk stødt gurkemeje
salt og peber

Dræn kikærterne og kom dem i en blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser, og blend det hele godt sammen til en glat dej. Varm dit vaffeljern op og smør det med olie. Fordel et par skefulde dej på hver vaffelplade, luk vaffeljernet og bag vaflerne i ca. 5-6 minutter, indtil de er gyldne. Server falafel-vaflerne med salat, bagte grøntsager, humus, dressing eller hvad dit hjerte begærer.

falafelvafler

*****************
Hvis du gerne vil spise flere grøntsager og have en vegetarisk dag ind imellem, så er min bog, VEGETAR måske noget for dig? Den indeholder 140 opskrifter, så det er lidt af en moppedreng og der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Der er alt fra kimchi og surdej til burger og “kødboller”. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Hvis du vil have en signeret udgave af bogen, så skynd dig at bestille den nu. Læs mere lige her.

Falafel-vafler was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vinterlig curry med sød kartoffel og bønner
næste
Banankage med kanel & mørk chokolade

Mere af det samme

Smuk ærtesuppe

25. januar 2011

Mulligatawny suppe

18. december 2010

Peanutsuppe med krudt!

15. april 2013

Mit moderne madbrød

1. november 2011

Grønt tilbehør

2. oktober 2015

gul curry og sød musik med Price…

2. februar 2013

5 nemme opskrifter med æbler

24. september 2018

Super Salat

23. januar 2013

Tomatsuppe med røde linser

13. marts 2017

Suveræne selleribøffer!

27. december 2012

8 kommentarer

Nanna 19. januar 2017 at 19:27

Tror du man kan erstatte æg med noget andet?

Svar
Ditte Ingemann 19. januar 2017 at 20:02

Jeg har ikke prøvet, men er sikker på, at du kan finde en vegansk udgave på nettet :-)

Svar
Jette Margrethe 20. januar 2017 at 20:11

Hej Ditte.
Er så glad for dine lækre opskrifter.
Jeg kan se at flere af jer ‘Bloggere’ har det firkantede vaffeljern. Dur falafelvaffel også til det almindelige hjerte vaffeljern?

Svar
Ditte Ingemann 21. januar 2017 at 21:44

Ja, helt sikkert :-)

Svar
Forårsjævndøgn og mad til dejlige martsdage | Marinas mad 18. marts 2019 at 17:47

[…] pandekager til pandekagedag vil jeg i stedet foreslå nogle sunde måltidsvafler. Disse falafel vafler fra The food Club er gode hvis de toppes med masser af  lækkert sprødt og snasket fyld (her […]

Svar
De sidste martsdage og vaffeldag | Marinas mad 24. marts 2019 at 09:00

[…] Du kan fx finde en opskrift her hos “the Food Club“ […]

Svar
sally 25. februar 2020 at 09:49

Uha den var tør og mindede om at tygge i en gul madras. Elsker eller alt andet her.

Svar
Conni 13. april 2020 at 11:03

Hej
Har du erfaring med silikone vaffelform i ovn ?
I så fald hvor lang tid skal de “bage” ?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen