The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

gedegalettes med rødbede & ramsløg

af Ditte Ingemann 12. august 2012

Når jeg ikke er på arbejde eller laver mad, bruger jeg en stor del af min tid på at læse andre blogs, gerne omhandlende mad og fotografi. Jeg er, som så mange andre, stor fan af bloggen “What Katie Ate” – jeg er vild med stilen, opskrifterne, grafikken, billederne, ja faktisk alt på Katies fantastiske blog. Jeg har været så heldig at få et af mine billeder med i hendes indlæg om USA, hvilket jeg er ret beæret over – mit billede er langt nede i indlægget og er et billede af måger fra Coney Island, som jeg besøgte sidste sommer. 

Sidste søndag blev både brugt på at læse blogs, men også til at bage små galettes med gedeost og rødbede – meget lækre blev de… både til aftensmaden, men også næste dag til frokost. Galettes er egentlig bare en tærte, men mere rustikke end almindelig tærter og de kan varieres på utallige måder – jeg har før lavet galettes med bagt grønt og æble/karamel.

gedegalettes med rødbede & ramsløg was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mine festlige fuldkornsmuffins
næste
Sommerpizza med pesto

Mere af det samme

Tømmermændspizza

23. april 2013

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

F for falafel

29. august 2013

Verdens bedste pizza

22. november 2010

Moderne rugbrødsmadder

7. marts 2017

Hverdagsmad med fisk

1. marts 2015

Deller i curry

23. november 2010

Curry & Cous-Cous

24. juni 2012

Electrolux Grand Cuisine

8. november 2015

Moderne rejemadder med æble & purløg

8. juni 2017

10 kommentarer

Losarinas mor 12. august 2012 at 15:23

Mums !, de ser så gode ud!
Selv om sensommer vemod har ramt mig, kan jeg mærke en lyst og glæde til at begive mig ud i høst tidens grønsager og dér kalder rødbeder jo højt :-)
Så tak for dejlig inspiration.

Svar
Ditte 12. august 2012 at 15:37

Ja, rødbeder er en god ting og de kan bruges til alverdens lækre sager. Du skal klart prøve disse galettes med rødbede… Jeg er i hvert fald helt vild med dem :-)

Svar
PSbyDila.com 12. august 2012 at 16:05

These look delicious!

Svar
Ditte 12. august 2012 at 19:18

Thanks :-)

Svar
Susanna @ Tastelling.com 12. august 2012 at 18:43

Yummy looking version of galette! I have a cook book which contains a lot galette recipes but they are all made of puff pastry. Your galette seems much healthier and delicious so I definitely try out this recipe instead!

Svar
Ditte 12. august 2012 at 19:21

Hope you will try my recipe – it´s very easy and you can replace the wheat flour with whole grain and make them even more healthier!

Svar
louiogbearnaisen 13. august 2012 at 10:02

Uhm, de ser bare mægtig lækre ud :)
Har altid kun lavet store galettes, så nu er det vist tid til de små udgaver.
Et tip til dejen er at skifte smørret ud med 50 g olie og 50 g yoghurt:)

Mange hilsner

Louise

Svar
Ditte 13. august 2012 at 16:45

Tak for tippet – det vil jeg prøve næste gang!

Svar
Martin Villumsen 15. august 2012 at 10:22

Mums – hvor ser de bare lækre ud! Elsker kombinationen af rødbede og feta, det smager bare skønt.

Det er forøvrigt en rigtig flot og lækker blog du har, fyldt med flotte appetitvækkende billeder – skønt! Og du har ret, “What Katie Ate” er virkelig også en go’ blog.

Svar
Ditte 15. august 2012 at 17:23

Tusind tak for din kommentar Martin :-) dejligt du kan lide min blog og billeder!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen