The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatVegetar

Spicy blomkål

af Ditte Ingemann 15. februar 2016

Spicy-cauliflower
Jeg er ret stor fan af blomkål og må nok indrømme, at der ryger et par kålhoveder ned om ugen. Derfor er jeg altid på udkig efter nye måder at bruge blomkål på, og jeg har forelsket mig lidt i bagt blomkål med en spicy rub. Opskriften er fra min grøntsagsbog “Mit Grønne Køkken”, som indeholder masser af gode og nemme vegetariske retter. 

Udover at det bagte blomkål smager super godt, så er det også en rigtig dekorativ måde at servere tilbehør på – stil blomkålshovedet på et fad med en kniv, og lad selv folk skære af kålhovedet.

Har du en rest af det bagte blomkål tilbage, så skær det i tern og rist det på panden næste dag, og server det som tilbehør til aftensmaden.

{ Bagt blomkål med spicy rub } Opskrift fra “Mit Grønne Køkken”
Tilbehør til 4 personer

1 blomkål
4 spsk olivenolie
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk oregano
2 tsk røget paprika
½ tsk stødt kanel
1 tsk stødt chili
salt og peber

Evt. citronskal for et syrligt twist

Rengør blomkålet og stil det i et ovnfast fad. Rør alle de andre ingredienser sammen til en tyk dressing. Fordel dressingen over blomkålet og gnud det godt ind i kålet.

Bag blomkålet ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-40 minutter, alt efter kålet størrelse.

IMG_1931

Spicy blomkål was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Køkkenterapi
næste
Kraut med karry

Mere af det samme

Grønne måltider

15. maj 2015

Grøn Mandag / Fyldte søde kartofler

29. august 2016

Blomkålspizza

12. december 2015

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Mulligatawny suppe

18. december 2010

Indisk suppe med kardemomme & æble

13. april 2017

Kål-cæsarsalat

13. december 2016

Pink passion – luksussalat med bagte tomater...

3. april 2017

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Dagens salat

7. maj 2013

4 kommentarer

Blue Ducklings 15. februar 2016 at 20:32

Hvor set det altså godt ud :D
Xx Blue Ducklings
http://www.blueducklings.wordpress.com

Svar
Ditte Ingemann 16. februar 2016 at 20:13

Tusind tak

Svar
Andrea 6. marts 2016 at 18:15

Vi har herjemme nu brugt opskriften to gange og begge gange blev det en succes! Det er en sjov og velsmagende måde at spise blomkål på.

Svar
Ditte Ingemann 6. marts 2016 at 22:25

Skønt at høre :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012
  • TACO-FEST

    25. februar 2014

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

  • This is my dream breakfast setup  unfortunately my kitchen
  • Best organic citrus fruits from aarstiderne
  • Back in 2017 I worked on a very big book
  • Marrakech memories Hope to visit again this year!
  • 2018 turned out to be the worst year of my
  • Lunch isnt my favorite meal and even though I work
  • I drink quite a few cups of coffee every day
  • One of my go to meals and its also perfect
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen