The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalat

Rød, gul, grøn…

af Ditte Ingemann 16. februar 2012

appelsinsalat på fad

Jeg har længe ledt efter de smukke bolsjestribede rødbeder, men de har været umulige at opdrive i en frisk og ordentlig kvalitet. Efter alt håb var ude, fik jeg i mandags kringlet mig til dem via mit arbejde, altså dagen før Valentinsdag, hvilket gav en oplagt mulighed for at lave en yndig rød salat til at komplementere pizzaen.

rødbede-appelsinsalat

Jeg har et svagt punkt for rødbede og ingefær sammen, så jeg fik sneget en ingefærdressing ind i salaten uden at nogen opdagede det! Jeg skar tynde skiver rå rødbede og tynde skiver blodappelsin, som jeg lagde i lag. Derefter hakkede jeg en smule mynte og kom henover sammen med en dressing af revet ingefær, olie, eddike, salt og peber. Inden servering røg der et par håndfulde cashewnødder på toppen. Sprød, syrlig og romantisk tilbehør til pizzaen.

Rødbede og blodappelsinsalat

Rød, gul, grøn… was last modified: juni 17th, 2012 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lidt mere karamel
næste
Yndlingsgrød

Mere af det samme

// lynhurtig aftensmad

25. juli 2013

Ny kogebog på vej / Salatsnedker

18. juli 2017

Grøn pizza & fladbrød

2. juli 2015

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Sommersvin

23. april 2014

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Deller i curry

23. november 2010

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

18. juni 2017

Vaffelburgere

28. april 2015

Mine 10 bedste vintersalater

10. januar 2016

16 kommentarer

Louise 16. februar 2012 at 19:06

Åhhh hvor er det PÆNT!
Og så indgår alle mine yndlingsingredienser. Mmh!
Hvor får du fat i så flotte blodappelsiner? Jeg har ledt forgæves både hos grønthandlere og supermarkeder?
Må vidst også på udkig efter de fiiine rødbeder, dem er jeg kun stødt på én enkelt gang før.

Svar
Ditte 16. februar 2012 at 20:06

@Louise; Jeg har købt mine blodappelsiner i Kvickly, men har også set dem i Irma, så du må ud og lede igen ;-)

Svar
Vibeke Lentz 16. februar 2012 at 20:05

Hvor er det smukt-og det lyder superlækkert, tak for opskriften.

Svar
Ditte 16. februar 2012 at 20:22

@Vibeke; Den blev faktisk rigtig god og oven i købet også meget pæn at se på :-)Så den kan du rolig prøve.

Svar
Karen 16. februar 2012 at 20:55

Den ser lækker ud! Må prøves. Kan ikke huske om du har skrevet, hvor du bor…men jeg køber de bolsjestribede rødbeder hos Din Baghave i Tullinsgade eller i grøntsagshandlerne i Torvehallerne. Begge steder friske og lækre – de skal bare ikke føles bløde.

Svar
Ditte 16. februar 2012 at 21:08

@Karen; Tak for tippet! Jeg bor i Kbh og har været i Torvehallerne, men da jeg var derinde, var rødbederne meget bløde og gamle! Men vil da klart prøve Din Baghave ;-)

Svar
Shopping Spree (Vinni) 17. februar 2012 at 15:19

Årh det ser godt ud :-)

Du tager virkelig nogle flotte billeder!!!

Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt.

Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her :-)

http://rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/

Jeg følger din fine blog på bloglovin. Den er god til inspiration, også selvom det bare er til, hvad man vil spise ude!

Svar
Ditte 18. februar 2012 at 18:19

Hej Vinni, tusind tak for din kommentar. Dejligt du følger min blog på trods af den lange afstand ;-) Jeg er vild med asiatisk mad, så jeg vil klart tjekke din side ud!

Svar
Benedikte Capion 18. februar 2012 at 09:15

Wow, hvor lækkert – og smukt også!

Svar
Ditte 21. februar 2012 at 19:25

Mange tak!

Svar
Jiayi 18. februar 2012 at 14:26

Hej Ditte

Jeg komplimentere din skønne blog med et smil og en glad mave!

Må jeg foreslå dig at kaste dig ud i franske macaroons? Vil meget gerne se din version!

Svar
Ditte 18. februar 2012 at 14:56

@Jiayi; tak for din kommentar. Jeg har længe gerne ville lave macarons og har endda købt en bog om de små skønne kager.. Men har lidt præstationsangst:-) Måske jeg bare skal hoppe ud i det!

Svar
Jiayi 18. februar 2012 at 15:00

Øvelse gør mester!

Svar
Ditte 18. februar 2012 at 15:09

@Jiayi; du har ret… :-)

Svar
Marie 21. februar 2012 at 14:57

Uhm, uhm, uhm, uhm, uhm! Det lyder himmelsk og ser også sådan ud.

Svar
Ditte 21. februar 2012 at 19:08

@Marie; Jep, den var nu ret lækker ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen