The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatVegetar

Spicy blomkål

af Ditte Ingemann 15. februar 2016

Spicy-cauliflower
Jeg er ret stor fan af blomkål og må nok indrømme, at der ryger et par kålhoveder ned om ugen. Derfor er jeg altid på udkig efter nye måder at bruge blomkål på, og jeg har forelsket mig lidt i bagt blomkål med en spicy rub. Opskriften er fra min grøntsagsbog “Mit Grønne Køkken”, som indeholder masser af gode og nemme vegetariske retter. 

Udover at det bagte blomkål smager super godt, så er det også en rigtig dekorativ måde at servere tilbehør på – stil blomkålshovedet på et fad med en kniv, og lad selv folk skære af kålhovedet.

Har du en rest af det bagte blomkål tilbage, så skær det i tern og rist det på panden næste dag, og server det som tilbehør til aftensmaden.

{ Bagt blomkål med spicy rub } Opskrift fra “Mit Grønne Køkken”
Tilbehør til 4 personer

1 blomkål
4 spsk olivenolie
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk oregano
2 tsk røget paprika
½ tsk stødt kanel
1 tsk stødt chili
salt og peber

Evt. citronskal for et syrligt twist

Rengør blomkålet og stil det i et ovnfast fad. Rør alle de andre ingredienser sammen til en tyk dressing. Fordel dressingen over blomkålet og gnud det godt ind i kålet.

Bag blomkålet ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-40 minutter, alt efter kålet størrelse.

IMG_1931

Spicy blomkål was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Køkkenterapi
næste
Kraut med karry

Mere af det samme

Spicy rosenkål med Cabbage Karma

9. november 2018

Vegansk ost // Kimcheese

19. december 2017

Sommersalat med stegte gulerødder

6. juni 2013

Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter

13. september 2017

Mine bedste falafler

12. april 2014

Ærtesuppe & Hverdagsmad fra River Cottage

8. september 2012

Fyldig quinoasalat med grillet fennikel

15. januar 2017

Ostemadder med ged

20. oktober 2011

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Rød “risotto”

16. oktober 2012

4 kommentarer

Blue Ducklings 15. februar 2016 at 20:32

Hvor set det altså godt ud :D
Xx Blue Ducklings
http://www.blueducklings.wordpress.com

Svar
Ditte Ingemann 16. februar 2016 at 20:13

Tusind tak

Svar
Andrea 6. marts 2016 at 18:15

Vi har herjemme nu brugt opskriften to gange og begge gange blev det en succes! Det er en sjov og velsmagende måde at spise blomkål på.

Svar
Ditte Ingemann 6. marts 2016 at 22:25

Skønt at høre :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen