The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Grøn mandagVegetar

Grøn Mandag / VEGETAR

af Ditte Ingemann 8. august 2016

vegetar-cover

Så er det blevet mandag og tid til mit første indlæg om grøn mandag. Dejligt I synes det var en god idé med et ugentlig indlæg om grøn/vegetarisk mad – det kommer nok til at være en blanding af opskrifter, gode råd og inspiration til mere grønt i hverdagen. 

Dette indlæg skal faktisk handle om noget, som jeg har arbejdet på rigtig længe, og indtil nu har det bare været min lille hemmelighed, men nu er det vist på tide at røbe en smule. Jeg udkommer naturligvis med en ny kogebog og den udkommer faktisk allerede d. 1. september, hvilket jo er lige om lidt. Jeg har ekstra mange sommerfugle i maven over denne bog, da det er en meget personlig kogebog, hvilket nok også er grunden til, at jeg har gået lidt stille med dørene, for tænk nu hvis den ikke bliver taget godt imod. Jeg er dog ufattelig stolt over bogen, og den er blevet præcis som jeg ønsker det både ift. opskrifter, billeder, udtryk og layout. Bogen har jeg lavet i samarbejde med Politikens Forlag, og jeg har som altid stået for at udvikle alle opskrifterne og fotograferet alle billederne – og så har jeg denne gang været lidt mere med i forhold til grafik og layout, for det er nemlig min søde og dygtige mand, Søren, som har været grafiker på bogen. Det gør selvfølgelig bogen endnu mere personlig, og det har betydet, at jeg har kunne følge med i alle detaljer (og ind imellem nok blandet mig for meget), men bogen er blevet ultra smuk og jeg glæder mig voldsomt til snart at se den IRL.

Nå, men bogen er selvfølgelig en vegetar-kogebog og hedder kort og godt VEGETAR – den indholder 140 opskrifter (80 af dem er veganske) og den indeholder alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016.

Jeg glæder mig til at vise jer meget mere fra bogen på et senere tidspunkt, og jeg overvejer at købe et parti bøger hjem, som jeg kan signere og sælge her på bloggen – mon der er stemning for det?

Grøn Mandag / VEGETAR was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
19 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Gulerodssmoothie med varme krydderier
næste
Grøn Mandag / Greenie

Mere af det samme

Min mageløse Mulligatawny

26. oktober 2011

Kend dit græskar!

21. september 2018

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Majs-maniac

21. juni 2013

Kraut med æble, ingefær og fennikel

23. oktober 2015

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

Curry med blomkål og andre gode sager

28. oktober 2012

Risotto & rejsetanker…

18. maj 2013

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Vaffelburgere

28. april 2015

19 kommentarer

Marianne Luna 8. august 2016 at 11:03

Stort tillykke med din kommende kogebog – den bog glæder jeg mig til at læse og bruge :)

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 11:39

Mange tak, Marianne – jeg glæder mig så meget til bogen udkommer :-)

Svar
M 8. august 2016 at 11:33

Tillykke tillykke – den tror jeg, jeg skal have fat i ;-)

VH

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 11:39

Tusind tak – dejligt at høre :-)

Svar
Loise Rued Møller 8. august 2016 at 11:40

Glæder mig allerede. Den bog skal jeg HELT sikkert købe. Ælsker at lave nye vegetar retter til mig og min datter. Jeg har tit set dig i godmorgen Danmark og syntes det er spændende det du laver.
Kærlige hilsner fra Loise

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 11:47

Tak for din søde kommentar, Loise – dejligt du kigger med i Go’Morgen Danmark :-)

Svar
Dorte 8. august 2016 at 12:13

Tror helt sikkert der er opbakning til signerede bøger, tak for dine altid inspirerende indlæg

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 12:15

Super – tak for tilbagemeldingen :-)

Svar
Karin 8. august 2016 at 12:32

Yay! Sikke en nyhed – glæder mig til at få fingrene i den. Hvad kommer prisen til at være? Kh. den nysgerrige ;-)

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 12:38

Tak for din kommentar, Karin – bogen kan forudbestilles på Saxo allerede nu til 246 kr: https://www.saxo.com/dk/vegetar_ditte-ingemann_indbundet_9788740029970

Svar
Anne Høyrup 8. august 2016 at 12:50

Kære Ditte,
På forhånd tillykke med den nye bog. Glæder mig så meget til den og gerne signeret!
Kærlige gulerodstanker fra Anne

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 20:28

Tusind tak, Anne!

Svar
Inger 8. august 2016 at 16:23

Tillykke til både dig, Ditte og til Søren :-)
Jeg glæder mig rigtig meget til den nye bog – ja tak, gerne signeret!
Kh Inger

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 20:28

Taaaaak – glæder mig til du ser bogen :-)

Svar
Laura 8. august 2016 at 20:12

Stort tillykke med den nye bog, det kan godt være, jeg skal snage lidt i den. Jeg er nemlig begyndt at skære meget ned på mit kødforbrug, men er virkelig dårlig til at få det erstattet med andet protein, så måske var det en idé til nogle af dine mandags-indlæg? Hvad spiser man på rugbrød i stedet for hamburryg, og hvordan fylder man sin aftensmad med protein, når man plejer at spise salat med kyllingebryst on the side. Uanset hvad glæder jeg mig til at blive inspireret – både af den nye bog og af kommende mandagsindlæg! :)

Svar
Ditte Ingemann 8. august 2016 at 20:27

Hej Laura,
Tusind tak for din kommentar – håber du kan finde lidt inspiration her på bloggen, og ellers kan jeg helt sikkert love, at bogen er fyldt med lækre opskrifter til både morgen, middag og aften :-)

Svar
Karen 13. august 2016 at 14:05

Stort tillykke med den lille ny i familien! Glæder mig til at se nærmere på den. Ville være skønt med med snigneret udgive

Svar
Kristina 16. august 2016 at 12:57

Du er jo en sand kogebogsmaskine Ditte! Det ser ud til at være blevet endnu en flot en i rækken, mundvandet løber allerede. Laver du et event den dag bogen udkommer hvor man kan komme og få et signeret eksemplar?

Svar
Ditte Ingemann 16. august 2016 at 13:25

Hej Kristina, Tak for din kommentar – du kan tro, at jeg glæder mig til min nye bog udkommer, men jeg holder nok ikke et event i forbindelse med udgivelsen. Dog er jeg i gang med at lave en shop, hvor den kan købes, selvfølgelig også signeret :-) Så hold øje her: http://www.ditteingemann.dk/shop/

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen